Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MEDIA

Τατουάζ: Ο Νικόλας δεν είναι αυτός που φαίνεται – Ο Ορφέας εκβιάζει την Γεωργία – Νεκρή η Έμιλυ – Αγωνία για τη ζωή της Αλκυόνης! – Έξαλλος ο Σάκης (vids)

Θυμηθείτε τι έγινε στο προηγούμενο επεισόδιο

Τατουάζ: Ο Νικόλας δεν είναι αυτός που φαίνεται – Ο Ορφέας εκβιάζει την Γεωργία – Νεκρή η Έμιλυ – Αγωνία για τη ζωή της Αλκυόνης! – Έξαλλος ο Σάκης (vids)

Θυμηθείτε τι έγινε στο προηγούμενο επεισόδιο

Αφού κατατρόμαξε τη Βέρα με την ξαφνική φυγή του από το ξενοδοχείο, ο Νικόλας εμφανίζεται και η έμπειρη χορογράφος ξεσπάει τα νεύρα της επάνω του και στη συνέχεια παραδέχεται πως είναι ερωτευμένη μαζί του.

Ωστόσο, ο Νικόλας δεν διστάζει να σηκώσει το τηλέφωνο και να μιλήσει με τη Ναταλία, η οποία έχει κάποια σχέση με το παρελθόν του, και λέει στη Βέρα πως είναι μία χορεύτρια που θα ήθελε να της πάρει τη θέση στο ντοκιμαντέρ.

Στη συνέχεια, της κάνει ξανά πλάκα, λέγοντας πως έχει τέσσερα παιδιά και η Βέρα μένει άφωνη, όμως η μεγάλη… έκπληξη θα έρθει όταν ο Θεοχάρης διαπιστώσει πως το… μέιλ που έστειλε δεν είναι τίποτα άλλο από την ανάρτηση των φωτογραφιών τους στο Facebook.

Απίστευτη ανατροπή στο Τατουάζ: Ο Σάκης έτοιμος να συνεργαστεί με τη Μαργκώ! (vids)

Και δεν σταματούν εκεί τα ερωτηματικά για τον ρόλο του Νικόλα, αφού θα συναντηθεί με κάποιον συνεργάτη του και βλέπουμε για πρώτη φορά το άλλο του πρόσωπο και να γίνεται έξαλλος με την είδηση που διαβάζει στον υπολογιστή του.

Ο Παύλος ορκίζεται πως είναι αθώος, αλλά ποιος να τον πιστέψει από τη στιγμή που τον πιάνει στα πράσα ο Ορφέας να τον φιλάει η Γεωργία και γίνεται έξαλλος μαζί του.
Λίγο αργότερα το λέει στην Ελένη που αρνείται να πιστέψει τα όσα ακούει, ενώ πιάνει τη Γεωργία από το λαιμό και της λέει να εξαφανιστεί από την Αίγινα και να μην ενοχλήσει ξανά τον πεθερό του, πληγώνοντας τη Μάρθα που τον μεγάλωσε σα δικό της παιδί.
Όμως η Μάρθα του λέει να μην μπλέκεται στο συγκεκριμένο θέμα, αν και αναγνωρίζει πως ούτε τα παιδιά της δεν της έχουν συμπαρασταθεί όπως εκείνος.

Λίγο νωρίτερα ο Ορφέας συναντά τυχαία στο δρόμο την Άννα και η εμμονή του επανέρχεται, αφού θέλει να την βγάλει από τη μέση για τον τρόπο που συμπεριφέρθηκε πριν από μερικούς μήνες στον Τόνυ, αφήνοντας ακόμα και για τον παιδικό του φίλο.

Μία τραγωδία για την Άννα στην Αθήνα, καθώς άγνωστοι (;) σκοτώνουν μες στη μέση του δρόμου την Έμιλυ και η κοπέλα σοκάρεται από το συγκεκριμένο γεγονός.
Αφού δώσει κατάθεση στην αστυνομία και μοιραστεί τα νέα με τον πατέρα της, ζητάει από τη Νικόλ να πάει στην Ελλάδα για να φύγουν και εκείνη της λέει να πάνε στα Μετέωρα.
Η μόνη που υποψιάζεται για αυτή την εξαφάνιση είναι η Τατιάνα, η οποία γνωρίζει τα πάντα γύρω από την υπόθεση και ετοιμάζεται να ανακρίνει τον Κουράκο μήπως γνωρίζει τον άντρα που κυνήγησε μία ημέρα νωρίτερα την άτυχη γιατρό.

Την ίδια ώρα, ο Σάκης είναι έξαλλος με τον Στέφανο και την παγίδα που του έστησε και προειδοποιεί τον υπάλληλό του πως θα τα ξαναπούν.

Ο Στέφανος, ωστόσο, έχει μία περιπέτεια μέσα στη νύχτα, αφού η Αλκυόνη έχει έντονους πόνους στη δεξιά πλευρά της κοιλιακής χώρας, με εμφανή σημάδια για σκωληκοειδίτιδα και τρέχει απευθείας για το νοσοκομείο μην τυχόν και πάθει τίποτα η μικρή του ανηψιά.

Στο επόμενο διπλό επεισόδιο η συγκλονιστική συνέχεια του Τατουάζ!

Σταύρος Καλογεράκης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τατουάζ: Μπαίνει στη σειρά ο Κούλλης Νικολάου!
Νέο σοκ στο Τατουάζ: Η δολοφονία που κανείς δεν περίμενε!
Τατουάζ – Η Έλενα Πιερίδου αποκαλύπτει: «Η αντίδραση του Ορφέα θα γίνει τρομακτική για την Ελένη» (video)
Απροσδόκητος χωρισμός στο Τατουάζ! – Η παρέμβαση του Ορφέα δημιουργεί ένταση!
Χαμός στο Τατουάζ: Η αποκάλυψη που φέρνει τα πάνω – κάτω!
Απίστευτη ανατροπή στο Τατουάζ: Ο Τόνυ μιλάει για την Τατιάνα στην Άννα (vids)
Τατουάζ: Νικόλας και Θεοχάρης στα… όπλα για χάρη της Βέρα
Νέα είσοδος στο Τατουάζ – Ποια γνωστή ηθοποιός μπαίνει στη σειρά (pics)
Τατουάζ: «Γάτα» η Τατιάνα! Είχε υποψιαστεί την Μαργκώ για τη δολοφονία του Ρίτσαρντ!
Το παιδί – θαύμα του Τατουάζ που ανακάλυψε ο Αντρέας Γεωργίου (vids)
Τατουάζ: Ρίσκαρε τη ζωή του ο Νίκος Πολυδερόπουλος για την «πτώση» του ως Ορφέας! (video)
Αποκαλυπτικός Κούλλης Νικολάου για Αντρέα Γεωργίου, Ντάνο και τη 2η σεζόν του Τατουάζ!
Τατουάζ: Η Νικόλ στην αγκαλιά του Στέφανου – Το διακριτικό φλερτ στην Όλγα!
Τατουάζ: Η Νίνα θα διεκδικήσει ξανά τον Ιωσήφ

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY