Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MEDIA

Τίνα Μιχαηλίδου: «Δεν κοιμήθηκα πολλά βράδια έχοντας την έγνοια ότι μπορεί να έχω κολλήσει κάποιον»

Όσα είπε η δημοσιογράφος στη Μάριον Μιχελιδάκη για την περιπέτειά της με τον κορονοϊό

Τίνα Μιχαηλίδου: «Δεν κοιμήθηκα πολλά βράδια έχοντας την έγνοια ότι μπορεί να έχω κολλήσει κάποιον»

Η Τίνα Μιχαηλίδου ήταν το θετικό κρούσμα κορονοϊού που οδήγησε την εκπομπή «Κάτι τρέχει με τη Μάριον» να μη βγει στον αέρα το περασμένο Σαββατοκύριακο.

Η δημοσιογράφος -που μέχρι πρότινος ανήκε στην ομάδα της Ελεονώρας Μελέτη- μίλησε μέσω skype από το σπίτι της στη Μάριον Μιχελιδάκη.

Ήδη βρίσκεται στην 9η μέρα καραντίνας και πλέον δεν έχει συμπτώματα όπως ανέφερε.

Ασυμπτωματική όμως ήταν και όταν βρέθηκε θετική στον ιό σε μια τυχαία δειγματοληψία.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε η Μάριον Μιχελιδάκη, δεν υπήρξε άλλο κρούσμα. «Αυτό που μας έσωσε κυριολεκτικά είναι ότι όλοι φορούσαμε μάσκες».

«Στην ιδέα ότι μπορεί να έχω κολλήσει άλλους ανθρώπους, δεν κοιμήθηκα πολλά βράδια έχοντας την έγνοια ότι μπορεί να έχω κολλήσει κάποιον» είπε η Τίνα.

«Ήταν μια δύσκολη περιπέτεια. Μακάρι όλοι να το περάσουμε στο σπίτι. Δεν σας κρύβω ότι υπήρχαν στιγμές φόβου. Υπάρχουν συμπτώματα πολύ πρωτόγνωρα» είπε και περιέγραψε τις δυσκολίες που βίωσε

«Όταν άρχισε να πέφτει το οξυγόνο λίγο φοβήθηκα, γιατί είπα τι θα κάνω μόνη μου. Το πιο ανησυχητικό σύμπτωμα ήταν ο πόνος στον θώρακά μου και ότι έπεφτε το οξυγόνο και πολλές φορές φοβήθηκα ότι θα πρέπει να καλέσω ασθενοφόρο. Ευτυχώς αυτό έμεινε μόνο ως ιδέα. Είχα αγευσία 5 μέρες και μια κόπωση. Για να είμαι ειλικρινής το πέρασα ήπια. Δεν έχω ιδέα από που το κόλλησα και αυτό είναι το πιο ανησυχητικό» είπε μεταξύ άλλων η δημοσιογράφος.

Πηγή

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY