Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MEDIA

Τατουάζ: Ο Τόνυ κάνει σεξ με το «βαποράκι», ενώ πιάνει τη μάνα του με εραστη – Η γνωριμία Στέφανου & Όλγας – Η εξομολόγηση του Ορφέα στην Τόνια- Η Βέρα σοκάρει την Αμαλία! (vids)

Θυμηθείτε τι έγινε στο προηγούμενο επεισόδιο

Τατουάζ: Ο Τόνυ κάνει σεξ με το «βαποράκι», ενώ πιάνει τη μάνα του με εραστη – Η γνωριμία Στέφανου & Όλγας – Η εξομολόγηση του Ορφέα στην Τόνια- Η Βέρα σοκάρει την Αμαλία! (vids)

Θυμηθείτε τι έγινε στο προηγούμενο επεισόδιο

Η Αμαλία, φοβούμενη πως η Βέρα θα διεκδικήσει τον Θεοχάρη, προ(σ)καλεί την σύντροφο του άντρα της στο ξενοδοχείο όπου και διαμένει για να… συζητήσουν. Η πρώτη τους συνάντηση δεν είναι εφικτό να πραγματοποιηθεί, καθώς η Άννα πάει να δει τη μητέρα της και οι δυο γυναίκες ανανεώνουν για την επόμενη μέρα το ραντεβού τους.

Αμαλία και Βέρα έρχονται αντιμέτωπες, με τη δεύτερη να αποκαλύπτει πως εκείνη εγκατέλειψε τον Θεοχάρη και αυτό εκπλήσσει δυσάρεστα την ανταγωνίστριά της, η οποία ούτε λίγο ούτε πολύ λέει στη Βέρα πως θέλει να παίρνει το παιδί για να… μη χάσει τον άντρα της.

Αυτό κάνει έξαλλη την έμπειρη χορογράφο, που δεν ξέρει τι να πει στην Τόνια που προσπαθεί να της κάνει… προξενιό.

Χαμός στο Τατουάζ: Ο Άγγελος στη φυλακή για φόνο που διέπραξε ο Ορφέας!

Ο Τόνυ, από την πλευρά του, προσπαθεί να κερδίσει ξανά την Τατιάνα, η οποία πιστεύει πως για εκείνον είναι μία καλή αφορμή για να χωρίσει την Άννα. Εκείνος της εξηγεί πως δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο και συμφωνούν να μιλήσουν το βράδυ, όταν εκείνη γυρίσει από τη δουλειά της. Λίγο πριν πάρει την όμορφη αστυνομικό, ο νεαρός εφοπλιστής αποφασίζει να κάνει μία επίσκεψη στη μητέρα του και πέφτει πρόσωπο με πρόσωπο με τον εραστή της. Ο Τόνυ δεν έχει πρόβλημα με αυτό, απλά θα ήθελε να αποκτήσει καλύτερη επαφή με την Μαργκώ και εκείνη του λέει για άλλη μία φορά πως αυτές οι εναλλαγές στη συμπεριφορά του οφείλονται στις ουσίες που παίρνει. Ο Τόνυ μιλάει με την Τατιάνα στο τηλέφωνο, όμως λίγο αργότερα πέφτει στην αγκαλιά της Αμάντα που δεν διστάζει να του την πέσει «χύμα» και εκείνος δεν αντιστέκεται στον πειρασμό.

Ο Ορφέας, ενώ η Τατιάνα ψάχνει έναν τρόπο να βρει στοιχεία που να αφορούν τον «Γενάρη», καίει τα ρούχα που φορούσε στον τελευταίο φόνο που διέπραξε και στη συνέχεια πηγαίνει στην ψυχίατρο για να συνεχίσει τις συνεδρίες για να μη χάσει την Ελένη. Ο ψυχοπαθής δολοφόνος κάνει μία μικρή εξομολόγηση στην Τόνια, η οποία μένει έκπληξη από την απόφασή του να την επισκεφτεί την επόμενη κιόλας μέρα. Ωστόσο, η εμμονή του Ορφέα με την Άννα παραμένει ζωντανή, εξαιτίας της απόφασής του να πετάξει τα χάπια που του συνέστησε η γιατρός του.

Λίγο πριν το τέλος του επεισοδίου είδαμε να κάνει την εμφάνισή του ο Στέφανος Λαμπίρης (Γιώργος Αγγελόπουλος), ο οποίος είναι επιχειρηματίας με αντικείμενο την πώληση όπλων και επισκέπτεται την Όλγα για να νοικιάσει έναν από τους χώρους που έχει ελεύθερους, αλλά εκείνη δείχνει αρνητική με την πρώτη τους επαφή. Ο γοητευτικός επιχειρηματίας όμως θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να την πείσει…

Στο επόμενο διπλό επεισόδιο η συγκλονιστική συνέχεια του Τατουάζ!

Σταύρος Καλογεράκης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η Ελένη Βαΐτσου για την επιτυχία του Μπρούσκο, τη σχέση της με τον Αντρέα Γεωργίου, την επιλογή του Ντάνου στο Τατουάζ και το Κόκκινο Νυφικό
Κατερίνα Γερονικολού αποκαλύπτει: «Η Όλγα θα συμπαθήσει τον Στέφανο, αλλά…»
Τατουάζ: Ολόκληρη η πρώτη σκηνή του Γιώργου Αγγελόπουλου – Το δράμα του Στέφανου Λαμπίρη
Αντρέας Γεωργίου: Αποκάλυψε νέα στοιχεία για την είσοδο του Ντάνου στο Τατουάζ-Θα μπει & εκείνος στη σειρά;-Η υπόσχεση για μεγάλες ανατροπές
Τατουάζ: Ο Στέφανος Λαμπίρης αντιμέτωπος με έναν φόνο – Κόβουν την ανάσα οι νέες σκηνές του Γιώργου Αγγελόπουλου! (video)
Νέο σοκ στο Τατουάζ: Η Εύα δίνει εντολή να εκτελέσουν τον Αλέξανδρο!
Τατουάζ – Ο Στέφανος όλο νόημα στην Όλγα: «Ο άντρας ήταν και ένιωθε πάντα κυνηγός»!
Γιώργος Αγγελόπουλος: Το πρώτο του σχόλιο μετά την ανακοίνωση ότι εισβάλει στο Τατουάζ!
Τατουάζ: Οι πρωταγωνιστές αποκαλύπτουν πώς έμαθαν ότι μπαίνει ο Γιώργος Αγγελόπουλος στη σειρά
Αντρέας Γεωργίου: Η γνωριμία με τον Ντάνο και η απάντηση στους επικριτές
Τατουάζ: Η Νίνα θα διεκδικήσει ξανά τον Ιωσήφ!

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY