MEDIA
Συνταγή για σελινόριζο με κοτόπουλο και γιαούρτι από τον Γιώργο Πορφύρη
Ο Γιώργος Πορφύρης μαγειρεύει σεληνόριζο με κοτόπουλο και γιαούρτι.
Ο Γιώργος Πορφύρης μαγειρεύει σεληνόριζο με κοτόπουλο και γιαούρτι.
Υλικά: 2 φιλέτα κοτόπουλο, μυρωδικά, 1 μεγάλο ματσάκι σέλινο, 100 γρ. ρύζι, 1 μεγάλο κρεμμύδι, 1 καρότο τριμμένο, 2 φρέσκα κρεμμυδάκι, 1 ζωμό κότας, χυμό λεμόνι, νερό, 100 γρ. γιαούρτι.
Δείτε το σχετικό βίντεο
Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!