Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MEDIA

Survivor: «Το αφεντικό τρελάθηκε»! – Αποχώρηση έκπληξη!

Το αφεντικό του Survivor τρελάθηκε φέτος! Ο Acun Ilicali έκανε μια ανακοίνωση στους παίκτες των ομάδων, οι οποίοι πραγματικά έμειναν άφωνοι. Ο Τούρκος παραγωγός τους ανακοίνωσε πως πλέον οι δύο ομάδες θα αγωνίζονται κάθε εβδομάδα σε παιχνίδια με έπαθλο αυτοκίνητο. Συνολικά, θα γίνουν άλλοι 10 αγώνες, όπου κάθε νικητής θα παίρνει ένα αμάξι. «Την επόμενη εβδομάδα θα αγωνιστείτε ξανά σε παιχνίδι με έπαθλο αυτοκίνητο. Σας έχω ακόμη ένα νέο. Το ίδιο θα συμβεί και τη μεθεπόμενη εβδομάδα. Και την επόμενη εβδομάδα, και την επόμενη εβδομάδα… Παιδιά, φέτος το αφεντικό τρελάθηκε. Δέκα αυτοκίνητα θα δοθούν ως έπαθλα, δέκα αυτοκίνητα. Μην ξεχνάτε ότι εάν έχετε καλή ομάδα και την τύχη με το μέρος σας, μπορείτε να κερδίσετε δύο ή τρία αυτοκίνητα», είπε ο Acun Ilicali. Αποχώρηση έκπληξη στην ομάδα της Τουρκίας Σε ντέρμπι εξελίχτηκε το αγώνισμα με έπαθλο μια κιμαδόπιτα κι ένα κέικ, με την ελληνική ομάδα να κερδίζει οριακά με 10-9 στο Survivor Ελλάδα – Τουρκία. Ντέρμπι ήταν και το δεύτερο αγώνισμα, που ακολούθησε, με έπαθλο κοτόπουλο και πατάτες τηγανιτές. Το αγώνισμα ήταν συνεργασίας με το σκορ να έχει διαμορφωθεί στο 9-9. Στο τελευταίο παιχνίδι η Κατερίνα Δαλάκα αντιμετώπισε στον τελικό στόχο τη Σουντέ και πήρε τη νίκη, σηκώνοντας το σημαιάκι για κλάσματα του δευτερολέπτου πιο γρήγορα, με τους Έλληνες παίκτες να πανηγυρίζουν έξαλλα. Στο επεισόδιο της Τρίτης, ο Τόνι έδειξε ενοχλημένος με τους συμπαίκτες τους, τονίζοντας ότι νιώθει μόνος, ενώ τους εξέφρασε τα παράπονά του γιατί δεν πανηγύρισαν όταν κέρδισε το αυτοκίνητο το βράδυ της Δευτέρας. Στο συμβούλιο του νησιού, περίμενε μια μεγάλη έκπληξη τους Τούρκους παίκτες, καθώς ενώ όλοι περίμεναν ότι ο Ατακάν θα ήταν αυτός που θα αποχωρήσει, γιατί ψηφίστηκε από τους περισσότερους παίκτες και επειδή το μεγαλύτερο διάστημα είναι τραυματίας, αλλά το κοινό της Τουρκίας αποφάσισε την αποχώρηση του Χακάν με τους Ατακάν και Μπόρα να παραμένουν στο παιχνίδι. Στο άκουσμα του αποτελέσματος οι περισσότεροι παίκτες της Τουρκίας έμειναν με το στόμα ανοικτό. «Είχα πολλά πράγματα να προσφέρω ακόμα. Πιστεύω ότι αποχωρώ πρόωρα. Απέκτησα πολύ όμορφες εμπειρίες. Αυτό μπορεί να είναι ένα τέλος αλλά και η αρχή για πολλά άλλα πράγματα. Δεν υπάρχει ηλικία στην οποία σταματάς να μαθαίνεις, έμαθα πολλά πράγματα εδώ. Γνώρισα πολύ όμορφους ανθρώπους. Εάν έκανα κάτι σε κάποιον, να με συγχωρέσει. Έχω να πω δυο λόγια στην Μπουσρά. Με ψήφισε γιατί πίστευε ότι δεν θα φύγω. Εν τέλει σήμερα αποχώρησα. Την αφήνω αντιμέτωπη με τις τύψεις της και την ομάδα. Ας έχει καλή τύχη», είπε ο Hakan.

Survivor: «Το αφεντικό τρελάθηκε»! – Αποχώρηση έκπληξη!

Το αφεντικό του Survivor τρελάθηκε φέτος! Ο Acun Ilicali έκανε μια ανακοίνωση στους παίκτες των ομάδων, οι οποίοι πραγματικά έμειναν άφωνοι. Ο Τούρκος παραγωγός τους ανακοίνωσε πως πλέον οι δύο ομάδες θα αγωνίζονται κάθε εβδομάδα σε παιχνίδια με έπαθλο αυτοκίνητο. Συνολικά, θα γίνουν άλλοι 10 αγώνες, όπου κάθε νικητής θα παίρνει ένα αμάξι.

«Την επόμενη εβδομάδα θα αγωνιστείτε ξανά σε παιχνίδι με έπαθλο αυτοκίνητο. Σας έχω ακόμη ένα νέο. Το ίδιο θα συμβεί και τη μεθεπόμενη εβδομάδα. Και την επόμενη εβδομάδα, και την επόμενη εβδομάδα… Παιδιά, φέτος το αφεντικό τρελάθηκε. Δέκα αυτοκίνητα θα δοθούν ως έπαθλα, δέκα αυτοκίνητα. Μην ξεχνάτε ότι εάν έχετε καλή ομάδα και την τύχη με το μέρος σας, μπορείτε να κερδίσετε δύο ή τρία αυτοκίνητα», είπε ο Acun Ilicali.

Αποχώρηση έκπληξη στην ομάδα της Τουρκίας

Σε ντέρμπι εξελίχτηκε το αγώνισμα με έπαθλο μια κιμαδόπιτα κι ένα κέικ, με την ελληνική ομάδα να κερδίζει οριακά με 10-9 στο Survivor Ελλάδα – Τουρκία.

Ντέρμπι ήταν και το δεύτερο αγώνισμα, που ακολούθησε, με έπαθλο κοτόπουλο και πατάτες τηγανιτές.

Το αγώνισμα ήταν συνεργασίας με το σκορ να έχει διαμορφωθεί στο 9-9. Στο τελευταίο παιχνίδι η Κατερίνα Δαλάκα αντιμετώπισε στον τελικό στόχο τη Σουντέ και πήρε τη νίκη, σηκώνοντας το σημαιάκι για κλάσματα του δευτερολέπτου πιο γρήγορα, με τους Έλληνες παίκτες να πανηγυρίζουν έξαλλα.

Στο επεισόδιο της Τρίτης, ο Τόνι έδειξε ενοχλημένος με τους συμπαίκτες τους, τονίζοντας ότι νιώθει μόνος, ενώ τους εξέφρασε τα παράπονά του γιατί δεν πανηγύρισαν όταν κέρδισε το αυτοκίνητο το βράδυ της Δευτέρας.

Στο συμβούλιο του νησιού, περίμενε μια μεγάλη έκπληξη τους Τούρκους παίκτες, καθώς ενώ όλοι περίμεναν ότι ο Ατακάν θα ήταν αυτός που θα αποχωρήσει, γιατί ψηφίστηκε από τους περισσότερους παίκτες και επειδή το μεγαλύτερο διάστημα είναι τραυματίας, αλλά το κοινό της Τουρκίας αποφάσισε την αποχώρηση του Χακάν με τους Ατακάν και Μπόρα να παραμένουν στο παιχνίδι.

Στο άκουσμα του αποτελέσματος οι περισσότεροι παίκτες της Τουρκίας έμειναν με το στόμα ανοικτό. «Είχα πολλά πράγματα να προσφέρω ακόμα. Πιστεύω ότι αποχωρώ πρόωρα. Απέκτησα πολύ όμορφες εμπειρίες. Αυτό μπορεί να είναι ένα τέλος αλλά και η αρχή για πολλά άλλα πράγματα. Δεν υπάρχει ηλικία στην οποία σταματάς να μαθαίνεις, έμαθα πολλά πράγματα εδώ. Γνώρισα πολύ όμορφους ανθρώπους. Εάν έκανα κάτι σε κάποιον, να με συγχωρέσει. Έχω να πω δυο λόγια στην Μπουσρά. Με ψήφισε γιατί πίστευε ότι δεν θα φύγω. Εν τέλει σήμερα αποχώρησα. Την αφήνω αντιμέτωπη με τις τύψεις της και την ομάδα. Ας έχει καλή τύχη», είπε ο Hakan.

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY