Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MEDIA

Τα «καρφιά» της Ελένης Χαμπέρη για τους πρώην συμπαίκτες της στο Survivor All Star

Καλεσμένη στο «Καλό Μεσημεράκι» βρέθηκε η Ελένη Χαμπέρη και μίλησε για το Survivor και τις παραβάσεις που γίνονται το τελευταίο διάστημα.

Τα «καρφιά» της Ελένης Χαμπέρη για τους πρώην συμπαίκτες της στο Survivor All Star

Η Ελένη Χαμπέρη αποχώρησε από το «Survivor All Star» την περασμένη εβδομάδα και το μεσημέρι της Τετάρτης 5/4 βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής «Καλό Μεσημεράκι» και μίλησε για όλα στον Νίκο Μουτσινά.

Για το ειδύλλιο του Μάριου Πρίαμου με την Καρολίνα Καλύβα: «Δεν είχα ιδέα τι συνέβαινε. Έβλεπα ότι κάποιοι έφευγαν αλλά νόμιζα ότι είναι φίλοι. Εμείς δεν ξέραμε τίποτα, εγώ πίστευα ότι ίσως έχουν δείξει κανένα «χεράκι – χεράκι». Μάθαμε τι είχε γίνει, όταν μπήκαν στο παιχνίδι η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου και η Ελευθερία Ελευθερίου. Πίστευα ότι ακόμα κι αν έκαναν κάτι, θα πρόσεχαν».

Για τις παραβιάσεις που γίνονται από τους παίκτες: «Για εμένα η καλύτερη λύση θα ήταν, όταν κάποιος παρεμβαίνει στους κανόνες, να παίρνει πρόστιμο. Ούτε να φύγουν, ούτε τίποτα. Αν έκοβαν λεφτά από τους παίκτες που παραβίαζαν κανόνες δε θα τολμούσε κανείς να το κάνει. Κανείς δεν θα τους παραβίαζε έτσι, όλοι θα ήταν μπροστά στην κάμερα».




Για την εμπειρία της στο «Survivor All Star»: «Την πρώτη φορά είχα περάσει τέλεια στο παιχνίδι. Ζούσα την εμπειρία, ήταν το άγνωστο. Ήταν η πρώτη φορά, δεν ήξερες τι σου έρχεται. Τώρα ξέραμε όλοι τι πρέπει να κάνουμε για να φανούμε. Ήμουν λίγο πεσμένη, ένιωθα ότι δεν περνάνε οι ημέρες και δεν μπορούσα να το απολαύσω. Ένιωθα πίεση από παντού, έναν φόβο. Προσπαθούσε ο ένας να φάει τον άλλο προκειμένου να μείνει άλλη μία εβδομάδα».




Για τις αποβολές από το παιχνίδι: «Σχετικά με τις παραβάσεις, θεωρώ ότι η παραγωγή δεν θα έδιωχνε δυνατά ονόματα χωρίς να υπάρχουν αποδείξεις. Μου φαίνεται αδιανόητο όλο αυτό που λένε. Όταν έφυγε η Κατερίνα που ήταν μια δυνατή παίκτρια, στεναχωρήθηκα που έφυγε, δεν μπορούσε να πιστέψω ότι βρήκαν κάτι για εκείνη, φαντάζομαι όμως κάτι θα βρήκαν. Είναι πολύ πιθανό να υπάρχουν και άλλα παιδιά μέσα που έχουν κάνει παραβάσεις, αλλά ίσως δεν υπάρχουν αποδείξεις».




Πηγή

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY