Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MEDIA

Survivor – Βόμβα Ασημακόπουλου: «Ο Τριαντάφυλλος μού έταξε χρήματα για να μην τον ψηφίσω» (vid)

Απίστευτα πράγματα στο ριάλιτι επιβίωσης.

Survivor – Βόμβα Ασημακόπουλου: «Ο Τριαντάφυλλος μού έταξε χρήματα για να μην τον ψηφίσω» (vid)

Ανήκουστο και πρωτοφανές. Το Survivor έχει μετατραπεί σε ένα ρινγκ με παίκτες να έχουν άγριες διαθέσεις.

Ο Γιώργος Ασημακόπουλος, μάλιστα, είπε για τον Τριαντάφυλλο: «Έχει τρελαθεί ο άνθρωπος. Η μορφή του άλλαξε. Τον έβλεπα και νόμιζα πως βλέπω τον έξω από δω. Φοβήθηκα. Αλλάζει επικίνδυνα. Με έπιασε 10 φορές και με πίεζε για να μάθω ποιον θα ψηφίσει ο Κόρο. Ένιωθα άσχημα, δεν έχω επηρεάσει ποτέ κανέναν. Είναι απαράδεκτος. Ένα παιχνίδι είναι, μακάρι να ψηφίζατε εμένα. Μου έχει πει σε μένα και τον Κόρο ότι θα μου δώσει χρηματικό ποσό, 2.000 ευρώ, έξω από το παιχνίδι, για να τον κρατήσουμε περισσότερο στο παιχνίδι. Θέλει να παραμείνει όσο περισσότερο μπορεί, γιατί άλλα χρήματα παίρνουν οι διάσημοι κι άλλα οι «κοινοί θνητοί»».

Μια καταγγελία που σόκαρε τους συμπαίκτες του.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα.

Ο Κόρο δεν αρκέστηκε σε αυτά, λέγοντας πως ο Τριαντάφυλλος τον έκανε να πεινάει, όπως κι όλη την ομάδα του. Το κολιέ ασυλίας είναι για όλη την ομάδα, δεν μπορεί να αφήσω να πεινάει όλη η ομάδα, επειδή είχα μια φιλία στο παιχνίδι με τον Τριαντάφυλλο. Μάλιστα, του είπε ότι του έδωσε φρούτο με σκοπό να τον επηρεάσει για να μην τον ψηφίσει. «Δυο μήνες κάνεις τον ηθοποιό» του είπε κατ’ ιδίαν.

Τα λόγια του Κόρο ανάγκασαν τον Τριαντάφυλλο να βάλει τα κλάματα από τη στεναχώρια του.

Η ένταση μεταφέρθηκε και πριν από το αγώνισμα. Οι Κόκκινοι έβγαλαν τον Τριαντάφυλλο στη σέντρα, ο οποίος ζήτησε συγνώμη, αν και δεν έβρισε.

Ο Κόρο με τον Ασημακόπουλο είπαν πως ο τραγουδιστής έβρισε τον τον δεύτερο. «Κινείται σαν φίδι, διαστρεβλώνει τα πάντα. Δωροδόκησε μας κιόλας» είπε ο Ασημακόπουλος, επαναλαμβάνοντας και μπροστά στον Γιώργο Λιανό και τους Μπλε, την «καταγγελία» για δωροδοκία.

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY