Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MEDIA

Survivor: Ταραντούλα τσίμπησε τη Δαλάκα – Αυστηρή ποινή για Χικμέτ και Γιουσούφ

Έναν μεγάλο καβγά ανάμεσα στον Γιουσούφ και τον Ατακάν, είδαμε στο επεισόδιο του Survivor της Μ. Πέμπτης.

Survivor: Ταραντούλα τσίμπησε τη Δαλάκα – Αυστηρή ποινή για Χικμέτ και Γιουσούφ

Έναν μεγάλο καβγά ανάμεσα στον Γιουσούφ και τον Ατακάν, είδαμε στο επεισόδιο του Survivor της Μ. Πέμπτης.

Οι δύο παίκτες, ήταν στην παραλία και δεν άργησε να έρθει η ένταση όταν ο Γιουσούφ κατηγόρησε τον Ατακάν πως από τότε που άλλαξαν οι ομάδες, εκείνος ασχολείται μόνο με την Κατερίνα Δαλάκα και δεν του δίνει καθόλου σημασία.

Αυτό ήταν κάτι που πείραξε πολύ τον Τούρκο παίκτη, ο οποίος λίγο μετά ξέσπασε σε κλάματα.

Μιλώντας στην κάμερα, δεν μπορούσε να κρατήσει τα δάκρυά του και μάλιστα εξηγώντας πώς νιώθει, δεν δίστασε να πει μια ατάκα, που σίγουρα δεν θα άρεσε στην Κατερίνα Δαλάκα, βάζοντας πιο πάνω τη σχέση με τον φίλο που έκανε μέσα στο ριάλιτι επιβίωσης.

«Είναι ο αδερφός μου, η οικογένειά μου. Άρχισε να μου κάνει πατατήρηση, αλλά εγώ δεν αλλάζω τους φίλους μου για κάποια που γνώρισα πρόσφατα. Δεν είναι του χαρακτήρα μου», είμαι βουρκωμένος ο Ατακάν.

Εν τω μεταξύ η Κατερίνα Δαλάκα, αντιμετώπισε φρικτούς πόνους, μετά από τσίμπημα ταραντούλας!

Αυστηρή ποινή ανακοίνωσε η παραγωγή για Hikmet – Yusuf

Ο άγριος καβγάς μεταξύ του Hikmet και του Yusuf δεν θα μπορούσε να μείνει ατιμώρητος κι έτσι η παραγωγή του Survivor αποφάσισε να δώσει ποινή στους δύο παίκτες και μάλιστα αυστηρή. Όπως ανακοίνωσε ο Γιώργος Λιανός, οι δύο Τούρκοι δεν θα αγωνιστούν για τρία συνεχόμενα παιχνίδια, ενώ δεν θα απολαύσουν επίσης και τρία έπαθλα ο καθένας.

Στον αγώνα επάθλου στο επεισόδιο της Μ. Πέμπτης του Survivor, οι παίκτες των δύο ομάδων έπρεπε να συνεργαστούν για τη νίκη.

Ο ένας έπρεπε να καθοδηγεί τον άλλο για να φτάσει στον τελικό στόχο και να «καθαρίσει» το παιχνίδι.

«Μαύροι» και «άσπροι», παρά την κακή ψυχολογία, ήθελαν όσο τίποτα να κερδίσουν το παιχνίδι και να απολαύσουν το έπαθλο φαγητού.

Με τελικό σκορ 10-8, επικράτησε η Άσπρη ομάδα, η οποία και απόλαυσε 7 κομμάτια πίτας ο καθένας και τσάι.

Έξαλλη η Δαλάκα με τη συμπεριφορά του Atakan

Οι παίκτες της μαύρης ομάδας είναι εξοργισμένοι με τον Atakan, καθώς δεν μπορεί ποτέ να συγκρατήσει τα νεύρα του και αυτό είναι κάτι που φέρνει αναστάτωση στην ομάδα τους.

Στο χθεσινό επεισόδιο, λοιπόν, ο Atakan εκνευρίστηκε πολύ με την προκλητική κίνηση του Bora και έξαλλος κινήθηκε προς το μέρος του. Η Κατερίνα Δαλάκα, μάλιστα, του τα… έψαλλε ένα χεράκι, τονίζοντάς του πως κάθε μέρα λένε το ίδιο πράγμα και αυτός συνεχίζει και το κάνει.

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY