Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MEDIA

Survivor – Spoiler: Το έπαθλο των νικητών αλλάζει τις συνθήκες διαβίωσης

Δείτε το τρέιλερ και όσα αποκάλυψε η εκπομπή «Love it» του ΣΚΑΪ για το Survivor.

Survivor – Spoiler: Το έπαθλο των νικητών αλλάζει τις συνθήκες διαβίωσης

Νέα κόντρα έχει ξεσπάσει στους Διάσημους, με αφορμή την κίνηση του Γιώργου Κοψιδά να φάει μόνος του το ρύζι που δεν ήθελε να καταναλώσει η Ανθή Σαλαγκούδη.

Ο Αλέξης Παππάς φάνηκε ενοχλημένος από το συγκεκριμένο γεγονός, κάτι που μοιράστηκε πρώτα με την Ελευθερία Ελευθερίου και τον Τριαντάφυλλο, ενώ στη συνέχεια έφερε το θέμα προς συζήτηση στην υπόλοιπη καλύβα.

Ωστόσο, φαίνεται πως είναι ένα περιστατικό που συνεχίζει να απασχολεί τον πρώην ηθοποιό του «8 Λέξεις» και αυτό ενοχλεί την Κάτια Ταραμπάνκο, η οποία εκφράζει τη στήριξή της στο πρόσωπο του συμπαίκτη της.

Στο αποψινό αγώνισμα ασυλίας, θα δούμε έναν ακόμη απαιτητικό στίβο μάχης, στον οποίοι οι παίκτες από τους Διάσημους και τους Μαχητές θα χρειαστεί να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για να αποφύγουν μεγαλύτερες προστριβές. Κάτι που είναι αναπόφευκτο, όπως μαρτύρησε η Μάρτυ Λαζάρου στο Love It του ΣΚΑΪ.

Επίσης, η δημοσιογράφος αποκάλυψε πως το έπαθλο που θα κερδίσει η νικήτρια ομάδα στο αποψινό επεισόδιο θα αλλάξει τις συνθήκες διαβίωσης στο δικό της χώρο, όπως έγινε πρόσφατα με τους Διάσημους που εξασφάλισαν την δημιουργία του «σπιτιού» τους και τα εργαλεία για το άναμμα της φωτιάς που είναι πολύ σημαντικό στοιχείο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τι σχέση έχουν σήμερα ο Γιώργος Αγγελόπουλος και ο Στέλιος Χανταμπάκης;

Survivor: Αυτή η ομάδα κέρδισε το έπαθλο φαγητού

Survivor: Η φαρμακερή ατάκα της Κρεμλίδου για την ηλικία της Κάτιας

«Ζούμε στιγμές Τιτανικού!»: Απίθανα σχόλια για την τούμπα της Κρεμλίδου στο Survivor

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY