MEDIA
Συνταγή για κόκορα κρασάτο με μακαρόνια από τον Γιώργο Πορφύρη
Ο Γιώργος Πορφύρης μαγειρεύει κόκορα κρασάτο με μακαρόνια.
Ο Γιώργος Πορφύρης μαγειρεύει κόκορα κρασάτο με μακαρόνια.
Υλικά: 2 μπούτια κόκορα, 1 καρότο τριμμένο, 1 μεγάλο κρεμμύδι, 2 σκελίδες σκόρδο, 1 κύβο ζωμό κότας, 2 φέτες μπέικον.
Για μαρινάδα: 3 ποτήρια κρασί, 2 φρέσκα κρεμμυδάκια, μυρωδικά. Για σερβίρισμα: Μακαρόνια χοντρά, λευκό τυρί τριμμένο για μακαρόνια.
Δείτε το σχετικό βίντεο
Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!