Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MEDIA

Τατουάζ: Θα πει την αλήθεια ο Αλέξανδρος στην Άννα; – Η Θάλεια έτοιμη να συναντήσει τον Ορφέα – Ποια είναι η Γκαλένα; (vids)

Θυμηθείτε τι έγινε στο προηγούμενο επεισόδιο

Τατουάζ: Θα πει την αλήθεια ο Αλέξανδρος στην Άννα; – Η Θάλεια έτοιμη να συναντήσει τον Ορφέα – Ποια είναι η Γκαλένα; (vids)

Θυμηθείτε τι έγινε στο προηγούμενο επεισόδιο

Σοκ προκάλεσε στην Άννα η «αποκάλυψη» πως ο Αλέξανδρος είναι σε σχέση με την Όλγα, ένα ψέμα που σκαρφίστηκε ο νεαρός άντρας για να γλιτώσει τη Λήδα από τις απειλές των αντρών που έχει βάλει ο Τόνυ για να κερδίσει ξανά πίσω τη γυναίκα του.

Οι δύο νέοι υποφέρουν αφάνταστα από το ψέμα που είπε ο Αλέξανδρος στην Άννα, και ειδικά το παλικάρι σηκώνει το δικό του σταυρό και πάνω από όλα βάζει τη ζωή του παιδιού του.

Αυτό είναι το τραγούδι που έψαχναν όλοι στα τρέιλερ του Τατουάζ!

Στο μεταξύ, ο Ορφέας έκανε πρόταση γάμου στην Ελένη, σε μία προσπάθεια να γλιτώσει από τους «εφιάλτες» του, όμως εκείνος δείχνει να είναι σε δύσκολη κατάσταση και παλεύει ανάμεσα στον καλοκάγαθο χαρακτήρα του και εκείνο του serial killer. Παρόλα αυτά, στο μυαλό του παραμένει η Ειρήνη Χρηστίδη που αναμένεται να φύγει από την Αίγινα και ο Ορφέας δεν το ξέρει αυτό.

Ένα γεγονός που θα φέρει επίσης εξελίξεις είναι η λάθος απόφαση του Αλέξανδρου να στριμώξει τον Τζίμη, έναν από τους ανθρώπους του κυκλώματος διακίνησης γυναικών, όμως οι πρώην συνεργάτες του τον παρακολουθούν και τον σκοτώνουν. Αυτό φέρνει σε δύσκολη θέση τον Αλέξανδρο που θεωρείται ΚΑΙ για αυτό ύποπτος!

Τατουάζ: Ο Αλέξανδρος σκοτώνει τον Τζίμη; – Ο Ορφέας «παίζει» με την Τατιάνα! (trailer)

Μία κοπέλα που έχει ξεχωρίσει ο άνθρωπος που κρύβεται πλέον πίσω από το κύκλωμα trafficking είναι η Γκαλένα, η οποία δείχνει διατεθειμένη να δεχθεί όλα τα γούστα των αντρών που θέλουν τα κορίτσια από τους συγκεκριμένους διακινητές. Η αλήθεια όμως είναι άλλη…

Τέλος, η Θάλεια φτάνει στην Αίγινα, μία κίνηση κόντρα από αυτά που της είχε ζητήσει η Μάρθα να πράξει για το καλό του Ορφέα. Τελικά εκείνη πάει στο νησί και όταν την αντιλαμβάνονται οι ντόπιοι γίνεται κατευθείαν θέμα συζήτησης, ενώ έρχεται σε ευθεία αντιπαράθεση με τον Παύλο.

Στο επόμενο επεισόδιο η συγκλονιστική συνέχεια του Τατουάζ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κόκκινο Νυφικό: Αγνώριστος ο «Διαμαντής» από το Μπρούσκο! (pic-vids)
Δανάη Παππά: Είναι ζευγάρι με τον Στέφανο Μιχαήλ;
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Η θερμή συνομιλία του Αντρέα Γεωργίου με τον Δημήτρη Κοντομηνά – Βερύκιος: «Θα σπάσει ταμεία το Τατουάζ»!
Βίντεο: Στα παρασκήνια της επίσημης φωτογράφισης του «Τατουάζ»
Άλεξ και Άννα: Το ζευγάρι του Τατουάζ έρχεται να κλέψει τις καρδιές των τηλεθεατών (pics)
Τατουάζ: Η υπόθεση της σειράς που θα καθηλώσει! (pics)
Τατουάζ: Δολοφονίες, μυστήριο, εμπόδιο στο δρόμο της αγάπης
Τατουάζ: Δείτε φωτογραφίες από την avant premiere της νέας σειράς του Alpha

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY