Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MEDIA

Κώστας Τσουρός – Άννα Ζηρδέλη: Η πρώτη αντίδραση για την επιστροφή της Φλορίντας Πετρουτσέλι

Η Φλορίντα Πετρουτσέλι φαίνεται πως επιστρέφει στο «Mega Καλημέρα». Όσα δήλωσαν ο Κώστας Τσουρός και η Άννα Ζηρδέλη.

Κώστας Τσουρός – Άννα Ζηρδέλη: Η πρώτη αντίδραση για την επιστροφή της Φλορίντας Πετρουτσέλι

Εδώ και λίγα εικοσιτετράωρα φημολογείται ότι η Φλορίντα Πετρουτσέλι επιστρέφει στο «Mega Καλημέρα» και θα εμφανίζεται τρεις φορές την εβδομάδα. Μέχρι στιγμής, η ομάδα της εκπομπής δεν έχει επιβεβαιώσει ή διαψεύσει την εν λόγω είδηση, συνεπώς αναμένουμε τις εξελίξεις.

Η κάμερα της εκπομπής «Open Weekend» βρέθηκε στο πάρτι για την ονομαστική γιορτή της Άννας Ζηρδέλη και τόσο η ίδια όσο και ο Κώστας Τσουρός, που έδωσε το παρών για να την τιμήσει, παραχώρησαν δηλώσεις. Οι δυο τους ρωτήθηκαν φυσικά για την επιστροφή της Φλορίντας Πετρουτσέλι στην πρωινή εκπομπή του Mega.

«Γράφτηκε ότι θα επιστρέψει η Φλορίντα αλλά θα δούμε. Είναι ούτως ή άλλως κομμάτι της εκπομπής, μπορεί να ήρθε η Άννα φέτος αλλά μπορούν να συνυπάρξουν», είπε αρχικά ο Κώστας Τσουρός.

Όταν ρωτήθηκε, αν επιθυμεί την επιστροφή της, είπε: «Φυσικά και θέλω να είναι ξανά στην εκπομπή. Περάσαμε μια φανταστική χρονιά. Είχε φύγει για προσωπικούς λόγους, δεν είχε κάποιο θέμα με την εκπομπή, συνεπώς αν οι προσωπικοί λόγοι της επιτρέπουν να επιστρέψει εμείς με πολλή χαρά να τη δεχτούμε».




Από την πλευρά της, η Άννα Ζηρδέλη δήλωσε: «Η Φλορίντα είναι η χαρά της ζωής. Από την αρχή προσπαθούσαμε να βρούμε μία φόρμουλα ώστε να έρθει, δεν πέσαμε και από τα σύννεφα με την επιστροφή της. Έχει άλλο αέρα, έχει κι άλλη χημεία με τα παιδιά, οπότε νομίζω ότι θα πάμε φανταστικά…».

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY