Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MEDIA

Τατουάζ: Η Βέρα αφήνει τον Θεοχάρη – Φόβοι για νέο «Γενάρη» – Η Νίνα σε στριπτιτζάδικο του Αυγέρη! – Η Εύα ανακαλύπτει αυτό που δεν πρέπει (vids)

Θυμηθείτε τι έγινε στο προηγούμενο επεισόδιο

Τατουάζ: Η Βέρα αφήνει τον Θεοχάρη – Φόβοι για νέο «Γενάρη» – Η Νίνα σε στριπτιτζάδικο του Αυγέρη! – Η Εύα ανακαλύπτει αυτό που δεν πρέπει (vids)

Θυμηθείτε τι έγινε στο προηγούμενο επεισόδιο

Η Αμαλία, θέλοντας να βρει τον φάκελο με τα στοιχεία που της είχε δώσει η Αθηνά πριν πεθάνει, πηγαίνει στο σπίτι που έμενε πριν από το ατύχημα με τον Θεοχάρη. Η Βέρα ανοίγει έκπληκτη την πόρτα και έρχεται αντιμέτωπη με τη σύζυγο του συντρόφου της, η οποία πιστεύει πως όλα αυτά τα χρόνια η χορογράφος ζήλευε τη σχέση τους και όταν βρήκε την κατάλληλη στιγμή έκανε την κίνησή της.

Η Αμαλία δεν βρήκε τον φάκελο της Αθηνάς και δέχεται ξανά την ανεπιθύμητη επίσκεψη της Μαργκώς. Η Βέρα, από την πλευρά της, είναι ανυποχώρητη και τελικά φεύγει με τον Μάριο για την Ελλάδα, με τον Θεοχάρη να προσπαθεί την ύστατη στιγμή να την μεταπείσει…

Η Εύα έχει πάει… για ψάρεμα και όχι για επαγγελματικούς λόγους στα Μετέρα μετά την Αίγινα, θέλοντας να δει τι συμβαίνει στη σχέση του Αλέξανδρου με την Άννα αλλά και την Όλγα.

Συναντάει την μητέρα του παιδιού του νεαρού Αιγινήτη και προσπαθεί να μάθει κάτι από εκείνη. Ωστόσο, το λάθος της Όλγας είναι πως δεν κρατάει κρυφή της σχέση της με τον Σάκη και η Εύα τα βλέπει όλα!

Απίστευτη εξέλιξη στο Τατουάζ: Όλγα και Σάκης χωρίζουν! (vids)

Η Τατιάνα πιστεύει πως πίσω από το νέο έγκλημα είναι ο «Γενάρης», όμως το νέο μέιλ που δέχεται από εκείνη αναφέρει πως όταν διαπράττει κάποιο έγκλημα το αναφέρει.

Η όμορφη αστυνομικός επισκέπτεται τον άντρα της άτυχης κοπέλας και τα στοιχεία που συλλέγει ο Γρηγόρης δείχνουν πως ίσως εκείνος δολοφόνησε τη σύζυγό του, μιμούμενος τον serial killer και αυτό προβληματίζει ιδιαίτερα στους δύο συνεργάτες.

Ωστόσο, ο συνεργάτης της Τατιάνας καταφέρει να βρει σε ένα internet café ότι υπάρχει μία κάμερα που πιθανότατα «έπιασε» τον ψυχοπαθή δολοφόνο. Όντως έτσι είναι και η αστυνομία θα ψάξει τον υπολογιστή που μπήκε και έστειλε το μήνυμά του.

Από την πλευρά του, ο Ορφέας εξακολουθεί να αισθάνεται τεράστιο μένος για την Άννα και φαντασιώνεται τη δολοφονία της μπροστά στα μάτια του Αλέξανδρου.

Ενώ η Νικόλ με τη βοήθεια της Άννας στήνει ένα κόλπο στον Ιωσήφ για να καταλάβει τα λάθη του, λέγοντας πως έχει εραστή, η Νίνα βρίσκεται στην Αθήνα και μπλέκει πολύ άσχημα. Η νεαρή χορεύτρια αποφασίζει να δουλέψει σε στριπτιτζάδικο που είχε συνεργασία μέχρι να αυτοκτονήσει ο Αυγέρης.

Ο ιδιοκτήτης φαίνεται πως ξετρελαίνεται με την κοπέλα, η οποία κάνει κάτι που δεν μπορούσε να φανταστεί για να στηρίξει την οικογένεια της. Τα προβλήματα όμως τώρα θα αρχίσουν…

Ο Τόνυ μετά από έναν καυγά που είχε με την Μαργκώ για τις φωτογραφίες του με την Τατιάνα, αποφασίζει να φύγει ξαφνικά επικαλούμενος δουλειές στην Αθήνα για να συναντήσει τον μεγάλο του έρωτα.

Της κάνει έκπληξη έξω από το αστυνομικό τμήμα και το ζευγάρι δεν μπορεί να αντισταθεί στα συναισθήματά του, όμως αυτό που θα πει ο νεαρός εφοπλιστής στην όμορφη αστυνομικό θα βάλει σε σκέψεις την κοπέλα.

Στο επόμενο διπλό επεισόδιο η συγκλονιστική συνέχεια του Τατουάζ!

Σταύρος Καλογεράκης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τατουάζ: Η Νίνα θα διεκδικήσει ξανά τον Ιωσήφ!
Τατουάζ – Η Τατιάνα μπροστά σε τρία… μέτωπα!
Τατουάζ: Ο «εφιάλτης» για την Τατιάνα επιστρέφει! – Το κύκλωμα σωματεμπορίας ζει και βασιλεύει!
Τατουάζ – Πώς θα αντιδράσει η Μάρθα μόλις μάθει την αλήθεια για τον Ορφέα;
Στέφανος Μιχαήλ – Δανάη Παππά: Αποκαλύπτουν άγνωστες πτυχές της ζωής τους και μιλούν για το Τατουάζ
Νότα Μία… Βραδιάτικα: Όλη η εκπομπή με τους αστέρες του Τατουάζ (video)
Τατουάζ: Η «αποκάλυψη» του Αντρέα Γεωργίου για τη σχέση Αλέξανδρου-Άννας; (pic)
Τατουάζ: Ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη για την Ελένη; – Θα το πει άραγε στον Ορφέα;
Τατουάζ – Η Δανάη Παππά αποκαλύπτει: «Θα γίνει κάτι που θα αλλάξει τα δεδομένα για την Άννα – Αν ήξερε την αλήθεια…»
Τατουάζ – Τατιάνα σε Τόνυ: «Είσαι όσα δεν πρέπει να θέλω»! (video)
Τατουάζ – Ορφέας: «Πρέπει να προλάβω τον Γενάρη»! (video)
Τατουάζ – Θεοχάρης: «Αγάπη ή έρωτας; Πρέπει να διαλέξω…»! (video)
Τατουάζ: Θα χαμογελάσει επιτέλους η Αφρόδίτη; – Είναι ο Γρηγόρης το άλλο μισό της;
Ο Νίκος Πολυδερόπουλος, ο Ορφέας του Τατουάζ, γυμνός για καλό σκοπό! (pic)

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY