Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MEDIA

Το τατουάζ: Η αρχή του τέλους στον δεύτερο κύκλο! (video)

Η απαγωγή της μικρής Αλκυόνης πλέκει σε επικίνδυνα μονοπάτια τον Στέφανό στα επεισόδια του δεύτερου κύκλου του Τατουάζ, με την Όλγα να αγωνιά για την τύχη του.

Το τατουάζ: Η αρχή του τέλους στον δεύτερο κύκλο! (video)

Η απαγωγή της μικρής Αλκυόνης πλέκει σε επικίνδυνα μονοπάτια τον Στέφανό στα επεισόδια του δεύτερου κύκλου του Τατουάζ, με την Όλγα να αγωνιά για την τύχη του.

Από την πρώτη στιγμή που έκανε την εμφάνιση του στα Μετέωρα, ο Στέφανος προκάλεσε πολλά ερωτηματικά με την παρουσία του.

Η τραγική ιστορία του αδερφού του, το πάθος του για εκδίκηση, που οδήγησε στα άκρα την κόντρα του με τον Σάκη, ήταν από τις ιστορίες του «Τατουάζ» που κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρον του κοινού.

Ώσπου η υπόθεση του κυκλώματος παιδικής πορνογραφίας έφερε τον Στέφανο κοντά στην Όλγα, προκαλώντας την… έκρηξη ζήλιας της Νικόλ. Τότε ο Στέφανος είδε για πρώτη φορά ένα άλλο, πιο δύστροπο χαρακτήρα της νεαρής δικηγόρου. Η Νικόλ επιτέθηκε επανειλημμένα στην Όλγα, προκαλώντας σκηνές. Κάπως έτσι, ο Στέφανος «πάγωσε» και απομακρύνθηκε εντελώς από εκείνη, ρίχνοντας πρόωρα τίτλους τέλους στον δεσμό τους.

Αντιθέτως, η Όλγα άρχισε να τον γοητεύει όλο και πιο πολύ, με αποτέλεσμα ένα νέο και πιο ουσιαστικό για τον ίδιο love story να γεννηθεί ανάμεσα τους. Ενώ όμως όλα έδειχναν ότι η σχέση τους είχε μέλλον, καθώς σχεδίαζαν γεμάτοι ενθουσιασμό «οικογενειακές» διακοπές με τις μικρές Αλκυόνη και Λήδα, ένα αναπάντεχο τραγικό γεγονός άλλαξε τα σχέδια τους, οδηγώντας τον Στέφανο στην απόγνωση. Η μικρή Αλκυόνη έπεσε θύμα απαγωγής του κυκλώματος πορνογραφίας.

Φήμες για νέα αποχώρηση στο Τατουάζ (pic-video)

Ο επιχειρηματίας είναι, πλέον με την πλάτη στον τοίχο, αφού θα πρέπει να δικαιολογήσει τα… αδικαιολόγητα στη μητέρα της μικρής. Αποφασισμένος να φτάσει στα άκρα προκειμένου να σώσει την κορούλα του αδερφού του, θα συνεργαστεί στενά με την Τατιάνα, τον Νικόλα και τον ταξίαρχο Σέκερη, χωρίς να διστάσει ακόμα και να διακινδυνεύσει τη ζωή του.

Η Όλγα φυσικά θα είναι διαρκώς στο πλευρό του να τον στηρίζει, περνώντας όμως ώρες αγωνίας. Γιατί ξέρει καλά ότι έχουν να κάνουν με πολύ επικίνδυνους ανθρώπους. Αναπόφευκτα λοιπόν ο ερωτάς τους θα δοκιμαστεί.

Πηγή: Τηλέραμα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τατουάζ: Αγωνία για την τύχη της Άννας και του Αλέξανδρου (video)
Το αγόρι της φωτογραφίας είναι σήμερα γοητευτικός ηθοποιός στο Τατουάζ! (pics)
Τατουάζ: Η Τατιάνα ετοιμάζεται για τη μεγάλη «μάχη» με τον Ορφέα; (vids)
Τατουάζ: Συλλαμβάνεται ο Στέφανος; (pic-video)
Ετοιμάζονται και τα τρέιλερ του Β’ Κύκλου του Τατουάζ! (pics)
Τατουάζ: Ξεκίνησαν τα γυρίσματα – Ποιοι αποχωρούν από τη σειρά
Η αποχώρηση του Άγγελου από το Τατουάζ – Πώς τον αποχαιρέτησε η «Αφροδίτη» (pics-video)
Τατουάζ: Χαμός στη Σκόπελο! – Ο Ορφέας μαχαίρωσε την Ελένη – Η Αμαλία παγίδεψε τη Μαργκώ – Άρπαξαν την Αλκυόνη – Έχει εξώγαμο ο Παύλος; (vids)
Μία ημέρα πριν το φινάλε του Τατουάζ, ο Αντρέας Γεωργίου παρέδωσε βραβείο και αποθεώθηκε!
Τατουάζ: Η συγκινητική αποχώρηση του Ιωσήφ (vids)

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY