Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MEDIA

Τατουάζ: Περίεργη υπόθεση για την Τατιάνα – Ο Ορφέας «τσεκάρει» τη γυναικολόγο – Έτοιμος να αποκαλύψει την ταυτότητά του ο Νικόλας – Αγωνία για την Αλκυόνη (vids)

Θυμηθείτε τι έγινε στο προηγούμενο επεισόδιο

Τατουάζ: Περίεργη υπόθεση για την Τατιάνα – Ο Ορφέας «τσεκάρει» τη γυναικολόγο – Έτοιμος να αποκαλύψει την ταυτότητά του ο Νικόλας – Αγωνία για την Αλκυόνη (vids)

Θυμηθείτε τι έγινε στο προηγούμενο επεισόδιο

Οι έρευνες της αστυνομίας αποδίδουν καρπούς, αφού συλλαμβάνεται ο άνθρωπος που είχε απαγάγει τον Τόνυ μπροστά στα μάτια της Τατιάνας.

Η όμορφη αστυνομικός υπό άκρα μυστικότητα και χωρίς να πει τίποτα στον γοητευτικό εφοπλιστή καταφέρνει να φτάσει σε ένα από τα άτομα που είχε βάλει ο Στρατηγός.

Ο νεαρός άντρας αποδεικνύεται σκληρό καρύδι, αφού δεν δείχνει διατεθειμένος να ανοίξει το στόμα του. Την ίδια στιγμή, η δολοφονία ενός νέου άντρα απασχολεί πλέον την αστυνομία και όπως αποδεικνύεται πρόκειται εκείνον που έβαζε στο σπίτι της η κόρη των Αθανασίου και απενεργοποιούσε τον συναγερμού, με τους γονείς της να πιστεύουν πως είναι χαλασμένη η συσκευή.

Τελικά ο συγκεκριμένος άνθρωπος έβγαζε βίντεο με νεαρά κορίτσια και στη συνέχεια τα εκβίαζε, συμμετέχοντας σε κύκλωμα διακίνησης βίντεο από προσωπικές στιγμές κοριτσιών.

Τατουάζ: Στα δίχτυα παιδικής πορνογραφίας Αλκυόνη και Λήδα!

Παράλληλα, η Τατιάνα και ο Γρηγόρης συνεχίζουν τις έρευνες για τον άντρα που έχουν συλλάβει και η κοπέλα πιστεύει πως αποκλείεται η Μαργκώ να έβαλε να απαγάγουν τον γιό της. Ωστόσο, ο Γρηγόρης δεν αποκλείει τίποτα και πιστεύει πως πρόκειται για άλλο ένα κόλπο της.

Ο Ορφέας, εν τω μεταξύ, δεν μπορεί να «χωνέψει» πως η γυναικολόγος που είχε πάρει τις καλύτερες συστάσεις για τις ιατρικές της ικανότητες είναι άπιστη και στο μυαλό του περνάνε οι στιγμές που θα ήθελε να την σκοτώσει.

Πηγαίνει στην κλινική και της λέει πως κατάλαβε το ψέμα της και εκείνη τον ευχαριστεί επειδή δεν μίλησε σε κανέναν και υπόσχεται να κρατήσει κλειστό το στόμα της, κάτι που θα διευκολύνει στο άμεσο μέλλον τα σχέδια του serial killer.

Φτάνει όμως και η μεγάλη στιγμή για τον Ορφέα και την Ελένη να μάθουν το φύλο του μωρού τους, μία άκρως συγκινητική στιγμή για το ζευγάρι που μαθαίνει πως περιμένει κοριτσάκι.

Μοναδικός είναι ο αποχαιρετισμός του Ιωσήφ στην Νικόλ, αφού εκτός από τη Νίνα της αποκαλύπτει πως πήγε και με άλλες δύο κοπέλες και ήθελε να της το πει για να ξέρει τα πάντα για τη σχέση τους και να μην την κοροϊδεύει. Η αντίδραση της νεαρής δικηγόρου, πάντως, δεν είναι εκείνη που θα περίμενε ο… μπερμπάντης μπάρμαν.

Η Αλκυόνη καταφέρνει να μιλήσει με τη μαμά της και είναι πολύ χαρούμενη, όμως μία παγίδα θα βάλει σε κίνδυνο την ανιψιά του Στέφανου, καθώς ένας άγνωστος άντρας πηγαίνει έξω από το σχολείο της και ισχυρίζεται πως του είπε ο θείος της να πάει να την πάρει… Τι θα κάνει το κορίτσι;

Ο Νικόλας, ενώ αποφασίζει να βάλει τέλος στη σχέση του με την Βέρα και να διακόψει τις ετοιμασίες για τα γυρίσματα του ντοκιμαντέρ, καλείται να διαχειριστεί μία άκρως δύσκολη στιγμή. Η Ειρήνη που έχει «φυτέψει» στο σπίτι ενός Σουηδού υπόπτου είναι νεκρή από τα πυρά ενός άντρα και ο γοητευτικός κινηματογραφιστής ανησυχεί για εκείνη, αποφασίζοντας να μιλήσει στην Τατιάνα και να αποκαλύψει την πραγματική του ταυτότητα. Ποια είναι όμως αυτή;

Στο επόμενο διπλό επεισόδιο η συγκλονιστική συνέχεια του Τατουάζ!

Σταύρος Καλογεράκης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τραγικές στιγμές στο Τατουάζ: Η Ελένη πέφτει από σκάλα! – Δυσάρεστα νέα για το μωρό!
Τατουάζ: Η Ηρώ έρχεται και θα ανακατέψει την τράπουλα! (pics)
Τατουάζ: Έτσι θα υποψιαστεί η Ελένη τον Ορφέα για τη δολοφονία (vids)
Αποκάλυψη: Αυτός είναι ο ρόλος του Κούλλη Νικολάου στο Τατουάζ και θα προκαλέσει αίσθηση!
Τατουάζ: Ο μυστήριος ρόλος του Νικόλα – Ποια είναι η πραγματική του ταυτότητα; (vids)
Το παιδί – θαύμα του Τατουάζ που ανακάλυψε ο Αντρέας Γεωργίου (vids)
Τατουάζ: Ρίσκαρε τη ζωή του ο Νίκος Πολυδερόπουλος για την «πτώση» του ως Ορφέας! (video)
Αποκαλυπτικός Κούλλης Νικολάου για Αντρέα Γεωργίου, Ντάνο και τη 2η σεζόν του Τατουάζ!
Τατουάζ: Η Νίνα θα διεκδικήσει ξανά τον Ιωσήφ

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY