Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MEDIA

Τατουάζ: Ο Τόνυ αποφασίζει να χωρίσει την Άννα – Η επίσκεψη της Τατιάνας ανησυχεί τη Μαργκώ – Η Δέσποινα στο στόχαστρο του Ορφέα – Τι συμβαίνει με τον Στέφανο; (trailer)

Τι θα δούμε στο επόμενο διπλό επεισόδιο της ερωτικής αστυνομικής σειράς του Alpha, στις 21:50.

Τατουάζ: Ο Τόνυ αποφασίζει να χωρίσει την Άννα – Η επίσκεψη της Τατιάνας ανησυχεί τη Μαργκώ – Η Δέσποινα στο στόχαστρο του Ορφέα – Τι συμβαίνει με τον Στέφανο; (trailer)

Τι θα δούμε στο επόμενο διπλό επεισόδιο της ερωτικής αστυνομικής σειράς του Alpha, στις 21:50.

Τρίτη 13 Φεβρουαρίου 2018

Επεισόδια 109 + 110

Η αυθόρμητη απόφαση της Τατιάνας να πάει στο Λονδίνο, ξεσηκώνει τον Τόνυ ο οποίος λέει ένα ψέμα στην Άννα, προκειμένου να συναντήσει την Τατιάνα. Αυτή τη φορά η παράνομη σχέση τους, θα μπει σε άλλη βάση, καθώς ο Τόνυ έχει αποφασίσει να ζητήσει διαζύγιο από την Άννα και η Τατιάνα, παρασυρόμενη από το ερωτικό της πάθος, συμφωνεί.

Αυτές οι εξελίξεις θα φτάσουν στα αυτιά της Μαργκώ, η οποία δεν βλέπει με καλό μάτι αυτή τη σχέση, ειδικά όταν ο Τόνυ θα επιμείνει για ακόμα μια φορά να σταματήσουν το εμπόριο όπλων. Στο μεταξύ, στην Ελλάδα, ο Ορφέας έχει αρχίσει να κάνει «κακές σκέψεις» για την Δέσποινα, η οποία δείχνει να πολιορκεί ερωτικά τον Άγγελο, παρότι παντρεμένη.

Παράλληλα, οι προσπάθειες της Τόνιας να κατανοήσει τον Ορφέα μέσα από τις ψυχιατρικές συνεδρίες, πέφτουν στο κενό, αφού αυτός της λέει ψέματα για τη ζωή του και τις πράξεις του. Η Αμαλία επιστρέφει στο Λονδίνο και έρχεται σε σύγκρουση με τον Θεοχάρη.

Ο Τόνυ και η Τατιάνα, περνούν ώρες απόλυτης ευτυχίας. Ο Παύλος και η Μάρθα, μπαίνουν στην τελική ευθεία της υιοθεσίας του μωρού της Σαμίρα. Η Έμιλυ, μετά την συνάντηση με τη Μαργκώ, εφιστά την προσοχή στην Αμαλία. Μια νέα φιλία ξεκινάει μεταξύ Σάκη και Στέφανου.

Ο ευχάριστος χαρακτήρας του τελευταίου, δεν αφήνει σκέψεις σε τρίτους ότι ίσως και να σηκώνει τον δικό του σταυρό και το δικό του μυστικό από το παρελθόν! Ο Θεοχάρης ταξιδεύει για Ελλάδα, προς μεγάλη δυσαρέσκεια της Αμαλίας.

Όταν φτάνει στην Αίγινα κι αντικρίζει την Βέρα, τα συναισθήματα και των δύο είναι τόσο έντονα που οδηγούν τον έναν στην αγκαλιά του άλλου. Η Άννα γίνεται έξαλλη όταν μαθαίνει απ’ τη Νικόλ πως ο Τόνυ έμπλεξε πάλι με ουσίες. Όταν μπαίνει σπίτι της κι αντικρίζει εκεί την ντίλερ που τον προμηθεύει, η κατάσταση θα πάρει ανεξέλεγκτες διαστάσεις!

Τατουάζ: Έρχεται ο Ρίτσαρντ και θα προκαλέσει ντόμινο εξελίξεων! (video)

Δείτε τα τρέιλερ


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τα πάνω-κάτω στο Τατουάζ: Η Αμάντα νεκρή! – Ο Τόνυ μπλέκει άσχημα και η Άννα βρίσκεται σε κατάσταση πανικού! (video)
Χαμός στο Τατουάζ: Ο Άγγελος στη φυλακή για φόνο που διέπραξε ο Ορφέας!
Η Ελένη Βαΐτσου για την επιτυχία του Μπρούσκο, τη σχέση της με τον Αντρέα Γεωργίου, την επιλογή του Ντάνου στο Τατουάζ και το Κόκκινο Νυφικό
Κατερίνα Γερονικολού αποκαλύπτει: «Η Όλγα θα συμπαθήσει τον Στέφανο, αλλά…»
Τατουάζ: Ολόκληρη η πρώτη σκηνή του Γιώργου Αγγελόπουλου – Το δράμα του Στέφανου Λαμπίρη
Αντρέας Γεωργίου: Αποκάλυψε νέα στοιχεία για την είσοδο του Ντάνου στο Τατουάζ-Θα μπει & εκείνος στη σειρά;-Η υπόσχεση για μεγάλες ανατροπές
Τατουάζ: Ο Στέφανος Λαμπίρης αντιμέτωπος με έναν φόνο – Κόβουν την ανάσα οι νέες σκηνές του Γιώργου Αγγελόπουλου! (video)
Νέο σοκ στο Τατουάζ: Η Εύα δίνει εντολή να εκτελέσουν τον Αλέξανδρο!
Τατουάζ – Ο Στέφανος όλο νόημα στην Όλγα: «Ο άντρας ήταν και ένιωθε πάντα κυνηγός»!
Γιώργος Αγγελόπουλος: Το πρώτο του σχόλιο μετά την ανακοίνωση ότι εισβάλει στο Τατουάζ!
Τατουάζ: Οι πρωταγωνιστές αποκαλύπτουν πώς έμαθαν ότι μπαίνει ο Γιώργος Αγγελόπουλος στη σειρά
Αντρέας Γεωργίου: Η γνωριμία με τον Ντάνο και η απάντηση στους επικριτές
Τατουάζ: Η Νίνα θα διεκδικήσει ξανά τον Ιωσήφ

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY