Συνεντεύξεις που θα συζητηθούν αυτό το Σαββατοκύριακο στο Dot.

Το Σάββατο, η Νάνσυ και ο Θανάσης πίνουν καφέ και συζητούν με την Κατερίνα Ζαρίφη σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη. Αφοπλιστική όπως πάντα, η Κατερίνα εξηγεί για ποιο λόγο χώρισαν οι δρόμοι τους με την Ελένη Μενεγάκη και γιατί είναι φανατική της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου.

Ο πρωταθλητής κολύμβησης Γιάννης Δρυμωνάκος, άρτι αφιχθείς από τον Άγιο Δομήνικο μοιράζεται στην κάμερα του Dot. την εμπειρία του στο παιχνίδι επιβίωσης.

Η life coach, Μάρεα Λαουτάρη, εξηγεί πώς καταλαβαίνουμε ότι ο σύντροφος μας, μας απατάει.

Η Κλεοπάτρα Γαβριηλίδου, πρόεδρος του «ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ» μας ενημερώνει για τη δράση «Χάρισε Δύναμη» που βοηθάει τις γυναίκες με καρκίνο του μαστού.

Την Κυριακή, στο καναπέ του Dot. έρχεται μια γυναίκα που έχει συζητηθεί πολύ. Η γοητευτική ηθοποιός Βάνα Μπάρμπα μιλάει πρώτη φορά για τη δύσκολη σχέση της κόρης της με τον πατέρα της αλλά και για τον μοναδικό άντρα που αγάπησε.

Ο πληθωρικός chef Έκτορας Μποτρίνι κρίνει τον σκληρό εαυτό του και αποκαλύπτει τι του ζήτησε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μετά τις Φιλιππίνες.

Επειδή μια φορά δε χορταίνουμε τον αποχωρήσαντα – survivor Γιάννη Δρυμωνάκο, έρχεται στο σπίτι του Dot. και μιλάει στη Νάνσυ και τον Θανάση για την κοπέλα του και για πολλά άλλα.

Dot. , στις 17:50 μόνο στον ΣΚΑΪ

Αφήστε το σχόλιό σας

σχόλια

Related posts