Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MEDIA

Τριαντάφυλλος: Βάζει τέλος στην «κόντρα» του με τον Βασάλο

Ο Τριαντάφυλλος και ο Κωνσταντίνος Βασάλος έλυσαν τις διαφορές τους on camera!

Τριαντάφυλλος: Βάζει τέλος στην «κόντρα» του με τον Βασάλο

Ο Τριαντάφυλλος παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι» και στον Κωνσταντίνο Βασάλο, δίνοντας τέλος στην πολυσυζητημένη κόντρα τους! Ο γνωστός τραγουδιστής αποκάλυψε τον λόγο που τάχθηκε απέναντι από τον γυμναστή όσο βρισκόταν στο Survivor και, μάλιστα, ανέφερε πως στο αρχικό πλάνο του ήταν να τον στηρίξει και γι’ αυτό του είχε βγάλε και τραγούδι.

Παράλληλα, ο Τριαντάφυλλος επιβεβαίωσε ότι δέχτηκε πρόταση να συμμετάσχει και φέτος στο Survivor, λέγοντας, μάλιστα, και το τεράστιο χρηματικό ποσό που του πρότειναν.

Ο Τριαντάφυλλος και ο Κωνσταντίνος Βασάλος τελειώνουν την κόντρα τους

«Εγώ είχα στο μυαλό μου ότι θα στηρίξω τον Σάκη, τη Μαριαλένα και τον Βασάλο. Τον Βασάλο θα τον στήριζα γιατί πριν φύγω το 2021 για Άγιο Δομίνικο, το τελευταίο τηλεφώνημα που είχα ήταν με τον Βασάλο και τον Μισθοφόρο.

Ο Κωνσταντίνος μου είπε κάτι ωραία κόλπα για το παιχνίδι και τον σεβάστηκα. Τον είχα στο μυαλό μου και στο παιχνίδι. Και έλεγα πως αν πάει ξανά, θα τον στηρίξω. Του είχα βγάλει και τραγούδι «Βασάλος, Βασάλος, Βασάλος σαν εσένα δεν υπάρχει παίκτης άλλος»….», είπε αρχικά ο Τριαντάφυλλος και έπειτα συμπλήρωσε:

«Μετά μου χάλασες το άλλο. Είπες ειρωνικά ότι τώρα που δεν θα έχουμε τον Τριαντάφυλλο μαζί μας δεν θα κάνουμε 60%, έχω το βίντεο, το είπες ειρωνικά. Πως γίνεται ένα All Star με εσένα μέσα να κάνει 9%. Σου ζητάω συγγνώμη και ξέρεις σε συμπαθώ».

Όσον αφορά στην πρόταση που δέχτηκε φέτος για το Survivor του 2024, ο Τριαντάφυλλος αποκάλυψε: «Μου έκαναν και φέτος πρόταση με πολύ καλά χρήματα. Πάνω από 10.000 ευρώ την εβδομάδα. Είμαι πάνω από τον James. Δεν μπορούσα να φύγω για το παιδί, δεν ήθελα να το αφήσω ξανά.

Μίλησα με τον Αλέξη Παππά, τον βλέπω τέλειο μέσα στο παιχνίδι. Το γουστάρει πολύ εννοείται, πήγε και για τα λεφτά».




Πηγή

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY