Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MEDIA

Το Σόι Σου: «Εκείνο το πρωί στην Κηφισιά» (trailer)

Τι θα δούμε στο επόμενο επεισόδιο της κωμικής σειράς του Alpha, στις 21:00.

Το Σόι Σου: «Εκείνο το πρωί στην Κηφισιά» (trailer)

Τι θα δούμε στο επόμενο επεισόδιο της κωμικής σειράς του Alpha, στις 21:00.

Δευτέρα 8 Οκτωβρίου

Σ5 | Επ. 2

Μια φορά κι ένα καιρό μια πανέμορφη κοπελίτσα, που την έλεγαν Λυδία, χάθηκε στην Κηφισιά καθώς έστριψε σε ένα στενό, όταν έσκασε το λάστιχο του αυτοκινήτου της.

Από το συγκεκριμένο σημείο, έτυχε να περνά ένας ωραίος νεαρός, ονόματι Σάββας, που έσπευσε να τη βοηθήσει. Της έφτιαξε το λάστιχο, την κέρασε χυμό με παπάγια και ταμπάσκο, που είχε φτιάξει η μητέρα του, και… την ερωτεύτηκε κεραυνοβόλα!

Το ίδιο συνέβη και στη Λυδία. Ο πατέρας της, όμως, την καλούσε συνέχεια στο κινητό και εκείνη αναγκάστηκε να φύγει πριν προλάβει ο Σάββας να της ζητήσει το τηλέφωνό της.

Το ημερολόγιο έγραφε 2003 και δεν υπήρχαν social media, αλλά αυτοί οι δύο κατάφεραν να ξανασυναντηθούν και να ενώσουν τις ζωές και τα σόγια τους. Το πώς είναι μια άλλη ιστορία…

Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Αντώνης Αγγελόπουλος και το σενάριο ο Νίκος Μήτσας η Δήμητρα Τσόλκα, o Γιώργος Κόκουβας και η Ζωή Κοΐβαρη.

Παίζουν: Μίρκα Παπακωνσταντίνου, Ρένια Λουιζίδου, Παύλος Ορκόπουλος, Γιώργος Γιαννόπουλος, Βάσω Λασκαράκη, Μελέτης Ηλίας, Αλέξανδρος Μπουρδούμης, Ιωάννα Ασημακοπούλου, Βίβιαν Κοντομάρη, Γιάννης Δρακόπουλος, Σοφία Πανάγου, Σόλων Τσούνης, Γωγώ Καρτσάνα.

«Το σόι σου»: Κάθε Δευτέρα και Τρίτη, στις 21:00

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY