Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MEDIA

Traction: Ο Κώστας Στεφανής υποδέχεται τη Μαρία Ναυπλιώτου

Την Κυριακή 24 Ιανουαρίου στις 14:10 στο Star

Traction: Ο Κώστας Στεφανής υποδέχεται τη Μαρία Ναυπλιώτου

Μια από τις καλύτερες Ελληνίδες ηθοποιούς, με συγκλονιστικές ερμηνείες στο θέατρο, το σινεμά και την τηλεόραση, υποδέχεται ο Κώστας Στεφανής στο TRACTION. Η Μαρία Ναυπλιώτου γνωρίζει το καινούργιο και δυναμικό Audi A3 και δηλώνει γοητευμένη από την εμπειρία της οδήγησης. Ακόμη πιο γοητευμένοι όμως μείναμε όλοι εμείς στο TRACTION, από την παρουσία μιας αληθινής ντίβας, όπως η Μαρία Ναυπλιώτου. Πήραμε ένα αληθινό «Masterclass» σαγήνης και φινέτσας.

Στα υπόλοιπα θέματα της εκπομπής

Mercedes CLA 250e: Στη νέα, plug-in hybrid εκδοχή της, η δημοφιλής CLA εμφανίζεται με ένα επιπλέον, μεγάλο πλεονέκτημα: Μπορεί να ταξιδέψει μακρύτερα σαν ηλεκτροκίνητη από κάθε άλλο compact υβριδικό μοντέλο της Mercedes, μεταθέτοντας για άλλη μία φορά τα όρια του εφικτού. Και, φυσικά, το σχήμα της CLA παραμένει ξεχωριστό, άμεσα αναγνωρίσιμο και πρωτότυπο.

Hyundai i30 Hatchback & Fastback: Φλερτάρει διαρκώς με τον φακό του TRACTION το i30, σε δύο εκδόσεις αμαξώματος, που αποδεικνύουν ότι η Hyundai τολμά να παρουσιάζει εξαιρετικά ενδιαφέροντα σχήματα, ταράζοντας τα σχεδιαστικά δεδομένα της αυτοκίνησης. Και προσφέροντας επίσης μια απέραντη ποικιλία εκδόσεων, σαν ευχάριστη σπαζοκεφαλιά για τον απαιτητικό επίδοξο ιδιοκτήτη.

SEAT Leon Plug-in Hybrid: Το best-seller της SEAT περνά στην εποχή της υβριδικής τεχνολογίας. Η ισπανική εταιρεία δίνει μεγάλη έμφαση στις εναλλακτικές μορφές ενέργειας για την αυτοκίνηση και πρωτοπορεί στην ενσωμάτωση πολλών και διαφορετικών λύσεων. Όλες είναι φιλικές προς το περιβάλλον, με την plug-in εκδοχή να μαγνητίζει το ενδιαφέρον, λόγω της συνδρομής του ηλεκτρικού μοτέρ, τόσο στις μετακινήσεις με μηδενικούς ρύπους όσο και στις επιδόσεις.

Οδηγούμε με υπευθυνότητα: Πολύτιμες συμβουλές από τον Κώστα Στεφανή για τη βελτίωση του οδικού «savoir vivre» προς όφελος όλων.

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY