Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MEDIA

Τατουάζ: Πισώπλατη μαχαιριά της Μαργκώ στον Τόνυ – Άγριο ξύλο για τα μάτια της Βέρας- Η νέα αδιανόητη πράξη του Σάκη – Η Τόνια πλησιάζει στον «Γενάρη», αλλά… (vids)

Θυμηθείτε τι έγινε στο προηγούμενο επεισόδιο

Τατουάζ: Πισώπλατη μαχαιριά της Μαργκώ στον Τόνυ – Άγριο ξύλο για τα μάτια της Βέρας- Η νέα αδιανόητη πράξη του Σάκη – Η Τόνια πλησιάζει στον «Γενάρη», αλλά… (vids)

Θυμηθείτε τι έγινε στο προηγούμενο επεισόδιο

Ο Τόνυ χάνει τις αισθήσεις του από την κόκα που πήρε και ευτυχώς, για καλή του τύχη, μπαίνει στο σπίτι ο Ιωσήφ που τον βρίσκει σε ημιλυπόθυμη κατάσταση. Τον μεταφέρει άμεσα στο νοσοκομείο και εκεί οι γιατροί κάνουν ό,τι είναι ανθρωπίνως δυνατό για να τον επαναφέρουν στη ζωή. Εκεί φτάνει και η Μαργκώ, η οποία είναι συγκλονισμένη από τα νέα για την κατάσταση του γιου τους.

Ωστόσο, όταν βεβαιώνεται πως όλα είναι καλά λέει στον Ιωσήφ να φύγει και να μην τίποτα σε κανέναν. Μάλιστα, την επόμενη μέρα που έχει συνέλθει ο νεαρός εφοπλιστής η μητέρα του καταστρώνει ένα νέο σατανικό σχέδιο.

Ο Τόνυ, όπως είναι φυσικό, ζητάει το κινητό του από τον κολλητό του για να επικοινωνήσει με την Τατιάνα και εκείνη πηγαίνει στο σπίτι του, για να το πάρει και τελικά βάζει μία υπάλληλό της να υποδυθεί πως πέρασε το βράδυ μαζί της.

Αυτό ταράζει απίστευτα την Τατιάνα, η οποία ενώ έκανε όνειρα για τον γάμο της με τον γοητευτικό άντρα, βλέπει να σβήνουν τα πάντα σε μία στιγμή.

Ο Τονυ, από την πλευρά του, δίνει τεράστιο αγώνα να μπορέσει να έρθει σε επαφή με την αγαπημένη του, αλλά δυστυχώς τα καταφέρνει πολύ αργά και βρίσκεται προ εκπλήξεως με την έκρηξη της Τατιάνας στο πρόσωπό του.

Τατουάζ: Έγκυος η Άννα; – Πώς θα αντιδράσει η Μαργκώ

Ο λόγος που καθυστέρησε να βρει την Τατιάνα δεν είναι άλλος από τη Βέρα, η οποία την ίδια ώρα έδινε τη δική της μάχη με τον Θεοχάρη που πήρε το παιδί τους στο Λονδίνο. Το λάθος του Νικόλα έβαλε σε μπελάδες την έμπειρη χορογράφο και μαζί ταξιδέψουν στην Αγγλία, ώστε να μπορέσει η γυναίκα να πάρει πίσω στην Ελλάδα τον μικρό Μάριο.

Τα πνεύματα οξύνονται και ο Θεοχάρης με τον Νικόλα έρχονται στα χέρια. Με την παρέμβαση της Βέρας αλλά και της Αμαλίας, ο νεαρός κινηματογραφιστής και δάσκαλος τάνγκο αποφασίζει να υποχωρήσει και πηγαίνει στο σπίτι της δεύτερης και οι δυο τους ανακαλύπτουν πως έχουν αρκετά κοινά.

Μάλιστα, ο Νικόλας δείχνει μεγάλο ενδιαφέρον για την περιπέτεια της Αμαλίας και το γεγονός πως ήταν για οκτώ με εννιά χρόνια σε κώμα μετά το τροχαίο ατύχημα που είχε με τον Τσαρλς Νίβεν.

Η Βέρα επιστρέφει λίγο αργότερα και τους λέει πως το παιδί θα μείνει στο Λονδίνο, ενώ στον Νικόλα αποκαλύπτει την πρόθεσή της να μείνει για πάντα στην Αγγλία για να μην χάσει τον Μάριο.

Ο συνεργάτης και σύντροφός της τονίζει πως πρέπει να τελειώσουν πρώτα με το ντοκιμαντέρ τους και στη συνέχεια θα μπορεί να κάνει ό,τι θέλει στη ζωή της.

Άγριο ξέσπασμα του Αλέξανδρου στην Άννα, την οποία βρίσκει στην οικοδομή του σπιτιού που ετοίμαζε για τους δυο τους στα Μετέωρα. Η κοπέλα αδυνατεί να πει την αλήθεια στον πρώην σύντροφό της και πληγώνεται πολύ από τη συγκεκριμένη κατάσταση. Ωστόσο, την επόμενη μέρα κάποιος άνθρωπος του Στρατηγού αλλά και της Μαργκώ επικοινωνεί μαζί της και της λέει πως αν θέλει να ξαναπάει στο συγκεκριμένο μέρος να μην τολμήσει να ανοίξει το στόμα της!

Ο Στέφανος, ύστερα από την περιπέτεια που πέρασε με την υγεία της Αλκυόνης, καταφέρνει να συναντηθεί με την Νικόλ, στην οποία αποκαλύπτει την πραγματική του ταυτότητα. Την ίδια ώρα, ωστόσο, ο Σάκης «προδίδει» τη φιλία του με τον Αλέξανδρο και φανερώνει το πρόσωπο που έκρυβε τόσο καιρό. Λέει στην Όλγα πως τόσο καιρό ο φίλος του και πατέρας της Λήδας έπαιζαν θέατρο και πίσω από την πλάτη της είχε σχέση με την Άννα. Αυτό εξοργίζει την κοπέλα, η οποία πάνω από όλα τα βάζει μαζί του και δεν μπορεί να πιστέψει πως τόσο καιρό ήταν με έναν τέτοιον άνθρωπο. Στη συνέχεια, επιστρέφει στο σπίτι της και μιλάει για όσα έμαθε στον Αλέξανδρο, ο οποίος παραδέχεται τα πάντα και τονίζει στην μητέρα του παιδιού του πως δεν είναι πλέον με την Άννα. Επειδή, όμως, όποιος φυλάει τα ρούχα του έχει τα μισά, η Όλγα συναντάει την Άννα και της λέει πως ο Αλέξανδρος είναι τρελά ερωτευμένος με τη Μαρίνα, σοκάροντας την πρώην σύντροφο του πατέρα του παιδιού της.

Τέλος, ο Ορφέας ασχολείται με πάρα πολλά πράγματα. Από τη μία έχει το «παιχνίδι» του με την Τατιάνα, στην οποία στέλνει νέο γράμμα για την Τόνια και της λέει πως δεν θέλει να μπλεχτεί άλλος στην ιστορία τους. Το επόμενο πρωί συναντάει την Γεωργία, η οποία αφήνει έντρομη την Αίγινα, και μετά τον πεθερό του που ορκίζεται πως δεν έκανε μαζί του. Ο συγκεκριμένος όρκος κάνει τον serial killer να σκεφτεί ξανά μήπως τελικά είναι αθώος και χαροποιεί την Ελένη, στην οποία λέει πως δεν θέλει να κάνει δουλειές του σπιτιού και να προσέχει το μωρό τους. Την ίδια στιγμή, στέλνει γράμμα και στην Τόνια που κανονίζει μυστικό ραντεβού με την Τατιάνα, η οποία λίγο νωρίτερα έχει ζητήσει από τον Άγγελο να τοποθετήσει κάμερες στο σπίτι της. Δεν την πρόλαβε όμως η ψυχίατρος, η οποία της λέει πως δεν πρέπει να εμπιστεύεται κανέναν άνθρωπο του στενού περιβάλλοντός της, αφού κάπου εκεί βρίσκεται ο «Γενάρης» της και έτσι μαθαίνει τα πάντα για τις έρευνές τους.

Στο επόμενο διπλό επεισόδιο η συγκλονιστική συνέχεια του Τατουάζ!

Σταύρος Καλογεράκης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τατουάζ: Ο μυστήριος ρόλος του Νικόλα – Ποια είναι η πραγματική του ταυτότητα; (vids)
Επίσημο: Ανακοίνωσε την είσοδό του στο Τατουάζ
Απίστευτη ανατροπή στο Τατουάζ: Ο Σάκης έτοιμος να συνεργαστεί με τη Μαργκώ! (vids)
Νέο σοκ στο Τατουάζ: Η δολοφονία που κανείς δεν περίμενε!
Νέα είσοδος στο Τατουάζ – Ποια γνωστή ηθοποιός μπαίνει στη σειρά (pics)
Το παιδί – θαύμα του Τατουάζ που ανακάλυψε ο Αντρέας Γεωργίου (vids)
Τατουάζ: Ρίσκαρε τη ζωή του ο Νίκος Πολυδερόπουλος για την «πτώση» του ως Ορφέας! (video)
Αποκαλυπτικός Κούλλης Νικολάου για Αντρέα Γεωργίου, Ντάνο και τη 2η σεζόν του Τατουάζ!
Τατουάζ: Η Νίνα θα διεκδικήσει ξανά τον Ιωσήφ

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY