Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MEDIA

Τατουάζ: Αποκαλύφθηκε η ταυτότητα του Στέφανου – Η Άννα έμαθε για τον Τόνυ – Έτοιμος ο Ορφέας να γίνει πατέρας; – Ανάμεσα σε Νικόλα & Θεοχάρη η Βέρα (vids)

Θυμηθείτε τι έγινε στο προηγούμενο επεισόδιο

Τατουάζ: Αποκαλύφθηκε η ταυτότητα του Στέφανου – Η Άννα έμαθε για τον Τόνυ – Έτοιμος ο Ορφέας να γίνει πατέρας; – Ανάμεσα σε Νικόλα & Θεοχάρη η Βέρα (vids)

Θυμηθείτε τι έγινε στο προηγούμενο επεισόδιο

Ο Θεοχάρης βλέπει με τα ίδια του τα μάτια τη Βέρα να είναι με έναν άλλον άντρα, τον Νικόλα που από την πλευρά του προσπαθεί να της αλλάξει τον τρόπο που σκεφτόταν μέχρι σήμερα και έφερνε σε δεύτερη μοίρα τον εαυτό της.

Αυτό όμως είναι εξαιρετικά δύσκολο για την έμπειρη χορογράφο, η οποία πρέπει να αντιμετωπίσει τον πρώην σύντροφό της και παράλληλα να διαχειριστεί το νέο ξεκίνημα στη ζωή της.

Νέο σοκ στο Τατουάζ: Η δολοφονία που κανείς δεν περίμενε!

Την ίδια στιγμή, η Αμαλία αντιλαμβάνεται πως ο άντρας της πήγε στην Ελλάδα για να βρει τη Βέρα και να διαχειριστεί το θέμα με τον νέο της σύντροφο. Μάλιστα, δεν διστάζει να αποκαλύψει στην Άννα τις σκέψεις της για ενδεχόμενο σύζυγο με τον Θεοχάρη.

Ο Στέφανος προσπαθεί να απομακρύνει την Αλέκα, την πρώην σύντροφό του από κοντά του, όμως λίγο πριν εκείνη επιστρέψει στο Βόλο αποκαλύπτει την ταυτότητά του στον Σάκη.

Ο Σάκης σοκάρεται με την αποκάλυψη της ταυτότητας του Στέφανου, ο οποίος είναι αδερφός του Δημήτρη που είχε σκοτώσει πριν από κάποιο καιρό στο Βόλο, ύστερα από έρευνα που έκανε και μαθαίνει τα πάντα γύρω από εκείνον. Ωστόσο, ο Βολιώτης ετοιμάζεται να αποκαλύψει τα πάντα στην Όλγα, η οποία αγνοεί τα όσα ξέρει ο σύντροφός της για τον φίλο τους.

Στην Αίγινα, τώρα, ο Παύλος κάνει μία απίστευτη γκάφα, αφού σε μία κρυφή συνάντησή του με τη Γεωργία παίρνει μαζί του την μπανάνα, την οποία χάνει! Αμέσως η οικογένεια Μελά μαζί με την Μαρίνα ψάχνουν για το σκυλάκι της Λήδας και τελικά αυτό βρίσκεται με τον πλέον απίστευτο τρόπο. Η Γεωργία πηγαίνει στο σπίτι του Παύλου για να του το δώσει, με τον άντρα να έρχεται σε εξαιρετικά δύσκολη θέση!

Την ώρα που η Ελένη μοιράζεται με τη Μάρθα τις ανησυχίες της για το μωρό, ο Ορφέας εκφράζει στον Αλέξανδρο και τον Άγγελο την επιθυμία του να αποκτήσει ένα παιδί με τη γυναίκα του. Εκείνη πηγαίνει στην Τόνια για να μιλήσει ξανά για τον άντρα της, ο οποίος λίγο αργότερα θα έρθει ξανά σε δύσκολη θέση με τις ερωτήσεις αλλά και τις σημειώσεις της ψυχιάτρου του. Η μεγάλη έκπληξη τον περιμένει το βράδυ, όταν η Ελένη τον ενημερώνει για την εγκυμοσύνη της!

Ο Τόνυ περνάει ευχάριστες στιγμές με την Τατιάνα στην Αθήνα, όμως η έκπληξη της συντρόφου του θα τον βάλει σε σκέψεις και θα προβληματιστεί ιδιαίτερα από την είδηση για την ημερομηνία του γάμου τους. Ο νεαρός εφοπλιστής φοβάται τη ζωή της όμορφης αστυνόμου, ενώ παράλληλα δίνει τη δική του μάχη για την εύρεση των ενόχων για την δολοφονία του πατέρα του. Η απόφαση αυτή του Τόνυ προβληματίζει τη Μαργκώ, η οποία δεν διστάζει να πει έμμεσα πως ο Τσαρλς διατηρούσε σχέση με την Αμαλία!

Λίγο αργότερα ο Τόνυ επιστρέφει στο σπίτι του και εκεί το περιμένει η Άννα με άγριες διαθέσεις, αφού γνωρίζει για την «γκόμενά» του και δείχνει έτοιμη να ζητήσει εξηγήσεις για όσα τραβάει εκείνη και είχαν ως αποτέλεσμα να χωρίσει με τον Αλέξανδρο.

Στο επόμενο διπλό επεισόδιο η συγκλονιστική συνέχεια του Τατουάζ!

Σταύρος Καλογεράκης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τατουάζ – Η Έλενα Πιερίδου αποκαλύπτει: «Η αντίδραση του Ορφέα θα γίνει τρομακτική για την Ελένη» (video)
Απροσδόκητος χωρισμός στο Τατουάζ! – Η παρέμβαση του Ορφέα δημιουργεί ένταση!
Χαμός στο Τατουάζ: Η αποκάλυψη που φέρνει τα πάνω – κάτω!
Απίστευτη ανατροπή στο Τατουάζ: Ο Τόνυ μιλάει για την Τατιάνα στην Άννα (vids)
Τατουάζ: Νικόλας και Θεοχάρης στα… όπλα για χάρη της Βέρα
Νέα είσοδος στο Τατουάζ – Ποια γνωστή ηθοποιός μπαίνει στη σειρά (pics)
Τατουάζ: «Γάτα» η Τατιάνα! Είχε υποψιαστεί την Μαργκώ για τη δολοφονία του Ρίτσαρντ!
Το παιδί – θαύμα του Τατουάζ που ανακάλυψε ο Αντρέας Γεωργίου (vids)
Τατουάζ: Ρίσκαρε τη ζωή του ο Νίκος Πολυδερόπουλος για την «πτώση» του ως Ορφέας! (video)
Αποκαλυπτικός Κούλλης Νικολάου για Αντρέα Γεωργίου, Ντάνο και τη 2η σεζόν του Τατουάζ!
Τατουάζ: Η Νικόλ στην αγκαλιά του Στέφανου – Το διακριτικό φλερτ στην Όλγα!
Τατουάζ: Η Νίνα θα διεκδικήσει ξανά τον Ιωσήφ

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY