Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MEDIA

Τατουάζ: Επεισοδιακή η σύλληψη της Εύας! – Ο Παύλος βάζει τον Ορφέα στη θέση του – Πάνω στη Μαργκώ έπεσε ο Άλεξ – Ο Τόνυ σοκάρει την Τατιάνα (vids)

Θυμηθείτε τι έγινε στο προηγούμενο επεισόδιο

Τατουάζ: Επεισοδιακή η σύλληψη της Εύας! – Ο Παύλος βάζει τον Ορφέα στη θέση του – Πάνω στη Μαργκώ έπεσε ο Άλεξ – Ο Τόνυ σοκάρει την Τατιάνα (vids)

Θυμηθείτε τι έγινε στο προηγούμενο επεισόδιο

Η Άννα κάνει απόπειρα αυτοκτονίας, όμως ο Τόνυ έχει ξεχάσει κάτι και επιστρέφει γρήγορα στο σπίτι τους και βλέπει τη γυναίκα του σε ημιλιπόθυμη κατάσταση. Αμέσως ο νεαρός εφοπλιστής αναλαμβάνει να δράση και προσπαθεί να κάνει την κοπέλα να κάνει εμετό, ώστε να μη χρειαστεί να πάνε σε κάποιο νοσοκομείο και αρχίσουν οι ερωτήσεις…

Η Άννα δεν αντέχει να σηκώνει μόνη της το βάρος του θανάτου της Αμάντα και μιλάει για όλα στη Νικόλ, η οποία ανησυχεί από τα όσα της λέει η φίλη της και τηλεφωνεί αμέσως στον Αλέξανδρο που φτάνει με το πρώτο αεροπλάνο στο Λονδίνο. Το ζευγάρι θα συναντηθεί, αλλά λίγο αργότερα η Μαργκώ θα πέσει μούρη με μούρη με τον Άλεξ, τον οποίο αναγνωρίζει από την πρώτη στιγμή!

Τατουάζ: Η Άννα στο στόχαστρο της Αστυνομίας – Θα την λυγίσει ο πανικός;

Ο Τόνυ από την πλευρά του, αφού έσωσε τη ζωή της Άννας παραδέχεται στη Μαργκώ πως ήξερε την Αμάντα και εκείνη τον τροφοδοτούσε με κόκα το προηγούμενο διάστημα.

Υπόσχεται και σε εκείνη ότι θα σταματήσει να παίρνει ουσίες, όμως την ώρα που είναι στη παμπ του Ιωσήφ τον καλεί ο πρώην σύντροφος της άτυχης κοπέλας και τον εκβιάζει. Ο νεαρός εφοπλιστής δεν πανικοβάλλεται και περνάει στην… αντεπίθεση, κάνοντας επίσημη καταγγελία στην αστυνομία.

Η Άννα ανησυχεί, αλλά ο Τόνυ την καθησυχάζει και παράλληλα κρατάει επαφές με την Τατιάνα, η οποία τον προκαλεί να πάει στην Ελλάδα, έστω και για 24 ώρες.

Στο μεσοδιάστημα, όμως, η όμορφη αστυνομικός ανακαλύπτει πως ο Τόνυ φίλησε σε εκδήλωση δημόσια τη γυναίκα του και μετά μαθαίνει πως είναι μπλεγμένος στην υπόθεση της Αμάντα…

Την ίδια στιγμή, ο Ορφέας έχει αρρωστήσει με βαριά πνευμονία και η Ελένη μαζί με την Μάρθα κάνουν ό,τι μπορούν για να του πέσει ο υψηλός πυρετός και να μπορέσει να γίνει καλά.

Στο παραλήρημά του ο serial killer αναφέρεται στα γεγονότα της Θεσσαλονίκης, όμως οι δύο γυναίκες και αργότερα ο Αλέξανδρος θεωρούν πως απλώς είναι αποτέλεσμα της αρρώστιας του.

Την επόμενη μέρα ο Ορφέας σοκάρεται από την είδηση της προφυλάκισης του Άγγελου και θα προσπαθήσει να πάει στη φυλακή για να τον δει, όμως η Ελένη βάζει τα… μεγάλα μέσα και τηλεφωνεί στον πατέρα της, ο οποίος βάζει στη θέση του τον άντρα της.

Παράλληλα, έχουμε και μία ευχάριστη είδηση. Η Εύα συλλαμβάνεται στο Παρίσι, ύστερα από το διεθνές ένταλμα σύλληψης που εκδόθηκε από την ελληνική αστυνομία και η είδηση κάνει το γύρο της Ελλάδας, κάτι που μαθαίνει η οικογένεια Μελά και η Τατιάνα περιμένει πώς και πώς το «παγώνι»!

Ο Στέφανος, από τη μεριά του, μαθαίνουμε πως ψάχνει μία κοπέλα, η οποία είχε μείνει έγκυος και είχε μπλέξει και εκείνη με τα ναρκωτικά, όπως ο αδερφός του. Για αυτό το λόγο έχει αναθέσει την υπόθεση σε ιδιωτικό ερευνητή, ώστε σύντομα να έχει τα επιθυμητά αποτελέσματα. Εκείνο που βλέπουμε είναι πως η κοπέλα είχε μείνει έγκυος και είχε φέρει στον κόσμο ένα παιδί. Θα είναι δικό του παιδί ή του αδερφού του;

Στο επόμενο διπλό επεισόδιο η συγκλονιστική συνέχεια του Τατουάζ!

Σταύρος Καλογεράκης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ανακοίνωση – έκπληξη: Ο Αντρέας Γεωργίου είναι ο νέος ήρωας στο «Τατουάζ»!
Αντρέας Γεωργίου: Το πρώτο μήνυμά του μετά την είσοδο στο Τατουάζ! (pic)
Τραγικές στιγμές στο Τατουάζ: Ο Ορφέας πέφτει στο κενό! – Αφήνει σημείωμα στην Ελένη και τα αποκαλύπτει όλα!
Νέο σοκ στο Τατουάζ: Ο Ορφέας στη φυλακή! (video)
Τατουάζ: Η πρώτη συνάντηση του Ρίτσαρντ με τη Μαργκώ (video)
Τατουάζ: Η Άννα κάνει απόπειρα αυτοκτονίας! – Γιατί θα θεωρηθεί υπεύθυνος ο Αλέξανδρος;
Τατουάζ: Η Νικόλ στην αγκαλιά του Στέφανου – Το διακριτικό φλερτ στην Όλγα!
Κατερίνα Γερονικολού αποκαλύπτει: «Η Όλγα θα συμπαθήσει τον Στέφανο, αλλά…»
Νέο σοκ στο Τατουάζ: Η Εύα δίνει εντολή να εκτελέσουν τον Αλέξανδρο!
Τατουάζ: Η Νίνα θα διεκδικήσει ξανά τον Ιωσήφ

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY