MEDIA
Συνταγή για μοσχάρι με χόρτα και αυγολέμονο με σκόρδο από τον Γιώργο Πορφύρη
Ο Γιώργος Πορφύρης μαγειρεύει μοσχάρι με χόρτα και αυγολέμονο με σκόρδο.
Ο Γιώργος Πορφύρης μαγειρεύει μοσχάρι με χόρτα και αυγολέμονο με σκόρδο.
Υλικά: 500 γρ. μοσχάρι, 500γρ. χόρτα εποχής, 2 μεγάλα φρέσκα κρεμμύδια, ½ ποτήρι λευκό κρασί, 1 ζωμό βοδινό, νερό.
Υλικά για το αυγολέμονο: 2 κρόκους χυμό από 2 λεμόνια, 2 σκελίδες σκόρδο πολτοποιημένο.
Δείτε το σχετικό βίντεο
Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!