Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MEDIA

Survivor – Sabriye για Βασάλο-Βαλαβάνη: «Ελπίζω να χωρίσουν»!

Ο παίκτης του πρώτου Survivor, Κωνσταντίνος Βασάλος, έχει μείνει αξέχαστος στη Σαμπριέ η οποία δεν δίστασε να αναφερθεί σε εκείνον.

Survivor – Sabriye για Βασάλο-Βαλαβάνη: «Ελπίζω να χωρίσουν»!

Ο παίκτης του πρώτου Survivor, Κωνσταντίνος Βασάλος, έχει μείνει αξέχαστος στη Σαμπριέ η οποία δεν δίστασε να αναφερθεί σε εκείνον.

Σε συζήτηση που είχε με τους υπόλοιπους παίκτες στην καλύβα, ενημερώθηκε πως ο γοητευτικός Κωνσταντίνος έχει σχέση με την Ευριδίκη Βαλαβάνη και τότε απάντησε: «Εύχομαι να χωρίσουν!»

«Έχετε έναν Βασάλο, Κωνσταντίνος Βασάλος. Μακάρι να ήταν εδώ», είπε αρχικά η Sabriye.

Ο Τόνι την ενημέρωσε πως ο Βασάλος έχει σχέση με την Ευρυδίκη, ωστόσο, η Τουρκάλα συνέχισε το… βιολί της: «Ελπίζω να χωρίσουν. Δεν καταλαβαίνω, πριν έρθω εδώ με ρωτούσε τι κάνω και μετά έκανε δεσμό με την Ευρυδίκη».

Κυριάκος: Μπορεί να έχουν μωρό.

Sabriye: Έχουν μωρό; Είναι έγκυος; Θα χωρίσουν αυτοί.

Η Σαμπριέ, έχει δηλώσει στους συμπαίκτες της πως δεν της αρέσει που έχει φτάσει στην ηλικία των 30 και είναι ανύπαντρη και έχει εκφράσει την επιθυμία να βρει σύντροφο μέσα στο Survivor 3.

Δείτε όλα όσα ειπώθηκαν στην καλύβα…

Ντέρμπι και ανατροπή για τις προμήθειες φαγητού

Η Ελπίδα εξέφρασε την απελπισία της λέγοντας στην κάμερα πως οι προμήθειες της ομάδας της έχουν τελειώσει εδώ και μέρες και θέλουν επειγόντως τη νίκη.

Στον αγωνιστικό χώρο στο Survivor 3, δύο παίκτες παραλίγο να πιαστούν στα χέρια, ενώ ο Τόνυ πήρε το ρόλο «πυροσβέστη» και μπήκε ανάμεσά τους για να τους χωρίσει, καθώς η πείνα έχει φέρει εντάσεις.

Η αλλαγή των ομάδων, έχει προβληματίσει, τη στιγμή που οι extra προμήθειες ήταν πολυπόθητες κι από τις δύο ομάδες, αφού οι παίκτες κάνουν λόγο για έντονη πείνα και έλλειψη ενέργειας.

Ο αγώνας μετατράπηκε στο απόλυτο ντέρμπι. Η άσπρη ομάδα προηγείτο αρκετά, αλλά η μαύρη δεν παρέδωσε τα όπλα κάνοντας το 9-9. Στον τελευταίο και καθοριστικό αγώνα, η Σεντά για τους άσπρους ηττήθηκε από την Ελπίδα και η μαύρη ομάδα πήρε τη νίκη.

Οι νικητές στον τελικό των συμβόλων εξασφάλισαν την άτυπη ασυλία, που θα τους οδηγήσει με ασφάλεια μέχρι την ένωση των ομάδων.

Στους άνδρες νίκησε ο Νίκος Κοσμάς, που αντιμετώπισε στον τελικό τον Σπύρο Γουρδούπη.

Στις γυναίκες η Αφροδίτη Σκαφίδα αντιμετώπισε τη Ρία Κολοβού και αναδείχθηκε νικήτρια.

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY