Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MEDIA

Τατουάζ: Ο Ορφέας καίει την Αγγελική! – Ο Τόνυ πηγαίνει στον «Στρατηγό» – Άγριος καυγάς Άλεξ και Σάκη – Ξεχειλίζει το πάθος του Νικόλα (vids)

Θυμηθείτε τι έγινε στο προηγούμενο επεισόδιο

Τατουάζ: Ο Ορφέας καίει την Αγγελική! – Ο Τόνυ πηγαίνει στον «Στρατηγό» – Άγριος καυγάς Άλεξ και Σάκη – Ξεχειλίζει το πάθος του Νικόλα (vids)

Θυμηθείτε τι έγινε στο προηγούμενο επεισόδιο

Ο Ορφέας τρέχει πανικόβλητος να προλάβει να επιστρέψει στην Αίγινα, όπου βρίσκεται η Ελένη μετά το τηλεφώνημα της Αφροδίτης πως τρέχουν νερά στο σπίτι τους. Τελικά δεν ήταν τίποτα άλλο από τη χαλασμένη βρύση, την οποία είχαν αμελήσει να φτιάξουν λόγω της απόπειρας αυτοκτονίας του serial killer.

Την επόμενη μέρα η Ελένη πάει στον Πειραιά και από εκεί στη σχολή της για να δώσει ένα μάθημα, ενημερώνοντας τον άντρα της πως δεν θα επιστρέψει το βράδυ και εκείνος καταφέρνει να ξεφορτωθεί από το σπίτι του το πτώμα της κυρίας Αγγελικής.

Νέα είσοδος στο Τατουάζ – Ποια γνωστή ηθοποιός μπαίνει στη σειρά (pics)

Το πάει σε μία ερημική τοποθεσία και το καίει!

Ωστόσο, κάνει κακό και στον ίδιο του τον εαυτό, αφού ο γιατρός του είχε απαγορέψει να σηκώνει βάρη και αυτός έχει αφόρητους πόνους.

Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε για τον Τόνυ η είδηση της δολοφονίας του πατέρα του, Τσαρλς, από συμμορία που είχε σχέση με τον Ρίτσαρντ. Λίγο αργότερα περίμενε νέο σοκ τον νεαρό εφοπλιστή, καθώς ενημερώθηκε πως η μητέρα του διακομίστηκε τραυματισμένη σε νοσοκομείου του Λονδίνου. Η Μάργκω ενημερώνει τον γιο της πως πίσω από όλα κρύβεται το κύκλωμα διακίνησης όπλων, το οποίο είναι αρκετά επικίνδυνο. Πρόκειται για μία δύσκολη κατάσταση που πρέπει να διαχειριστεί ο Τόνυ, ο οποίος θα κληθεί να τεθεί ενώπιον του «Στρατηγού». Μάλιστα, τα παλικάρια του τον αναγκάζουν να παραδώσει το όπλο του και τον τοποθετούν με τέτοιο τρόπο στο αμάξι, ώστε να μην δει σε ποια περιοχή πηγαίνουν.

Από την πλευρά της, η Τατιάνα δίνει το δικό της αγώνα για να καταφέρει να βρει την αλήθεια όσον αφορά τη δολοφονία στη Θεσσαλονίκη για την οποία κατηγορείται ο Άγγελος. Τα στοιχεία, μετά το γράμμα που της έστειλε ο «Γενάρης», δείχνουν πως εκείνος κρύβεται πίσω από όλα και ο νεαρός άντρας είναι αθώος. Για αυτό το λόγο κάνει συμπληρωματική έκθεση και αναφέρει πως όλα τα έκανε ο serial killer.

Το γεγονός πως ο Σάκης έχει χάσει το όπλο του, του έχει δημιουργήσει έντονο εκνευρισμό που είναι εμφανής πλέον σε όλους. Τα νεύρα όμως του αστυνομικού έχουν φτάσει στο απροχώρητο και δημιουργούν πρόβλημα και στη σχέση του με την Όλγα, η οποία δεν δείχνει να ανέχεται για πολύ καιρό τη συγκεκριμένη κατάσταση. Το βράδυ ο Αλέξανδρος πάει απροειδοποίητα στο σπίτι του ζευγαριού, όμως ο φίλος του ξεφεύγει και οι δυο τους έρχονται στα χέρια, με την κοπέλα να επιχειρεί να τους χωρίσει.

Νικόλας και Βέρας, τέλος, έρχονται όλο και πιο κοντά, με την Τόνια να δίνει θάρρος στη φίλη της να προχωρήσει μαζί του, αφού πρόκειται για… θεό και είναι ό,τι πρέπει για εκείνη. Η έμπειρη χορογράφος αρνείται να παραδεχθεί πως τρέφει αισθήματα για τον γοητευτικό συνάδελφό της, όμως μέσα φουντώνει ένα τεράστιο πάθος που θα βγει στην επιφάνεια το βράδυ, στην πρόβα που θα κάνουν στη σχολή και οι δυο τους θα έρθουν πιο κοντά από ποτέ!

Στο επόμενο διπλό επεισόδιο η συγκλονιστική συνέχεια του Τατουάζ!

Σταύρος Καλογεράκης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τατουάζ: Ο Στέφανος βάζει «φωτιά» σε Όλγα-Νικόλ και κάνει έρωτα με άλλη γυναίκα!
Τατουάζ: Η Ελένη έγκυος από τον Ορφέα! – Θα το αποκαλύψει; (vids)
Τατουάζ – Αποκλειστικό: Νικόλας και Βέρα (κυριολεκτικά) στο Μπουένος Άιρες!
Αποκλειστικό: Νέα είσοδος στο Τατουάζ – Ποια γυναίκα μπαίνει στη ζωή του Αλέξανδρου (pics)
Το παιδί – θαύμα του Τατουάζ που ανακάλυψε ο Αντρέας Γεωργίου (vids)
Τατουάζ: Ρίσκαρε τη ζωή του ο Νίκος Πολυδερόπουλος για την «πτώση» του ως Ορφέας! (video)
Αποκαλυπτικός Κούλλης Νικολάου για Αντρέα Γεωργίου, Ντάνο και τη 2η σεζόν του Τατουάζ!
Τατουάζ: Η Νικόλ στην αγκαλιά του Στέφανου – Το διακριτικό φλερτ στην Όλγα!
Τατουάζ: Η Νίνα θα διεκδικήσει ξανά τον Ιωσήφ

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY