Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MEDIA

The Voice: Όνομα έκπληξη στην κριτική επιτροπή – Αυτός θα είναι ο παρουσιαστής

Αγωνία τέλος για το «The Voice» στο κανάλι του ΣΚΑΪ.

The Voice: Όνομα έκπληξη στην κριτική επιτροπή – Αυτός θα είναι ο παρουσιαστής

Αγωνία τέλος για το «The Voice» στο κανάλι του ΣΚΑΪ. Μετά από πολύ καιρό, πολλές συζητήσεις και πολλές προτάσεις «έκλεισε» η κριτική επιτροπή του ριάλιτι, ενώ βρέθηκε και το πρόσωπο που θα βρίσκεται στα ηνία του παιχνιδιού.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα», ο μόνος που έχει υπογράψει από τους κριτές είναι ο Σάκης Ρουβάς, ο οποίος ήταν εξαρχής ο πιο θετικός. Το προσεχές διάστημα θα υπογράψει η Έλενα Παπαρίζου, αλλά και ο Πάνος Μουζουράκης, βάζοντας έτσι τέλος στα σενάρια που τον ήθελαν εκτός Voice.

Το τέταρτο πρόσωπο που θα στελεχώσει την κριτική επιτροπή είναι ένα όνομα – έκπληξη και δεν είναι άλλος από τον… Γιώργο Μαζωνάκη! Ο δημοφιλής τραγουδιστής έχει εμπειρία από τα τηλεοπτικά δρώμενα και είναι ιδιαίτερα αγαπητός. Έκριναν έτσι οι ιθύνοντες ότι είναι ο πλέον κατάλληλος για να αποτελέσει το πρόσωπο που τους έλειπε.

Όσον αφορά τον παρουσιαστή του παιχνιδιού, αυτός θα είναι ο Γιώργος Λιανός. Έπειτα από πρόταση της Acun Media, οι άνθρωποι του ΣΚΑΪ συμφώνησαν, ώστε να βρίσκεται αυτός στο «τιμόνι». Πρόκειται για έναν πολύ ταλαντούχο άνθρωπο και ως καλλιτέχνης και ως τηλεοπτικό πρόσωπο, άρα είναι σίγουρο ότι θα καταφέρει να βγάλει εις πέρας την αποστολή που θα του αναθέσουν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Είσοδος… 1.500 ευρώ στη συναυλία Ρέμου – Gipsy Kings στο Μονακό! (video)

Σάλος με τις ομοφοβικές δηλώσεις Καλίδη

Μίνα Αρναούτη: «Σκοπεύω να κινηθώ νομικά εναντίον του Sin Boy»

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Έκλεισε στο One και αυτός είναι ο μηνιαίος μισθός της

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY