Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MEDIA

The Voice: Τι έγινε στο 1ο επεισόδιο των knock out (vids)

Συγκλονιστικές στιγμές με ατελείωτα… μουσικά χτυπήματα ζήσαμε στο πρώτο επεισόδιο των knock out του Voice.

The Voice: Τι έγινε στο 1ο επεισόδιο των knock out (vids)

Συγκλονιστικές στιγμές με ατελείωτα… μουσικά χτυπήματα ζήσαμε στο πρώτο επεισόδιο των knock out του Voice.

Ο Γιώργος Καπουτζίδης μπήκε στο πλατό του μουσικού τάλεντ σόου του ΣΚΑΪ, καλησπερίζοντας κοινό, τηλεθεατές και τους κριτές και έδωσε το έναυσμα για την έναρξη της βραδιάς.

Το διαγωνιστικό μέρος της συγκεκριμένης φάσης του σόου άνοιξε με την ομάδα του Κωστή Μαραβέγια, ο οποίος επέλεξε να ρίξει στο ρινγκ τους Μαίρη Τρενταφύλοβα, Νικολέττα Μηλιώνη και Νίκο Τρίκκη. Και οι τρεις ήταν εντυπωσιακοί, βάζοντας δύσκολα στον coach τους.



Ο Κωστής Μαραβέγιας επέλεξε να συνεχίσει στα live με την Νικολέττα.

Οι επόμενοι διαγωνιζόμενοι που ανέβηκαν στη σκηνή ήταν από την ομάδα του Πάνου Μουζουράκη. Ο λόγος για τον Δημήτρη Φακίνο (Φεγγάρι μου χλωμό), τον Θάνο Παπαγεωργίου (Πάρε με απόψε) και την Μπίλι Αϊζάκ (Για σένανε μπορώ).



Η Μπίλι Αϊζάκ ήταν νικήτρια αυτής της μονομαχίας.

Σειρά είχε η ομάδα του Σάκη Ρουβά, ο οποίος επέλεξε να ρίξει πρώτους στην αρένα τους Νίκος Κερκένης (Grande Amore), Κρυστάλω Πατσιά (Αυτή η νύχτα μένει) και Ανδρέας Στεργιόπουλος (Φεύγω για μένα). Οι τρεις διαγωνιζόμενοι ερμήνευσαν καταπληκτικά τα τραγούδια που επέλεξαν, δημιουργώντας μία νευρικότητα στον coach τους. Σίγουρα κανείς δεν θα ήθελε να είναι στη θέση του…



Η απόφαση ήταν δύσκολη και ο Σάκης Ρουβάς επέλεξε τον Ανδρέα Στεργιόπουλο.

Ακολούθησαν οι διαγωνιζόμενοι από την ομάδα της Έλενας Παπαρίζου, η οποία αποφάσισε να ρίξει στο ring τον Μάκη Τσιγάντε (Της αγάπης μαχαιριά), τον Γιώργο Σταματάρη (Con te partiro) και την Ελπίδα Πραμάς (License To Kill). H coach ήρθε σε εξαιρετικά δύσκολη θέση, αφού και οι τρεις ήταν εξαιρετικοί.



Στα live του Voice η Έλενα Παπαρίζου θα συνεχίσει με την Ελπίδα Πραμάς.

Στο ρινγκ ανέβηκαν η Μαργκώ Ενεπεκίδη (Δυο μέρες μόνο), ο Ξενοφών Δουλουμάκης (Ο γέρο Μαθιός) και η Κωνσταντίνα Τσιριμώνα (Λένε, Λένε) από την ομάδα του Κωστή Μαραβέγια. Όπως είπε και ο Γιώργος Καπουτζίδης, είδαμε μία σύντομη διαδρομή του ελληνικού τραγουδιού, με τους τρεις παίκτες να είναι εξαιρετικοί στα τραγούδια που επέλεξαν να ερμηνεύσουν.



Στα live του Voice πέρασε η Κωνσταντίνα, όμως έγινε η έκπληξη και ο Σάκης Ρουβάς «έκλεψε» τον Ξενοφώντα.

Οι επόμενοι διαγωνιζόμενοι που ανέβηκαν στη σκηνή ήταν η Ελίζα Μπαχούμα, ο Πάρις Πλάνετς, και η Faith Erhe, οι οποίοι ήταν εκπληκτικοί και δυσκόλεψαν αρκετά την Έλενα Παπαρίζου.



Η Έλενα Παπαρίζου επέλεξε να κρατήσει στα live show τον Πάρη Planets ωστόσο ο Κωστής Μαραβέγιας, ο Πάνος Μουζουράκης και ο Σάκης Ρουβάς πάτησαν το κουμπί και έσωσαν την Faith Erhe. Τελικά η ίδια διάλεξε την ομάδα του Πάνου Μουζουράκη.

Άλλη μία δύσκολη απόφαση για τον Σάκη Ρουβά, ο οποίος «ένωσε» τα… παιδιά του Voice Αφροδίτη Γεροντίδου, την Ελευθερία Παπαμιχαήλ και τον Παναγιώτη Χατζήπαππας στο ring του μουσικού τάλεντ σόου. Και οι τρεις έκλεψαν την παράσταση, πονοκεφαλιάζοντας τον coach τους.



Ο Σάκης Ρουβάς επέλεξε να κρατήσει στα live show τον Παναγιώτη Χατζήπαππα, ενώ η Έλενα Παπαρίζου τελικά πάτησε το κουμπί και έσωσε την Ελευθερία Παπαμιχαήλ.

Το πρώτο επεισόδιο των Knock Out ολοκληρώθηκε με τρεις #TeamPanistes, τον Λεωνίδα Ντόκο, την Μυρτώ Ναούμ και την Σουλτάνα Βιβικίδου. Τρεις ξεχωριστές ερμηνείες από τρεις ξεχωριστούς τραγουδιστές, με τον Μουζουράκη να έχει μία δύσκολη απόφαση να λάβει.



Μετά από πολύ ΜΑ ΠΟΛΥ σκέψη ο Πάνος Μουζουράκης επέλεξε να συνεχίσει με την Μυρτώ Ναούμ.

Επιμέλεια: Σταύρος Καλογεράκης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

The Voice: Αυτοί είναι όλοι οι παίκτες που πέρασαν στα νοκ άουτ!
The Voice: Ο Σάκης Ρουβάς αποκάλυψε το αγαπημένο τραγούδι της Κάτιας Ζυγούλη
The Voice: Ο Καπουτζίδης στη θέση του coach μιμείται τον Μουζουράκη (vid)

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY