Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MEDIA

Survivor: Το ροχαλητό του Ογκουνσότο άφησε ξύπνια την ελληνική ομάδα! (video)

Στην ελληνική ομάδα του Survivor δεν ροχάλιζε κανείς και όλοι ήταν ευχαριστημένοι με αυτό, καθώς δεν υπήρχαν τα… σχετικά προβλήματα με τον ύπνο.

Survivor: Το ροχαλητό του Ογκουνσότο άφησε ξύπνια την ελληνική ομάδα! (video)

Στην ελληνική ομάδα του Survivor δεν ροχάλιζε κανείς και όλοι ήταν ευχαριστημένοι με αυτό, καθώς δεν υπήρχαν τα… σχετικά προβλήματα με τον ύπνο.

Όλα αυτά, όμως, μέχρι τη στιγμή, που ο Πάτρικ Ογκουνσότο ενσωματώθηκε στην ομάδα.

Ο γνωστός ποδοσφαιριστής κάνει …δύσκολο τον ύπνο ορισμένων συμπαικτών του, καθώς ροχαλίζει και όπως καταλαβαίνουμε, αυτό είναι πρόβλημα. Χθες το βράδυ, μάλιστα, η Κατερίνα Δαλάκα, η Αφροδίτη Σκαφίδα και ο Κυριάκος Πελεκάνος ξύπνησαν από το ροχαλητό του συμπαίκτη τους και δεν μπορούσαν να κοιμηθούν.

Δείτε τι έγινε στην καλύβα των Ελλήνων…

Αυτός είναι ο Έλληνας παίκτης που κέρδισε το αυτοκίνητο

Μία ακόμη μεγάλη έκπληξη επιφύλασσε το Survivor Ελλάα – Τουρκία στους παίκτες, καθώς μετά τη μοτοσυκλέτα, ήταν η σειρά ενός πολυτελούς αυτοκινήτου να δοθεί ως έπαθλο στη δοκιμασία της Δευτέρας.

Οι δύο ομάδες – αυτή τη φορά ήταν μεικτές- μοιράστηκαν από την αρχή, με αρχηγούς τη Δήμητρα και την Σαμπριγιέ.

Η ομάδα της Δήμητρας πέρασε στην επόμενη φάση κι έτσι 11 παίκτες αγωνίστηκαν στον επόμενο γύρο σε ένα παιχνίδι τύχης (άσπρο-μαύρο). Στον τελικό έφτασαν οι Τόνι Σταυράτης και Παναγιώτης Κωνσταντινίδης, με τον πρώτο να παίρνει τη νίκη με 5-3 και να κερδίζει το πολυτελές αυτοκίνητο.

Χαμός στην καλύβα των Τούρκων μετά την ψηφοφορία! «Δεν είσαι άντρας! Είσαι γελοίος»

Χαμός έγινε στην καλύβα των Τούρκων του Survivor μετά την ψηφοφορία. Οι παίκτες ζήτησαν αρχικά τον λόγο από την Μπουσρά που έβγαλε υποψήφιο προς αποχώρηση τον Χακάν, κάτι που δεν τους άρεσε καθόλου. Θεώρησαν, μάλιστα, πως το σωστό θα ήταν να βγάλει προτεινόμενη την Σαμπριέ που έχει την χειρότερη απόδοση μέχρι στιγμής στην ομάδα.

Στη συνέχεια, ο Ατακάν “αρπάχτηκε” με τον Μπόρα, καθώς θεώρησε πως ήταν ειρωνικός μαζί του, επειδή του μιλούσε και γέλαγε. «Σταμάτα να γελάς. Δεν είσαι άνθρωπος που μπορεί να γελάσει μαζί μου, δεν είσαι τέτοιος τύπος, επειδή δεν είσαι άντρας», του είπε μεταξύ άλλων ο Ατακάν.

Δείτε όλα όσα έγιναν στην καλύβα των Τούρκων…

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY