Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MEDIA

Το Celebrity Travel στο Μεξικό με τον Γιώργο Λιάγκα!

Το Celebrity Travel, φεύγει από την Κολομβία, και πετάει για το Mexico City,  μια πόλη που χαρακτηρίζεται ως   «ο ήλιος του μεξικανικού ηλιακού συστήματος».

Το Celebrity Travel στο Μεξικό με τον Γιώργο Λιάγκα!

Το Celebrity Travel, φεύγει από την Κολομβία, και πετάει για το Mexico City,  μια πόλη που χαρακτηρίζεται ως   «ο ήλιος του μεξικανικού ηλιακού συστήματος». Ιδανικός συνταξιδιώτης γι αυτό το ταξίδι, δεν είναι άλλος από τον Γιώργο Λιάγκα, ο οποίος βρίσκεται σε τρομερά κέφια!

Την Πέμπτη 29 Μαρτίου, στις 00.45, όπως πάντα μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1, θα παρακολουθήσουμε, λοιπόν, τις νέες περιπέτειες του Mr. Travel, μαζί με τον Γιώργο Λιάγκα, στο Μεξικό, μια πόλη γεμάτη αντιθέσεις, χρώμα, γαστρονομικές εκρήξεις και πολιτιστική αναγέννηση!

Τραγουδάνε με μουσικούς μαριάτσι, τρώνε γευστικά, πικάντικα τάκος και εκλεκτές  παραδοσιακές λιχουδιές, πίνουν τεκίλες μέχρι τελικής πτώσης  και ο Γιώργος για πρώτη φορά βρίσκεται σε ένα μεγάλο δίλημμα…

Επισκέπτονται το ιστορικό εστιατόριο-καφέ “Casa de Azulezos”, τη μαγευτική πλατεία «Σόκαλο» στο κέντρο της παλιάς πόλης, μνημείο παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς, με τα εμβληματικά αποικιακά κτίρια και τα ιστορικά μνημεία, την “Plaza de las Culturas” που το 1968 έγινε η μεγάλη σφαγή που συντάραξε τον κόσμο του Μεξικού, το μουσείο της διάσημης ζωγράφου Φρίντα Κάλο, το γιγαντιαίο πάρκο «Τσαπουλτέπεκ» και το πανέμορφο κάστρο του, κάνουν βόλτα με άλογα, βαρκάδα με τις περίφημες τραχινέρος στους πλωτούς κήπους του Χοτσιμίλκο και  ταξιδεύουν μέχρι την πυραμίδα του Ήλιου και της Σελήνης στο μυστηριώδες Τεοτιχουακάν.

Ο Γιώργος Λιάγκας που δεν τον έχουμε συνηθίσει να δίνει συνεντεύξεις, μας δείχνει την ευαίσθητη πλευρά του χαρακτήρα του, μιλάει για το θάνατο του πατέρα του, τα παιδιά του και τη σχέση που έχουν σήμερα με τη Φαίη Σκορδά, τις δυσκολίες που πέρασε με τα επαγγελματικά του, τα προσωπικά του, καθώς και για τα καινούργια του σχέδια.

Ο Γιώργος Λιάγκας στο Μεξικό

Celebrity Travel, σε νέες περιπέτειες, στο Μεξικό, γεμάτο αποκαλύψεις και ανακαλύψεις. Την  Πέμπτη 29 Μαρτίου στις 00.45, στον ΑΝΤ1! Μην το χάσετε!

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY