Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MEDIA

Τατουάζ: Δραματικές ώρες για την Άννα, νέο τεράστιο λάθος – Από κάπου ξέρει τον Στέφανο ο Άλεξ – Ο Ορφέας μπαίνει στο σπίτι της Δέσποινας και… (trailer)

Τι θα δούμε στο επόμενο διπλό επεισόδιο της ερωτικής αστυνομικής σειράς του Alpha, στις 21:50.

Τατουάζ: Δραματικές ώρες για την Άννα, νέο τεράστιο λάθος – Από κάπου ξέρει τον Στέφανο ο Άλεξ – Ο Ορφέας μπαίνει στο σπίτι της Δέσποινας και… (trailer)

Τι θα δούμε στο επόμενο διπλό επεισόδιο της ερωτικής αστυνομικής σειράς του Alpha, στις 21:50.

Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου 2018

Επεισόδια 111 + 112

Η Άννα και ο Τόνυ παγώνουν μόλις καταλαβαίνουν ότι η ντίλερ είναι νεκρή. Πάνω στον πανικό τους, κάνουν κάποιες λανθασμένες κινήσεις και εκεί τους περιμένει ακόμα μία μεγαλύτερη έκπληξη! Ο Θεοχάρης με την Βέρα έρχονται πολύ κοντά και η Αμαλία από ένστικτο καταλαβαίνει πώς κάτι δεν πάει καλά..

Ο Σάκης θέτει όρους και λέει στην Όλγα ότι τα δικαιώματα που έχει ο Αλέξανδρος απέναντι στη Λήδα είναι περιορισμένα. Η Μαργκώ δείχνει ένα διαφορετικό πρόσωπο στον Τόνυ, γεγονός που τον παραξενεύει πολύ. Ο Αλέξανδρος υποτίθεται πως συναντιέται για πρώτη φορά με τον Στέφανο, από κάπου όμως τον ξέρει.

Ο Ορφέας παρακολουθεί πολύ στενά το επόμενο θύμα του και ετοιμάζεται να χτυπήσει. Η Άννα δεν μπορεί να κρατήσει πια το μεγάλο μυστικό και είναι έτοιμη να τα πει όλα στη Νικόλ!

Ο Άγγελος υποκύπτει στο φλερτ της Δέσποινας, ενώ ο Ορφέας την έχει βάλει στο στόχαστρο. Η Άννα και ο Τόνυ είναι διαλυμένοι από τον θάνατο της Αμάντα και προσπαθούν να δουν τι θα κάνουν σε περίπτωση που θα τους καλέσει η αστυνομία να καταθέσουν.

Ο Στέφανος μπαίνει για τα καλά στην ζωή του Σάκη και της Όλγας και γίνεται φίλος και με τον Αλέξανδρο. Ο Θεοχάρης προσπαθεί να κερδίσει ξανά την Βέρα, ενώ ο Ιωσήφ ζητάει την βοήθεια της Έμιλυ για το πρόβλημα της Νικόλ. Ο Παύλος και η Μάρθα αγωνιούν για την πορεία της αίτησης αναδοχής του μωρού.

Ο Άγγελος βρίσκεται ερωτικά με την Δέσποινα, ο Ορφέας αγνοεί την παρουσία του στο σπίτι της, μπαίνει μέσα και την σκοτώνει. Όταν συνειδητοποιεί ότι ο Άγγελος είναι στο σπίτι τρελαίνεται…

Τατουάζ: Έρχεται ο Ρίτσαρντ και θα προκαλέσει ντόμινο εξελίξεων! (video)

Δείτε τα τρέιλερ


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τα πάνω-κάτω στο Τατουάζ: Η Αμάντα νεκρή! – Ο Τόνυ μπλέκει άσχημα και η Άννα βρίσκεται σε κατάσταση πανικού! (video)
Χαμός στο Τατουάζ: Ο Άγγελος στη φυλακή για φόνο που διέπραξε ο Ορφέας!
Η Ελένη Βαΐτσου για την επιτυχία του Μπρούσκο, τη σχέση της με τον Αντρέα Γεωργίου, την επιλογή του Ντάνου στο Τατουάζ και το Κόκκινο Νυφικό
Κατερίνα Γερονικολού αποκαλύπτει: «Η Όλγα θα συμπαθήσει τον Στέφανο, αλλά…»
Τατουάζ: Ολόκληρη η πρώτη σκηνή του Γιώργου Αγγελόπουλου – Το δράμα του Στέφανου Λαμπίρη
Αντρέας Γεωργίου: Αποκάλυψε νέα στοιχεία για την είσοδο του Ντάνου στο Τατουάζ-Θα μπει & εκείνος στη σειρά;-Η υπόσχεση για μεγάλες ανατροπές
Τατουάζ: Ο Στέφανος Λαμπίρης αντιμέτωπος με έναν φόνο – Κόβουν την ανάσα οι νέες σκηνές του Γιώργου Αγγελόπουλου! (video)
Νέο σοκ στο Τατουάζ: Η Εύα δίνει εντολή να εκτελέσουν τον Αλέξανδρο!
Τατουάζ – Ο Στέφανος όλο νόημα στην Όλγα: «Ο άντρας ήταν και ένιωθε πάντα κυνηγός»!
Γιώργος Αγγελόπουλος: Το πρώτο του σχόλιο μετά την ανακοίνωση ότι εισβάλει στο Τατουάζ!
Τατουάζ: Οι πρωταγωνιστές αποκαλύπτουν πώς έμαθαν ότι μπαίνει ο Γιώργος Αγγελόπουλος στη σειρά
Αντρέας Γεωργίου: Η γνωριμία με τον Ντάνο και η απάντηση στους επικριτές
Τατουάζ: Η Νίνα θα διεκδικήσει ξανά τον Ιωσήφ

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY