Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MEDIA

Τίνα Μεσσαροπούλου για Ελένη Μενεγάκη: «Είχαμε λάβει φωτογραφία της να βγαίνει από τον γυναικολόγο της με ανοιχτό κουμπί»

Η γνωστή δημοσιογράφος μίλησε και για την περίοδο που έμαθε πως η Ελένη Μενεγάκη κυοφορούσε το τέταρτο παιδί της.

Τίνα Μεσσαροπούλου για Ελένη Μενεγάκη: «Είχαμε λάβει φωτογραφία της να βγαίνει από τον γυναικολόγο της με ανοιχτό κουμπί»

Η Τίνα Μεσσαροπούλου παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» και τον Σπύρο Ραφαήλ Κεραμίδα. Η γνωστή δημοσιογράφος μίλησε και για την περίοδο που έμαθε πως η Ελένη Μενεγάκη κυοφορούσε το τέταρτο παιδί της.

«Ήμουν στο περιοδικό YOU, όταν είχαμε λάβει φωτογραφία της Ελένης Μενεγάκη να βγαίνει από τον γυναικολόγο της με ανοιχτό κουμπί στο τζιν. Αρχίσαμε τότε να ψάχνουμε, κάνοντας ρεπορτάζ, ό,τι μπορείς να φανταστείς αν η Ελένη είναι έγκυος για τέταρτη φορά. Όταν μου ήρθε η απάντηση, ψάχνοντας το κινητό την απάντηση, μου έπεσε το κινητό. Λέω μου κάνουν πλάκα.

Η πηγή μου έλεγε ότι ήταν 100% σίγουρος. Ο εκδότης μου έλεγε ότι αν βγάλουμε την είδηση και δεν ισχύει, θα με κρεμάσει στο Σύνταγμα. Η είδηση βγήκε έξι μήνες μετά, το παραδέχτηκε εφόσον γέννησε» αποκάλυψε η Τίνα Μεσσαροπούλου.




Πηγή

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY