Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MEDIA

Τάκης Καραγκούνιας: «Είναι σκληρό αυτό που θα πω για την Ασημίνα Χατζηανδρέου, αλλά είναι η αλήθεια»

Όσα είπε στο «I Love ΣουΚού».

Τάκης Καραγκούνιας: «Είναι σκληρό αυτό που θα πω για την Ασημίνα Χατζηανδρέου, αλλά είναι η αλήθεια»

Ο Τάκης Καραγκούνιας παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «I Love ΣουΚού» και τη Δέσποινα Παναγιωτίδου και -μεταξύ άλλων- μίλησε για τον φετινό κύκλο του «Survivor», αναφέροντας πως ήθελε πολύ να μπει στο παιχνίδι, ενώ παράλληλα εξέφρασε την άποψή του για τους: Κατερίνα Δαλάκα, Ασημίνα Χατζηανδρέου και Αλέξη Παππά.

Όσα δήλωσε ο Τάκης Καραγκούνιας στη συνέντευξή του
«Προσπάθησα αρκετά να μπω στο φετινό “Survivor”, αλλά δεν μου έγινε πρόταση. Έχω ξενερώσει, αλλά αν μου γινόταν πρόταση, θα το σκεφτόμουν. Μόνο μία-δυο κοπέλες θα μπορούσαν να με κοντράρουν, είναι χαμηλό το επίπεδο των παικτών φέτος. Είναι σωστό που φέτος είναι αγωνιστικό, αλλά θα έπρεπε να συμπεριλάβουν και τον κόσμο. Η Δαλάκα είναι ίδια, η Ασημίνα έχει βγάλει έναν δύστροπο χαρακτήρα.

Όλοι όσοι την έχουμε ζήσει, ξέρουμε ποια είναι η Ασημίνα. Είναι σκληρό αυτό που θα πω και θα φανεί ότι έχω εμμονή με την Ασημίνα. Δεν έχω καμία εμμονή, είναι η αλήθεια. Όταν κάποιοι παίκτες γνωρίζουν ότι δεν έχουν την ανάγκη του κόσμου, τότε θα βγάλουν έναν πιο αληθινό χαρακτήρα», είπε αρχικά ο Τάκης Καραγκούνιας.

«Η Δαλάκα κοιτάζει πιο πολύ τον εαυτό της, η Ασημίνα μπορεί να κινεί τα νήματα, ενώ ο Αλέξης Παππάς είναι ο μάστερ της δολοπλοκίας», σχολίασε στη συνέχεια ο πρώην παίκτης του reality επιβίωσης.




Πηγή

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY