Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MEDIA

Τατουάζ: Δολοφονούν τον Ρίτσαρντ! – Αγωνία για τη Μαργκώ – Τεράστιο σοκ για τον Τόνυ – Ο Ορφέας αθωώνει τον Άγγελο – Μπλέξιμο με την Ελένη (vids)

Θυμηθείτε τι έγινε στο προηγούμενο επεισόδιο

Τατουάζ: Δολοφονούν τον Ρίτσαρντ! – Αγωνία για τη Μαργκώ – Τεράστιο σοκ για τον Τόνυ – Ο Ορφέας αθωώνει τον Άγγελο – Μπλέξιμο με την Ελένη (vids)

Θυμηθείτε τι έγινε στο προηγούμενο επεισόδιο

Η Τατιάνα είπε το μεγάλο «ναι» στην πρόταση γάμου που της έκανε ο Τόνυ, με το ζευγάρι να λάμπει από ευτυχία και να ζουν μοναδικές στιγμές έρωτα και πάθους.

Ωστόσο, την επόμενη μέρα η όμορφη αστυνόμος λέει στον σύντροφό της να σκεφτεί ξανά την αποχώρησή του από την προεδρία της ναυτιλιακής εταιρείας, αφού είναι περιουσία του πατέρα του και πρέπει να είναι εκείνος μπροστά.

Τατουάζ – Αποκλειστικό: Νικόλας και Βέρα (κυριολεκτικά) στο Μπουένος Άιρες!

Ο νεαρός εφοπλιστής ετοιμάζει με βαριά καρδιά τα πράγματά του για να επιστρέψει στο Λονδίνο, όπου όταν φτάνει μαθαίνει από τις ειδήσεις για τη δολοφονία του πατέρα του και πως πίσω από αυτό κρύβεται ο Ρίτσαρντ που καταζητείται πλέον από την ιντερπόλ.

Στην Αίγινα, τώρα, γιορτάζουν την επέτειο από τον γάμο του Παύλου και της Μάρθας. Ο Ορφέας, ωστόσο, έχει στο μυαλό του πως θα αθωώσει τον Άγγελο.

Για αυτό τον λόγο σκαρφίζεται την αποχώρησή του από το γλέντι για να πάει στο σπίτι του, όπου έχει ετοιμάσει ένα γράμμα, στο οποίο αποκαλύπτει λεπτομέρειες για τη δολοφονία της Δέσποινας στη Θεσσαλονίκη. Περνάει το γράμμα του κάτω από την πόρτα του σπιτιού και εξαφανίζεται.

Το γράμμα το βρίσκει η Βέρα, η οποία την επόμενη μέρα το πάει στην αδερφή της και εκεί περιμένει ένα σοκ την Τατιάνα, καθώς διαπιστώνει πως ο «Γενάρης» της ήταν πραγματικά παρών στον τόπο του εγκλήματος.

Ο Γρηγόρης έχει κάποιες αμφιβολίες, όμως η αστυνόμος του εξηγεί πως όλα αυτά ισχύουν και ο Άγγελος πλέον είναι αθώος και πρέπει να βρεθεί τρόπος να βγει. Μάλιστα, εκμυστηρεύεται τις τύψεις της στον Τόνυ, λίγο πριν εκείνος αναχωρήσει για το Λονδίνο και εκείνος της λέει πως θα βρει τη λύση, αφού θέλει πάντα να κάνει το καλό.

Ενώ ο Ορφέας τα έχει οργανώσει όλα στην εντέλεια όσον αφορά την… απόψυξη του πτώματος της κυρίας Αγγελικής, ώστε να προχωρήσει στην επόμενη κίνησή του, τον προλαβαίνει η Ελένη και μαζί πηγαίνουν στο γιατρό για εξετάσεις.

Το ζευγάρι φεύγει από το νοσοκομείο, αλλά λίγο πριν ο serial killer ζητάει από τη γυναίκα του να τον περιμένει σε μία καφετέρια, μέχρι εκείνος να τελειώσει τις δουλειές του.

Το γεγονός όμως πως ο Ορφέας απόψυξε το πτώμα, είχε ως αποτέλεσμα να γεμίσει το σπίτι τους στην Αίγινα με νερά, κάτι για το οποίο ενημερώνεται από την Αφροδίτη η Ελένη και η κοπέλα τρέχει άμεσα στο νησί, για να δει τι συμβαίνει. Αυτό όμως πανικοβάλει τον Ορφέα!

Η Μαργκώ και ο Ρίτσαρντ συνεχίζουν να καταστρώνουν τα δόλια σχέδιά τους, βάζοντας αρχικά εμπόδια στην προσπάθεια του Θεοχάρη να πουλήσει την εταιρεία του και να ξεχρεώσει τον Τόνυ, ενώ παράλληλα κρύβουν πράγματα από τον γιο της για να μπορέσουν να αναλάβουν εκείνοι δράση την κατάλληλη στιγμή.

Ωστόσο, όλα αυτά παίρνουν αναβολή, από τη στιγμή που άγνωστοι σκοτώνουν στη μέση του δρόμου, ύστερα από ένα πρόβλημα στο αυτοκίνητο (?), τον Ρίτσαρντ και απειλούν με όπλο και την σιδηρά κυρία του ναυτιλίας.

Στο επόμενο διπλό επεισόδιο η συγκλονιστική συνέχεια του Τατουάζ!

Σταύρος Καλογεράκης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αποκλειστικό: Νέα είσοδος στο Τατουάζ – Ποια γυναίκα μπαίνει στη ζωή του Αλέξανδρου (pics)
Τατουάζ: Η Νικόλ παρατάει τον Ιωσήφ, αλλά ο Στέφανος της βάζει «φρένο» (vids)
Τατουάζ: Σας έλειψε! – Χαμός από σχόλια για την επιστροφή του Αντρέα Γεωργίου
Το παιδί – θαύμα του Τατουάζ που ανακάλυψε ο Αντρέας Γεωργίου (vids)
Τατουάζ: Πυροβολούν Μαργκώ & Ρίτσαρντ – Το φρικτό τέλος που κανείς δεν περίμενε!
Τατουάζ: Η απόφαση του Τόνυ αιφνιδιάζει την Τατιάνα!
Ένας… άλλος Αντρέας Γεωργίου έρχεται στο Τατουάζ (pics-vids)
Τατουάζ: Ρίσκαρε τη ζωή του ο Νίκος Πολυδερόπουλος για την «πτώση» του ως Ορφέας! (video)
Αποκαλυπτικός Κούλλης Νικολάου για Αντρέα Γεωργίου, Ντάνο και τη 2η σεζόν του Τατουάζ!
Τατουάζ: Η Νικόλ στην αγκαλιά του Στέφανου – Το διακριτικό φλερτ στην Όλγα!
Τατουάζ: Η Νίνα θα διεκδικήσει ξανά τον Ιωσήφ

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY