Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MEDIA

Τατουάζ: Η Τόνια στο στόχαστρο του Ορφέα – Η Άννα ακούει τον Τόνυ να μιλάει με την Τατιάνα – Ο Άλεξ φιλάει την Μαρίνα – Ο Ιωσήφ αλλάζει την ιστορία (vids)

Θυμηθείτε τι έγινε στο προηγούμενο επεισόδιο

Τατουάζ: Η Τόνια στο στόχαστρο του Ορφέα – Η Άννα ακούει τον Τόνυ να μιλάει με την Τατιάνα – Ο Άλεξ φιλάει την Μαρίνα – Ο Ιωσήφ αλλάζει την ιστορία (vids)

Θυμηθείτε τι έγινε στο προηγούμενο επεισόδιο

Η Άννα λέει στον Τόνυ πως γνωρίζει για εκείνον και την γκόμενά του, σε μία προσπάθεια όμως να ψαρέψει τον νεαρό εφοπλιστή μήπως τα βάσανά τους είναι η απόρροια της σχέσης του με τη σύντροφο κάποιου μαφιόζου.

Ο Τόνυ καταφέρνει να αποφύγει τις επίμονες ερωτήσεις της Άννας, αφού δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα.

Τατουάζ: Μπαίνει στη σειρά ο Κούλλης Νικολάου!

Λίγο αργότερα, όμως, η Τατιάνα τηλεφωνεί στον Τόνυ που έχει πάει για μπάνιο και έχει αφήσει το κινητό στο σαλόνι που βρίσκεται η Άννα.

Η κοπέλα αναρωτιέται τι θέλει από εκείνον η αδερφή της Βέρας, και εκείνος καταφέρνει να τα μπαλώσει.

Τα λέει λίγο αργότερα στην όμορφη αστυνόμο, η οποία έρχεται σε δύσκολη θέση και ο Τόνυ την καθυσηχάζει.

Τα πράγματα, όμως, θα μπλέξουν όταν ο Τόνυ θα επιστρέψει στο σπίτι του την επόμενη μέρα μετά τη δουλειά και θα τον ακούσει η Άννα να μιλάει με την Τατιάνα και να την αποκαλεί «αγάπη μου», χωρίς φυσικά να γνωρίζει σε ποια αναφέρεται.

Τι θα κάνει τώρα ο νεαρός εφοπλιστής;

Εν τω μεταξύ, το σχέδιο της Μαργκώς να πει στον Τόνυ πως ο πατέρας του είχε ερωτική σχέση με την Αμαλία έβαλε σε σκέψεις τον γιο της, ο οποίος το επόμενο πρωί πήγε στο σπίτι της μητέρας της Άννας για να συζητήσουν, όμως όταν της μεταφέρει τη σκέψη της μάνας του, η Αμαλία γίνεται έξαλλη.

Παράλληλα, η σκοτεινή πλοιοκτήτρια τα βάζει με την Έμιλυ, η οποία τολμά να υποψιαστεί πως έχει κάτι άλλο στο μυαλό της και αργότερο συνεχίζει με το ίδιο ψέμα στον Τόνυ πως όντως κάτι συνέβαινε ανάμεσα στον Τσαρλς και την Αμαλία.

Ο Ορφέας είναι ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος του κόσμου.

Η Ελένη του είναι έγκυος και αποφασίζει να συγκεντρώσει όλη την οικογένεια για να τους πει τα ευχάριστα, με τις ευχές να πέφτουν βροχή από όλη την οικογένεια Μελά και τη Μάρθα να χαίρεται ιδιαίτερα για την απόφαση της κόρης της να κρατήσει το παιδί.

Ωστόσο, η χαρά αυτή του Ορφέα δεν θα κρατήσει για πολύ.

Πάει στην Τόνια για να πει και εκεί τα ευχάριστα, για να της πει ότι θα πάρει τα φάρμακά του, όμως ένας συναγερμός αναγκάζει την ψυχίατρο να φύγει από το γραφείο της, δίνοντας στον serial killer να ψάξει τα όσα γράφει για εκείνον και τυχαία βρίσκει και το φάκελο του «Γενάρη» που της έδωσε η Τατιάνα.

Ο Ορφεάς αποφασίζει να παρακολουθήσει την Τόνια, η οποία πιθανότατα θα είναι το επόμενο θύμα του, καθώς κατάφερε με κάθε ακρίβεια να σκιαγραφήσει το προφίλ του «Γενάρη» που ταιριάζει απόλυτα με το δικό του όσον αφορά τις ημερομηνίες των φόνων του, τον χαρακτήρα του και άλλες λεπτομέρειες της προσωπικής του ζωής.

Εν τω μεταξύ, η Βέρα ξεκαθαρίζει τα πάντα με τον Θεοχάρη, ο οποίος αδυνατεί να πιστέψει πως προχώρησε τη ζωή της και είναι πλέον με κάποιον άλλον άντρα.

Ο Νικόλας, ωστόσο, παίζει ένα περίεργο παιχνίδι μαζί της για να διαπιστώσει τα συναισθήματά της για εκείνον, κάτι που βάζει ξανά σε σκέψεις την έμπειρη χορογράφο όσον αφορά τον χαρακτήρα του και τον τρόπο που αντιμετωπίζει τη ζωή.

Μάλιστα, ο Νικόλας της κάνει ξανά πρόταση να πάνε στο Μπουένος Άιρες, για να μπορέσει να ζήσει μοναδικές εμπειρίες και όχι να είναι κλεισμένη σε μία κουζίνα, όπως έκανε τόσο καιρό με τον Θεοχάρη.

Ο Ιωσήφ, έπειτα από έναν καυγά που είχε με τη Νικόλ, αποφασίζει να πάει στα Μετέωρα για να συναντήσει τον περιβόητο Στέφανο. Και αυτό κάνει.

Πηγαίνει στο μαγαζί του, ζητώντας εξηγήσει για την είσοδο του Βολιώτη επιχειρηματία στη ζωή της γυναίκας του και εκείνος τον παρακαλάει να την αφήσει.

Ωστόσο, στη συνέχεια εκείνος στη Νικόλ και στον Τόνυ λέει πως δεν μπορεί να πιστέψει πως εκείνη αποφάσισε να πάει με έναν τόσο… χάλια όσο είναι ο Στέφανος!

Ο Αλέξανδρος προσπαθεί να προχωρήσει τη ζωή του με τη Μαρίνα, με την οποία φαίνεται πως περνάει ευχάριστες στιγμές και λίγο πριν η κοπέλα μπει στο σπίτι της, της δίνει το πρώτο τους φιλί, το οποίο θα αποτελέσει την αρχή της σχέσης τους;

Στο επόμενο διπλό επεισόδιο η συγκλονιστική συνέχεια του Τατουάζ!

Σταύρος Καλογεράκης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Νέο σοκ στο Τατουάζ: Η δολοφονία που κανείς δεν περίμενε!
Τατουάζ – Η Έλενα Πιερίδου αποκαλύπτει: «Η αντίδραση του Ορφέα θα γίνει τρομακτική για την Ελένη» (video)
Απροσδόκητος χωρισμός στο Τατουάζ! – Η παρέμβαση του Ορφέα δημιουργεί ένταση!
Χαμός στο Τατουάζ: Η αποκάλυψη που φέρνει τα πάνω – κάτω!
Απίστευτη ανατροπή στο Τατουάζ: Ο Τόνυ μιλάει για την Τατιάνα στην Άννα (vids)
Τατουάζ: Νικόλας και Θεοχάρης στα… όπλα για χάρη της Βέρα
Νέα είσοδος στο Τατουάζ – Ποια γνωστή ηθοποιός μπαίνει στη σειρά (pics)
Τατουάζ: «Γάτα» η Τατιάνα! Είχε υποψιαστεί την Μαργκώ για τη δολοφονία του Ρίτσαρντ!
Το παιδί – θαύμα του Τατουάζ που ανακάλυψε ο Αντρέας Γεωργίου (vids)
Τατουάζ: Ρίσκαρε τη ζωή του ο Νίκος Πολυδερόπουλος για την «πτώση» του ως Ορφέας! (video)
Αποκαλυπτικός Κούλλης Νικολάου για Αντρέα Γεωργίου, Ντάνο και τη 2η σεζόν του Τατουάζ!
Τατουάζ: Η Νικόλ στην αγκαλιά του Στέφανου – Το διακριτικό φλερτ στην Όλγα!
Τατουάζ: Η Νίνα θα διεκδικήσει ξανά τον Ιωσήφ

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY