Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MEDIA

Τατουάζ: Ο Ορφέας πέφτει στο κενό! – Η Εύα αντιμέτωπη με την Τατιάνα – Ο Στέφανος αλλάζει τη σκέψη της Νικόλ – Η Μαργκώ θέλει να «σώσει» το γάμο του Τόνυ (vids)

Θυμηθείτε τι έγινε στο προηγούμενο επεισόδιο

Τατουάζ: Ο Ορφέας πέφτει στο κενό! – Η Εύα αντιμέτωπη με την Τατιάνα – Ο Στέφανος αλλάζει τη σκέψη της Νικόλ – Η Μαργκώ θέλει να «σώσει» το γάμο του Τόνυ (vids)

Θυμηθείτε τι έγινε στο προηγούμενο επεισόδιο

Ο Ορφέας, εμφανώς επηρεασμένος από τη φυλάκιση του Άγγελου και την επίθεση που δέχθηκε στο κελί του, αποφασίζει να αυτοκτονήσει. Λίγο πριν κάνει το απονενοημένο διάβημα, μετανιώνει και σκέφτεται πως πρώτα πρέπει να αθωώσει τον φίλο του.

Για αυτό το λόγο γράφει ένα γράμμα στην Ελένη, στην οποία αποκαλύπτει τα πάντα για την κρυμμένη του ταυτότητα και αναφέρει με κάθε λεπτομέρεια τα πάντα για το φόνο της Δέσποινας, ώστε να γλιτώσει ο Άγγελος.

Στη συνέχεια, αποχαιρετάει ένα-ένα τα αγαπημένα του πρόσωπα, τα οποία δεν αντιλαμβάνονται τις σκέψεις του και το βράδυ φτάνει στην ταράτσα της πολυκατοικίας και πέφτει στο κενό!

Τατουάζ: Η ιστορία της μικρής Αλκυόνης θα συγκλονίσει! (pics-video)

Την ώρα που ο Αλέξανδρος και η Άννα ζουν τις τελευταίας ώρες της συνύπαρξής τους μέχρι την… επόμενη, η Μαργκώ και ο Ρίτσαρντ καταστρώνουν τα σατανικά τους σχέδιά. Ένα από αυτά είναι να βγάλουν από τη μέση τον Μπλούνα, ο οποίος βρίσκεται νεκρός στο κελί του.

Από εκεί και πέρα, η Μαργκώ, θέλοντας να… σώσει για τους δικούς της λόγους το γάμο του Τόνυ, καλεί στο σπίτι της την νύφη της, στην οποία αποκαλύπτει πως ξέρει πως ήταν μέχρι πριν από μερικές ώρες με τον Άλεξ στο Λονδίνο!

Η Νικόλ παραμένει στα Μετέωρα, όπου περνάει ξέγνοιαστες στιγμές με τον Στέφανο, καθώς απολαμβάνει στο μέγιστο βαθμό την παρέα του. Κάποια στιγμή, όμως, που φτάνουν στο μαγαζί του πέφτει ένας φάκελος, ο οποίος περιέχει την αλληλογραφία του με το όνομα «Στέφανος Αναστασίου».

Ο Βολιώτης επιχειρηματίας ισχυρίζεται πως έχει γίνει λάθος με τον θείο του, ο οποίος έχει μετοχές στην εταιρεία του και η νεαρή δικηγόρος το πιστεύει. Λίγο αργότερα, ωστόσο, η Μαργκώ επαναφέρει στην πραγματικότητα τη Νικόλ, η οποία αναγκάζεται να εγκαταλείψει την όμορφη παρέα του Στέφανου, αλλά οι δυο τους φαίνεται πως θα τα ξαναπούν σύντομα!

Η Εύα βρίσκεται πλέον στην Ελλάδα μετά την έκδοσή της στην Ελλάδα από τις γαλλικές αρχές και έρχεται αντιμέτωπη με την Τατιάνα, η οποία έχει εξαρθρώσει το κύκλωμα σωματεμπορίας.

Η πρώην ισχυρή γυναίκα της καλής κοινωνίας ισχυρίζεται πως δεν έχει καμία σχέση, αλλά η αστυνόμος δείχνει αποφασισμένη να την χώσει για πολλά χρόνια στη φυλακή.

Στο επόμενο διπλό επεισόδιο η συγκλονιστική συνέχεια του Τατουάζ!

Σταύρος Καλογεράκης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αποκαλυπτικός Κούλλης Νικολάου για Αντρέα Γεωργίου, Ντάνο και τη 2η σεζόν του Τατουάζ!
Τατουάζ: Ο Νικόλας Ρουμπέσης έρχεται και μπαίνει στη ζωή της Βέρας! (pic)
Ανακοίνωση – έκπληξη: Ο Αντρέας Γεωργίου είναι ο νέος ήρωας στο «Τατουάζ»!
Αντρέας Γεωργίου: Το πρώτο μήνυμά του μετά την είσοδο στο Τατουάζ! (pic)
Τατουάζ: Η πρώτη συνάντηση του Ρίτσαρντ με τη Μαργκώ (video)
Τατουάζ: Η Νικόλ στην αγκαλιά του Στέφανου – Το διακριτικό φλερτ στην Όλγα!
Κατερίνα Γερονικολού αποκαλύπτει: «Η Όλγα θα συμπαθήσει τον Στέφανο, αλλά…»
Νέο σοκ στο Τατουάζ: Η Εύα δίνει εντολή να εκτελέσουν τον Αλέξανδρο!
Τατουάζ: Η Νίνα θα διεκδικήσει ξανά τον Ιωσήφ

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY