Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MEDIA

Τατουάζ: Ο Σάκης «παγίδεψε» την Αλκυόνη; – Ο Νικόλας συνεργάζεται με την Τατιάνα – Ο Άλεξ αρνείται να ακούσει την Άννα (trailer)

Τι θα δούμε στο επόμενο διπλό επεισόδιο της ερωτικής αστυνομικής σειράς του Alpha, στις 21:50.

Τατουάζ: Ο Σάκης «παγίδεψε» την Αλκυόνη; – Ο Νικόλας συνεργάζεται με την Τατιάνα – Ο Άλεξ αρνείται να ακούσει την Άννα (trailer)

Τι θα δούμε στο επόμενο διπλό επεισόδιο της ερωτικής αστυνομικής σειράς του Alpha, στις 21:50.

Τρίτη 22 Μαΐου

Επεισόδια 187 + 188

Η ανησυχία του Νικόλα για τη ζωή της Ειρήνης, τον αναγκάζει να αποκαλύψει στην Τατιάνα, την αληθινή ιδιότητά του. Η Τατιάνα δοκιμάζει μια μεγάλη έκπληξη και αποφασίζει να τον βοηθήσει, χωρίς να ξέρει ότι αυτή η απόφαση θα ανοίξει για όλους τους μια πόρτα που οδηγεί σε σκοτεινά, μυστικά και αδίστακτα κυκλώματα που δρουν σε όλο τον κόσμο.

Στο μεταξύ, στα Μετέωρα, ο Στέφανος είναι πολύ αναστατωμένος με αυτό που συνέβη στην Αλκυόνη και ψάχνει να βρει ποιος κρύβεται πίσω απ’ αυτή την πράξη. Η Τόνια καταλαβαίνει πλέον ότι ο Ορφέας κρύβει ένα πολύ σκοτεινό μυστικό και αποφασίζει να τον «στριμώξει» προκειμένου να τον αναγκάσει να παραδεχτεί την αλήθεια.

Στο Λονδίνο, η Άννα έρχεται για μια ακόμα φορά αντιμέτωπη με τις ολέθριες συνήθειες του Τόνυ κι αυτή τη φορά το ξέσπασμά της, είναι άνευ προηγουμένου.

Ο Τόνυ ανοίγει την καρδιά του στην Άννα και της μιλάει για όλα αυτά που το έχουν οδηγήσει στη χρήση ναρκωτικών. Η Άννα υπόσχεται να μείνει δίπλα του και να τον βοηθήσει να ξεμπλέξει, αλλά απαιτεί να μπει ένα τέλος στα μυστικά και στα ψέματα.

Στο μεταξύ η Μαργκώ, τους κάνει πρόταση να πάνε το καλοκαίρι όλοι μαζί διακοπές στα ελληνικά νησιά, αναστατώνοντας τον Τόνυ ο οποίος συνειδητοποιεί ότι η ημερομηνία που προτείνει η Μαργκώ συμπίπτει με την ημερομηνία του γάμου του.

Η Τατιάνα, στην Αθήνα, ψάχνει να βρει τι έχει συμβεί με την Ειρήνη, ενώ παράλληλα ο Νικόλας αρνείται να της δώσει περισσότερα στοιχεία από την έρευνά του για την παιδική πορνογραφία.

Στην Αίγινα, η Ελένη βρίσκει μέσα σε ένα σακ βουαγιάζ του Ορφέα, το ρολόι της δολοφονημένης κυρίας Αγγελικής και οι υποψίες την διαλύουν.

Τατουάζ: Στα δίχτυα παιδικής πορνογραφίας Αλκυόνη και Λήδα!

Δείτε το τρέιλερ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τραγικές στιγμές στο Τατουάζ: Η Ελένη πέφτει από σκάλα! – Δυσάρεστα νέα για το μωρό!
Τατουάζ: Η Ηρώ έρχεται και θα ανακατέψει την τράπουλα! (pics)
Τατουάζ: Έτσι θα υποψιαστεί η Ελένη τον Ορφέα για τη δολοφονία (vids)
Αποκάλυψη: Αυτός είναι ο ρόλος του Κούλλη Νικολάου στο Τατουάζ και θα προκαλέσει αίσθηση!
Τατουάζ: Ο μυστήριος ρόλος του Νικόλα – Ποια είναι η πραγματική του ταυτότητα; (vids)
Το παιδί – θαύμα του Τατουάζ που ανακάλυψε ο Αντρέας Γεωργίου (vids)
Τατουάζ: Ρίσκαρε τη ζωή του ο Νίκος Πολυδερόπουλος για την «πτώση» του ως Ορφέας! (video)
Αποκαλυπτικός Κούλλης Νικολάου για Αντρέα Γεωργίου, Ντάνο και τη 2η σεζόν του Τατουάζ!
Τατουάζ: Η Νίνα θα διεκδικήσει ξανά τον Ιωσήφ

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY