Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MEDIA

Τατουάζ: Η αστυνομία καταδιώκει τον Ορφέα – Ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη για την Ελένη – Ο Αλέξανδρος στο Λονδίνο – Η Τατιάνα χωρίζει τον Τόνυ! (vids)

Θυμηθείτε τι έγινε στο προηγούμενο επεισόδιο

Τατουάζ: Η αστυνομία καταδιώκει τον Ορφέα – Ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη για την Ελένη – Ο Αλέξανδρος στο Λονδίνο – Η Τατιάνα χωρίζει τον Τόνυ! (vids)

Θυμηθείτε τι έγινε στο προηγούμενο επεισόδιο

Παρά την «γκάφα» της Νικόλ και το έντονο μαρκάρισμα της Εύας στον Αλέξανδρο, εκείνος και η Άννα δείχνουν πως δεν έχουν ξεπεράσει ο ένας τον άλλο και μετά από πρόσκληση της νεαρής χορεύτριας ο Αλέξανδρος αποφασίζει να ταξιδέψει με το πρώτο αεροπλάνο στο Λονδίνο για να συναντήσει την αγαπημένη του. Και το κάνει!

Ο Ορφέας κάνει πράξη την υπόσχεσή του πως θα… τιμήσει το σώμα της αστυνομίας και σκοτώνει τη γυναίκα του γιατρού που συνεργάζεται, καθώς εκείνη τον απατάει και δίνει εκείνος λύση στο «πρόβλημα».

Ακολουθεί άγρια καταδίωξη της αστυνομίας με τον ψυχοπαθή δολοφόνο, ο οποίος κατορθώνει να γλιτώσει και να επιστρέψει στο διαμέρισμα που διαμένει στην Αθήνα.

Η Τατιάνα, από την πλευρά της, είναι σοκαρισμένη από το νέο «χτύπημα» του Γενάρη, ο οποίος δεν διστάζει να της στείλει και email, εξηγώντας πως η συνάδελφό της ήταν άπιστη και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο την σκοτώσει.

Η άτυχη Δήμητρα κατάφερε να αφήσει ένα «Ο» πάνω στο καπό του οχήματός της, το οποίο η αστυνομία ψάχνει να βρει αν είναι «Ο» ή «0» ή αν είναι κάτι άλλο. Δύσκολα ερωτήματα, στα οποία καλείται να δώσει λύση η όμορφη αστυνομικός μαζί με τον Γρηγόρη.

Την ίδια στιγμή, η Ελένη έχει καθυστέρηση και εκμυστηρεύεται στη μητέρα της το φόβο της μήπως έχει μείνει έγκυος από τον Ορφέα.

Αυτό προκαλεί την αντίδραση του Παύλου, ενώ όταν έρχεται ο άντρας της από την Αθήνα αποφεύγει να του πει το παραμικρό μέχρι να επιβεβαιώσει πως είναι σε ενδιαφέρουσα.

Η Βέρα, εν τω μεταξύ, αποφασίζει να φύγει από Λονδίνο, επικαλούμενη πως υπάρχει κάποιο οικογενειακό θέμα με την Τατιάνα, η οποία τηλεφωνεί στον Θεοχάρη και του λέει ψέματα για να μπορέσει η αδερφή της να… αποδράσει.

Η απόφαση είναι ειλημμένη και η χορογράφος δεν κάνει πίσω!

Η Τατιάνα, τέλος, ενώ έχει βρει τον απόλυτο έρωτα στα μάτια του Τόνυ έχει ενδοιασμούς όσον αφορά την πορεία της σχέσης τους, αφού πιστεύει πως υπάρχει μία οικογένεια από πίσω (του Θεοχάρη, Βέρα κτλ) που θα κληθεί να αντιμετωπίσει στο μέλλον για την επιλογή της.

Και έτσι η όμορφη αστυνομικός λέει στον νεαρή εφοπλιστή να το διακόψουν όσο είναι νωρίς, όμως εκείνος δείχνει αποφασισμένος να κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να μπορέσουν οι δυο τους να ζήσουν τον έρωτά τους.

Τατουάζ – Η Τατιάνα μπροστά σε τρία… μέτωπα!

Στο επόμενο διπλό επεισόδιο η συγκλονιστική συνέχεια του Τατουάζ!

Σταύρος Καλογεράκης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τατουάζ: Ο «εφιάλτης» για την Τατιάνα επιστρέφει! – Το κύκλωμα σωματεμπορίας ζει και βασιλεύει!
Τατουάζ – Πώς θα αντιδράσει η Μάρθα μόλις μάθει την αλήθεια για τον Ορφέα;
Στέφανος Μιχαήλ – Δανάη Παππά: Αποκαλύπτουν άγνωστες πτυχές της ζωής τους και μιλούν για το Τατουάζ
Νότα Μία… Βραδιάτικα: Όλη η εκπομπή με τους αστέρες του Τατουάζ (video)
Τατουάζ: Η «αποκάλυψη» του Αντρέα Γεωργίου για τη σχέση Αλέξανδρου-Άννας; (pic)
Τατουάζ: Ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη για την Ελένη; – Θα το πει άραγε στον Ορφέα;
Τατουάζ – Η Δανάη Παππά αποκαλύπτει: «Θα γίνει κάτι που θα αλλάξει τα δεδομένα για την Άννα – Αν ήξερε την αλήθεια…»
Τατουάζ – Τατιάνα σε Τόνυ: «Είσαι όσα δεν πρέπει να θέλω»! (video)
Τατουάζ – Ορφέας: «Πρέπει να προλάβω τον Γενάρη»! (video)
Τατουάζ – Θεοχάρης: «Αγάπη ή έρωτας; Πρέπει να διαλέξω…»! (video)
Τατουάζ: Θα χαμογελάσει επιτέλους η Αφρόδίτη; – Είναι ο Γρηγόρης το άλλο μισό της;
Ο Νίκος Πολυδερόπουλος, ο Ορφέας του Τατουάζ, γυμνός για καλό σκοπό! (pic)

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY