Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MEDIA

Το ντέρμπι Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός στον ΣΠΟΡ FM 94,6

Σε αυτό το ντέρμπι «αιωνίων» νικητής θα είναι ο ΣΠΟΡ FM

Το ντέρμπι Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός στον ΣΠΟΡ FM 94,6

Η «μητέρα των μαχών» δεσπόζει στο πρόγραμμα της 9ης αγωνιστικής της Super League και η κορυφαία αθλητική συχνότητα της χώρας όλη τη μέρα κινείται στους ρυθμούς του ντέρμπι.

Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί τον Παναθηναϊκό στο «Γ. Καραϊσκάκης» και ο Νίκος Σταματέλος στις 19:30 θα περιγράψει τον σπουδαίο αγώνα, αλλά και πριν τη σέντρα εσύ συντονίσου στην παρέα του ΣΠΟΡ FM για να μη χάσεις τίποτα…

Οι εκπομπές από νωρίς το πρωί σε προετοιμάζουν για την σημαντική αναμέτρηση, με ρεπορτάζ και θέματα που θα σε βάλουν για τα καλά στο κλίμα!

Μετά την ολοκλήρωση του αγώνα το ραδιοφωνικό πάρτι συνεχίζεται! Σχόλια, αναλύσεις και ρεπορτάζ φωτίζουν κάθε πτυχή του ντέρμπι και τα μεσάνυχτα οι Ηρακλής Αντύπας και Διονύσης Δεσύλλας, σας περιμένουν σε ένα «αιώνιο» After-radio!

Παράλληλα όμως η 9η αγωνιστική περιλαμβάνει κι άλλες ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις! Το Σάββατο ανοίγει νωρίς η αυλαία με το παιχνίδι Λαμία – Αστέρας Τρίπολης στις 15:00 και στις 17:15 το Ατρόμητος – Απόλλων Σμύρνης να αποτελούν τα «ορεκτικά» του ντέρμπι. Περιγράφουν οι Δημήτρης Λάιος και Παύλος Κουστέρης αντίστοιχα.

Την Κυριακή η δράση αρχίζει από το μεσημέρι. Η ΑΕΚ φιλοξενεί στις 15:00 την ΑΕΛ και ο Κώστας Μιαούλης περιγράφει από τη Ριζούπολη τον αγώνα.

Ενδιαφέρον έχει και το ματς του Αγρινίου, με τον Παναιτωλικό να υποδέχεται στις 17:15 το φορμαρισμένο Άρη. Στη μετάδοση, ο ανταποκριτής μας, Μπάμπης Τσιρώνης.

Στις 19:30 τα φώτα στρέφονται στην Τούμπα, εκεί που ο ΠΑΟΚ και ο ΠΑΣ Γιάννινα κοντράρονται και ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου θα μεταφέρει στους 94,6 όλα όσα θα συμβαίνουν στον αγωνιστικό χώρο.

Τη Δευτέρα πέφτει η αυλαία στο Βόλο, με την ομώνυμη ομάδα να αντιμετωπίζει στις 19:30 τον ΟΦΗ. Στην περιγραφή, ο ανταποκριτής μας, ο Σπύρος Καραμέτος.

Ζήσε και αυτό το ντέρμπι στον ΣΠΟΡ FM 94,6 για να είσαι σίγουρα… κερδισμένος!

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY