Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MEDIA

Τι θα δούμε σήμερα στο Dot.

DOT. Κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 12.50, στον ΣΚΑΪ

Τι θα δούμε σήμερα στο Dot.

Κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 12.50, το πιο χαλαρό τηλεοπτικό μαγκαζίνο είναι στον ΣΚΑΪ. Με τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου, τον Θανάση Αναγνωστόπουλο και την ομάδα της εκπομπής ακούμε τις ιστορίες των καλεσμένων τους, μαθαίνουμε μυστικά μόδας και ομορφιάς, μαγειρεύουμε νόστιμες συνταγές, μπαίνουμε στον κόσμο του internet και της κοινωνικής δικτύωσης και διασκεδάζουμε με εναλλακτικούς τρόπους.

Την Κυριακή 1 Νοεμβρίου, η Εβελίνα Παπούλια κάθεται στον καναπέ του DOT. Aναφέρεται στη φιλία της με την Τζένη Μπαλατσινού και την Τατιάνα Στεφανίδου, στα χρόνια που σπούδαζε στην Αμερική και στον γάμο που παραλίγο να έκανε για να ανανεώσει τη βίζα της. Μιλά για τις αφόρητες πιέσεις των δημοσιογράφων την εποχή των «Δύο Ξένων» και για το πώς κατάφερε να πάρει τα διπλάσια χρήματα από αυτά που της έδιναν, στην πρώτη της δουλειά.

Ακόμη, ο στρατηγός Μανώλης Σφακιανάκης και η ραδιοφωνική παραγωγός και influencer Τζένη Μελιτά συζητούν με τη Νάνσυ και τον Θανάση για την κοινωνική δικτύωση και τους κινδύνους που κρύβει.

Η εκπομπή κλείνει με απολαυστικό τρόπο και τον Γιάννη Αποστολάκη που προτείνει το πιο λαχταριστό brownie με καραμέλα και παγωτό βανίλια.

DOT.
Κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 12.50, στον ΣΚΑΪ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Όταν ο Απόστολος Γκλέτσος έπαιξε ξύλο με τον Πέτρο Κωστόπουλο – «Δαρθήκαμε κανονικά, έπεσαν ψιλές, χοντρές»

Συγκινήθηκε ο Χάρης Βαρθακούρης – Η έκπληξη από τις κορούλες του

Βίκυ Χατζηβασιλείου: «Πέρασα δύσκολα όταν σταμάτησε το Πάμε Πακέτο»

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY