Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MEDIA

Τατουάζ: Στον… άλλο κόσμο ο Τόνυ – Ξινό βγήκε το ταξίδι στη Βέρα – Τι συμβαίνει με τον Νικόλα – Ο Ορφέας παίρνει την κατάσταση στα χέρια του (vids)

Θυμηθείτε τι έγινε στο προηγούμενο επεισόδιο

Τατουάζ: Στον… άλλο κόσμο ο Τόνυ – Ξινό βγήκε το ταξίδι στη Βέρα – Τι συμβαίνει με τον Νικόλα – Ο Ορφέας παίρνει την κατάσταση στα χέρια του (vids)

Θυμηθείτε τι έγινε στο προηγούμενο επεισόδιο

Ούτε σε αυτό το επεισόδιο αποκαλύφθηκε η κρυφή ταυτότητα του Νικόλα και ο λόγος για τον οποίο έγινε έξαλλος, όταν είδε κάτι στον υπολογιστή που δεν του άρεσε.

Στη συνέχεια, πηγαίνει να συναντήσει τη Βέρα, η οποία στην αρχή μαθαίνει πως πέθανε η Έμιλυ και πριν προλάβει να συνειδητοποιήσει τι συνέβη μαθαίνει από την Τατιάνα πως ο Θεοχάρης πήρε τον Μάριο στο Λονδίνο.

Ο Θεοχάρης δεν απαντάει στα επανειλημμένα τηλεφωνήματά της και ο Νικόλας προσπαθεί να την εμψυχώσει, λέγοντας πως θα πάνε μαζί στο Λονδίνο για να πάρουν πίσω το παιδί.

Αυτό ταράζει τη Βέρα, αλλά προβληματίζει και την Τατιάνα, καθώς βλέπει πως ο δάσκαλος τάνγκο δεν είναι τόσο ήρεμος όσο θα ήθελε και εκείνη για την αδερφή της, αφού συνεχώς της δημιουργεί προβλήματα.

Ο Νικόλας, πάντως, ορκίζεται να διορθώσει την κατάσταση και να πάει μαζί της στην Αγγλία.

Απίστευτη ανατροπή στο Τατουάζ: Ο Σάκης έτοιμος να συνεργαστεί με τη Μαργκώ! (vids)

Ο Λεωνίδας, αφού έμαθε για το παρελθόν της Νίνα, την εξευτελίζει δημόσια μπροστά στον Αλέξανδρο, τον Άγγελο και τα κορίτσια, δίχως να της δώσει το δικαίωμα να απολογηθεί και η κοπέλα ντρέπεται απίστευτα για αυτό που συνέβη μπροστά στα μάτια των κοντινών της ανθρώπων.

Μάλιστα, την επόμενη μέρα δεν πάει στο μαγαζί του Άγγελου, όμως εκείνος της εξηγεί πως δεν πρέπει να δίνει σημασία σε ανθρώπους όπως ο νεαρός μπάρμαν που είναι στενόμυαλοι.

Στιγμές αγωνίας έζησε ο Στέφανος με την σκωληκοειδίτιδα της Αλκυόνης, η οποία δεν του είπε πως πονούσε έντονα στο δεξί μέρος της κοιλιακής χώρας.

Ευτυχώς, όλα πήγαν καλά και η επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε το κορίτσι ήταν επιτυχημένη και δεν υπήρξε κάποια επιπλοκή.

Ωστόσο, η μικρή όταν ξύπνησε παρατήρησε κάτι που ίσως να μας απασχολήσει στα επόμενα επεισόδια, πώς όταν ο Βολιώτης επιχειρηματίας μιλάει με την Όλγα έχει το βλέμμα του ερωτευμένου.

Την ίδια ώρα, όμως, κάνει… παιχνίδια και με την Νικόλ, η οποία πήγε να δει το κοριτσάκι από κοντά και να της ευχηθεί για την περιπέτειά της.

Εν τω μεταξύ, ο Αλέξανδρος συναντάει στα Μετέωρα τον Σάκη, στον οποίο λέει πως γνωρίζει πως λέει ψέματα και πως έβαλε ψευδομάρτυρα για να γλιτώσει από μία βαριά ποινή για το φόνο του αδερφού του Στέφανου, του Δημήτρη, και δεν θέλει ούτε να τον ακούσει για να του δικαιολογηθεί περισσότερο.

Αυτό θα κάνει έξαλλο τον πρώην αστυνομικό, ο οποίος δείχνει έτοιμος για όλα, καθώς δεν δείχνει διατεθειμένος να πιστέψει τη δική του άποψη.

Στην Αίγινα, τώρα, ο Ορφέας έχει γίνει έξαλλος με τα… παραστρατήματα του Παύλου και τα έχει βάλει περισσότερο με τη Γεωργία, η οποία μπήκε ανάμεσα στον πεθερό του και τη Μάρθα που την έχει σα μητέρα του.

Ο Ορφέας το επόμενο πρωί πηγαίνει έξω από το σπίτι της πέτρας του σκανδάλου και την προειδοποιεί να φύγει άμεσα από το νησί, γιατί δεν θα διστάσει να πάρει την κατάσταση τη χέρια του, ενώ παράλληλα τα βάζει άλλη μία φορά με τον Παύλο.

Μετά πηγαίνει στην ψυχίατρο, η οποία του λέει ψέματα για τη διάγνωση που έχει κάνει για εκείνον, όμως ο Serial Killer γνωρίζει την αλήθεια και είναι περισσότερο προσεκτικός απέναντί της.

Εκείνο που τον ταράζει όμως είναι η επιμονή της να πάει να συναντήσει τη μητέρα του στη φυλακή, προκειμένου να της δώσει το δικαίωμα να του εξηγήσει τη δική της πλευρά και τον λόγο που προέβη στη δολοφονία του πατέρα του.

Ο Ορφέας παρακολουθεί Τατιάνα και Τόνια, και το βράδυ πριν πάει στην ταβέρνα της οικογένειας Μελά για το τραπέζι στον Γρηγόρη, αφήνει νέο γράμμα στην όμορφη αστυνόμο σχετικό με την υπόθεση του «Γενάρη».

Ο Τόνυ εξακολουθεί να «παίζει» με την υγεία του, παίρνοντας κόκα και αυτό είναι κάτι που διακρίνει η Μαργκώ, ενώ η Τατιάνα του λέει πως πρέπει να σταματήσει να της πως είναι εξαρτημένος μαζί της γιατί δεν της αρέσει καθόλου αυτή φράση.

Ο γοητευτικός επιχειρηματίας, όμως, δεν φαίνεται πως έβαλε μυαλό από την τελευταία φορά που πήγε στο νοσοκομείο και παράλληλα με τη χρήση κόκας, πίνει και αυτό ήταν ένας συνδυασμός που τον… στέλνει στον άλλο κόσμο!

Στο επόμενο διπλό επεισόδιο η συγκλονιστική συνέχεια του Τατουάζ!

Σταύρος Καλογεράκης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τατουάζ: Μπαίνει στη σειρά ο Κούλλης Νικολάου!
Νέο σοκ στο Τατουάζ: Η δολοφονία που κανείς δεν περίμενε!
Τατουάζ – Η Έλενα Πιερίδου αποκαλύπτει: «Η αντίδραση του Ορφέα θα γίνει τρομακτική για την Ελένη» (video)
Απροσδόκητος χωρισμός στο Τατουάζ! – Η παρέμβαση του Ορφέα δημιουργεί ένταση!
Χαμός στο Τατουάζ: Η αποκάλυψη που φέρνει τα πάνω – κάτω!
Απίστευτη ανατροπή στο Τατουάζ: Ο Τόνυ μιλάει για την Τατιάνα στην Άννα (vids)
Τατουάζ: Νικόλας και Θεοχάρης στα… όπλα για χάρη της Βέρα
Νέα είσοδος στο Τατουάζ – Ποια γνωστή ηθοποιός μπαίνει στη σειρά (pics)
Τατουάζ: «Γάτα» η Τατιάνα! Είχε υποψιαστεί την Μαργκώ για τη δολοφονία του Ρίτσαρντ!
Το παιδί – θαύμα του Τατουάζ που ανακάλυψε ο Αντρέας Γεωργίου (vids)
Τατουάζ: Ρίσκαρε τη ζωή του ο Νίκος Πολυδερόπουλος για την «πτώση» του ως Ορφέας! (video)
Αποκαλυπτικός Κούλλης Νικολάου για Αντρέα Γεωργίου, Ντάνο και τη 2η σεζόν του Τατουάζ!
Τατουάζ: Η Νικόλ στην αγκαλιά του Στέφανου – Το διακριτικό φλερτ στην Όλγα!
Τατουάζ: Η Νίνα θα διεκδικήσει ξανά τον Ιωσήφ

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY