Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MEDIA

Survivor: Τα «καρφιά» του Παππά για την Ελευθερία

Τι είπε στον Πάνο Καλίδη

Survivor: Τα «καρφιά» του Παππά για την Ελευθερία

Δεν έχουν τέλος οι εντάσεις στην παραλία των «Μπλε» στο Survivor. Μετά το εκρηκτικό συμβούλιο του νησιού και την αποχώρηση της Βαλέριας Χοψονίδου, η Ελευθερία Ελευθερίου νιώθει πιο απομονωμένη, ενώ ο Αλέξης Παππάς δεν σταμάτησε να ρίχνει τα «καρφιά» του.

«Πήρα το μάθημά μου. Και είναι τα λάθη που έχω κάνει στη ζωή μου και εξακολουθώ να τα κάνω. Το μεγαλύτερό μου λάθος είναι ότι εμπιστεύομαι τους ανθρώπους. Από σήμερα και μέχρι να φύγω από το Survivor δεν θα εμπιστεύομαι ούτε τη σκιά μου», είπε η Ελευθερία Ελευθερίου.

«Θεώρησε ότι είμαι προδότης, λες και είχαμε πει ότι μπαίνοντας εδώ θα είμαστε σύμμαχοι», είπε αρχικά ο Αλέξης Παππάς στον Πάνο Καλίδη και συνέχισε στις δηλώσεις του στην κάμερα: «Η Ελευθερία βρίσκεται σε ένα πολύ δύσκολο σημείο να πρέπει να επανενταχτεί. Δεν είναι απαραίτητο για εκείνη. Μια ομάδα όμως αποτελείται από κρίκους και ένας τέτοιος κρίκος δεν είναι η Ελευθερία».

«Είμαι εντάξει με τον εαυτό μου. Δεν θεωρώ ότι έχω κάνει κάτι λάθος. Μέχρι να φύγω θα μιλάω με τα παιδιά σε ό,τι έχει να κάνει με τα αγωνίσματα και τη συμβίωση, αλλά σε ό,τι έχει να κάνει με τα προσωπικά μου, θα σκληρύνω», είπε η Ελευθερία Ελευθερίου.

«Η Έλενα και η Ελευθερία είναι δύσκολο να κερδίσουν και πάλι την εμπιστοσύνη, τη δική μου και των συμπαικτών μου, με όσα έχουν πει πίσω από την πλάτη μας», είπε ο Νίκος Μπάρτζης με την Έλενα Κρεμλίδου να τον χαρακτηρίζει «ξεροκέφαλο».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Survivor: Τι έχει συμβεί μεταξύ Κρεμλίδου-Τζέιμς; – Όλη η αλήθεια

Survivor: Ατύχημα για την Ανθή – Έκλαιγε από τους πόνους όλη τη νύχτα

Χαμός στο Survivor: Δείτε την κομμένη σκηνή με την επίθεση του Τριαντάφυλλου στον Αλέξη Παππά

Survivor – Πήρε «φωτιά» το Twitter: «Έχεις δίκιο Περικλή, όταν φύγεις εσύ, θα φύγει η αρνητική ενέργεια»!

Πηγή

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY