Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MEDIA

Τατουάζ: Το κύκλωμα σκότωσε αστυνομικό, έξαλλη η Εύα – Νέος φόνος από τον Ορφέα! – Ο Τόνυ ξεσπάει στην Τατιάνα, ενώ πέφτει πιο βαθιά στην κόκα (vids)

Θυμηθείτε τι έγινε στο προηγούμενο επεισόδιο

Τατουάζ: Το κύκλωμα σκότωσε αστυνομικό, έξαλλη η Εύα – Νέος φόνος από τον Ορφέα! – Ο Τόνυ ξεσπάει στην Τατιάνα, ενώ πέφτει πιο βαθιά στην κόκα (vids)

Θυμηθείτε τι έγινε στο προηγούμενο επεισόδιο

Η Εύα ενημερώνει τα πρωτοπαλίκαρά της πως μία από τις κοπέλες έχει κινητό, με το οποίο επικοινωνούσε με την οικογένεια Μελά για να γνωρίζει πώς είναι το παιδί της. Ο Μαζαράκης πηγαίνει στο σπίτι που έχουν κρυμμένα τα κορίτσια και ψάχνει για το κινητό, το οποίο βρίσκει και δίνει εντολή να φύγουν άμεσα από το συγκεκριμένο χώρο.

Οι εξελίξεις όμως προλαβαίνουν την έφοδο της αστυνομίας, ενώ ένας από τους αστυνομικούς έρχεται πρόσωπο με πρόσωπο με έναν από τους ανθρώπους του κυκλώματος τράφικινγκ, ο οποίος δεν διστάζει να τον πυροβολήσει.

Αυτό κάνει έξαλλη την Εύα που δίνει εντολή να «δώσουν» κάποιους από τους συνεργάτες της, ώστε να ηρεμήσει η αστυνομία.

Η Κατερίνα Γερονικολού αποκαλύπτει: «Η Όλγα θα συμπαθήσει τον Στέφανο, αλλά…»

Την ίδια στιγμή, η Τατιάνα καλείται να αντιμετωπίσει και το επόμενο χτύπημα του «Γενάρη». Ο Ορφέας, ενώ συνεχίζει τις συνεδρίες με την Τόνια, ψάχνει την κατάλληλη στιγμή για να σκοτώσει την επόμενη κοπέλα που απατάει τον σύζυγό της. Αφού τσεκάρει πως όντως βγαίνει για τζόκινγκ μετά τη δουλειά, ο ψυχοπαθής δολοφόνος την παρακολουθεί και τη σκοτώνει. Το νέο χτύπημα του serial killer αναστατώνει εκ νέου την αστυνομία, η οποία ψάχνει να βρει τι σημαίνει το «Ξ» που άφησε πάνω στο κορμί της άτυχης κοπέλας.

Ο Τόνυ, από την πλευρά του, πέφτει μέρα με τη μέρα όλο και πιο βαθιά ξανά στην κόκα. Ο νεαρός εφοπλιστής καλείται να διαχειριστεί τη συμπεριφορά της μητέρας του αλλά και το γεγονός πως του λείπει η Τατιάνα και βρίσκει… καταφύγιο στις ουσίες. Η Μαργκώ κάνει άλλη μία προσπάθεια να βοηθήσει με συγκινητικά λόγια το παιδί της, ενώ όταν η Νικόλ μαθαίνει από τον Ιωσήφ τι συμβαίνει απειλεί τον φίλο της πως θα τα πει όλα στην Άννα. Ο Τόνυ, φυσικά, δεν παραδέχεται τίποτα, ενώ παράλληλα ξεσπάει στην Τατιάνα που τον… γειώνει για άλλη μία φορά!

Ο Αλέξανδρος και η Άννα συνεχίζουν να ζουν όμορφες στιγμές στην Αίγινα, όμως η κοπέλα αποκαλύπτει την αλήθεια στη Βέρα που καταλαβαίνει τα ψέματά της. Και ο Θεοχάρης, όμως, αντιλαμβάνεται πως κάτι δεν πάει καλά και ρωτάει ευθέως την πρώην σύντροφό του, αλλά εκείνη αποφασίζει να καλύψει την κόρη του για να μην ταραχθεί. Την ίδια στιγμή, ο Αλέξανδρος συναντιέται με την Αμαλία, η οποία εκτός του ότι του ζητάει προστασία, τον ρωτάει αν θυμάται κάτι από την πρώτη τους συνάντηση πριν από εννιά χρόνια. Στη συνέχεια, μάλιστα, τον ρωτάει και για τη σχέση του με την Άννα και εκείνος για άλλη μία φορά αρνείται τα πάντα. Στο τέλος βλέπουμε πως στο δωμάτιο της Αμαλίας μπαίνει η Βέρα, ώστε να ξεκαθαρίσουν τους λογαριασμούς τους…

Στο επόμενο διπλό επεισόδιο η συγκλονιστική συνέχεια του Τατουάζ!

Σταύρος Καλογεράκης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τατουάζ: Ολόκληρη η πρώτη σκηνή του Γιώργου Αγγελόπουλου – Το δράμα του Στέφανου Λαμπίρη
Αντρέας Γεωργίου: Αποκάλυψε νέα στοιχεία για την είσοδο του Ντάνου στο Τατουάζ-Θα μπει & εκείνος στη σειρά;-Η υπόσχεση για μεγάλες ανατροπές
Τατουάζ: Ο Στέφανος Λαμπίρης αντιμέτωπος με έναν φόνο – Κόβουν την ανάσα οι νέες σκηνές του Γιώργου Αγγελόπουλου! (video)
Νέο σοκ στο Τατουάζ: Η Εύα δίνει εντολή να εκτελέσουν τον Αλέξανδρο!
Τατουάζ – Ο Στέφανος όλο νόημα στην Όλγα: «Ο άντρας ήταν και ένιωθε πάντα κυνηγός»!
Γιώργος Αγγελόπουλος: Το πρώτο του σχόλιο μετά την ανακοίνωση ότι εισβάλει στο Τατουάζ!
Τατουάζ: Οι πρωταγωνιστές αποκαλύπτουν πώς έμαθαν ότι μπαίνει ο Γιώργος Αγγελόπουλος στη σειρά
Αντρέας Γεωργίου: Η γνωριμία με τον Ντάνο και η απάντηση στους επικριτές
Τατουάζ: Η Νίνα θα διεκδικήσει ξανά τον Ιωσήφ!

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY