Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MEDIA

Τατουάζ: Αυτός είναι ο Νικόλας – Ποιος παγίδεψε την Αλκυόνη; – Η Ελένη ανακάλυψε το μυστικό του Ορφέα – Γερό «μάθημα» για τον Ιωσήφ (vids)

Θυμηθείτε τι έγινε στο προηγούμενο επεισόδιο

Τατουάζ: Αυτός είναι ο Νικόλας – Ποιος παγίδεψε την Αλκυόνη; – Η Ελένη ανακάλυψε το μυστικό του Ορφέα – Γερό «μάθημα» για τον Ιωσήφ (vids)

Θυμηθείτε τι έγινε στο προηγούμενο επεισόδιο

Ο Νικόλας αποκαλύπτει στην Τατιάνα την πραγματική του ταυτότητα, με τον γοητευτικό κινηματογραφιστή να είναι τελικά ερευνητής – δημοσιογράφος που καλύπτει δύσκολες υποθέσεις μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Ο Νικόλας καταφέρνει να εξασφαλίσει την εχεμύθεια της αδερφής της Βέρας, ενώ από την πλευρά της η έμπειρη χορογράφος είναι ιδιαίτερα στεναχωρημένη από την απόρριψη του μέχρι πρότινος συντρόφου της.

Ωστόσο, εκείνος αγωνιά για την τύχη της Ειρήνης και δίνει όλα τα απαραίτητα στοιχεία στην Τατιάνα, η οποία κατορθώνει να τρυπώσει στο σπίτι του Σόρενσεν και ο Γρηγόρης βρίσκει το λαστιχάκι της άτυχης κοπέλας.

Τατουάζ: Στα δίχτυα παιδικής πορνογραφίας Αλκυόνη και Λήδα!

Την τελευταία στιγμή ο Στέφανος καταφέρνει να σώσει την Αλκυόνη από την παγίδα που επρόκειτο να στήσουν δύο άντρες στο κορίτσι, το οποίο είχαν βάλει στο μάτι για παιδική πορνογραφία.

Ο Βολιώτης επιχειρηματίας δίνει κατάθεση μαζί με το κορίτσι, με τον Στέφανο να πιστεύει πως πίσω από αυτό κρύβεται ξανά ο Σάκης. Ο πρώην αστυνομικός ξεκαθαρίζει πως δεν θα έκανε ποτέ κάτι τέτοιο σε ένα παιδί, ενώ παράλληλα επιχειρεί να τα βρει με την Όλγα.

Στέφανος και Όλγα μένουν πλέον μαζί, κάτι που δεν αρέσει καθόλου στη Νικόλ και εκφράζει τη δυσαρέσκειά της και αυτό δεν αρέσει στον γοητευτικό άντρα.

Ο Ορφέας φωνάζει για άλλη μία φορά στην Ελένη, επειδή κάνει δουλειές στο σπίτι χωρίς να ζητήσει τη βοήθειά του και στη συνέχεια πηγαίνει στην ψυχολόγο που τον στριμώχνει για άλλη μία φορά.

Αυτό δεν αρέσει καθόλου στον serial killer, ο οποίος λέει στη γυναίκα του πως δεν θέλει να πάει στην Τόνια και εκείνη αντιδράει στα λεγόμενά του.

Την ώρα που εκείνος έχει πάει για τρέξιμο με τη Μάρθα, η κοπέλα βρίσκει το ρολόι της άτυχης κυρίας Αγγελικής και αυτό της δημιουργεί ερωτηματικά και δεν διστάζει να ρωτήσει τον άντρα της για αυτό.

Ο Τόνυ παίρνει ξανά κόκα και την ώρα που είναι στο μπάνιο μπαίνει η Άννα, η οποία νευριάζει μαζί του και στη συνέχεια εκείνος ανοίγει την ψυχή του για όσα πέρασε από παιδί μέχρι σήμερα. Τελικά το πρώην ζευγάρι συμφωνήσει ο νεαρός εφοπλιστής να πάει ξανά στον ειδικό γιατρό για να μπορέσει να βρει λύση στο πρόβλημά του.

Ο Ιωσήφ, τώρα, αποχαιρετάει φίλους και γνωστούς πριν φύγει για την Αυστραλία με τη Νίνα και γνωρίζει την Ηρώ που ενδιαφέρεται για τις παμπ της Νικόλ και δεν διστάζει ο άτιμος να την πέσει στην κοπέλα, η οποία δεν φαίνεται να κάποια τυχαία και του δίνει ένα γερό μάθημα ως… ανάμνηση.

Στο επόμενο διπλό επεισόδιο η συγκλονιστική συνέχεια του Τατουάζ!

Σταύρος Καλογεράκης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τραγικές στιγμές στο Τατουάζ: Η Ελένη πέφτει από σκάλα! – Δυσάρεστα νέα για το μωρό!
Τατουάζ: Η Ηρώ έρχεται και θα ανακατέψει την τράπουλα! (pics)
Τατουάζ: Έτσι θα υποψιαστεί η Ελένη τον Ορφέα για τη δολοφονία (vids)
Αποκάλυψη: Αυτός είναι ο ρόλος του Κούλλη Νικολάου στο Τατουάζ και θα προκαλέσει αίσθηση!
Τατουάζ: Ο μυστήριος ρόλος του Νικόλα – Ποια είναι η πραγματική του ταυτότητα; (vids)
Το παιδί – θαύμα του Τατουάζ που ανακάλυψε ο Αντρέας Γεωργίου (vids)
Τατουάζ: Ρίσκαρε τη ζωή του ο Νίκος Πολυδερόπουλος για την «πτώση» του ως Ορφέας! (video)
Αποκαλυπτικός Κούλλης Νικολάου για Αντρέα Γεωργίου, Ντάνο και τη 2η σεζόν του Τατουάζ!
Τατουάζ: Η Νίνα θα διεκδικήσει ξανά τον Ιωσήφ

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY