Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MEDIA

Survivor: Πρωτιά στη ζώνη μετάδοσής του στο σύνολο και το δυναμικό κοινό – Δείτε το τρέιλερ

Οι νέοι παίκτες φέρνουν... αναταράξεις. Απόψε στις 21:00 στον ΣΚΑΪ. Με τον Γιώργο Λιανό.

Survivor: Πρωτιά στη ζώνη μετάδοσής του στο σύνολο και το δυναμικό κοινό – Δείτε το τρέιλερ

Το χθεσινό επεισόδιο του Survivor τα είχε όλα: νέες αφίξεις, ένα μοναδικό πάρτι, έναν συγκλονιστικό πρώτο αγώνα ασυλίας και το πρώτο συμβούλιο υποψηφιοτήτων. 1.153.200 τηλεθεατές παρακολούθησαν κατά μέσο όρο το παιχνίδι επιβίωσης την Κυριακή 28/3 και το έφεραν για μια ακόμα φορά στην πρώτη θέση της τηλεθέασης με ποσοστό 26,1% στο γενικό σύνολο του κοινού και 27% στο δυναμικό κοινό.

Η είσοδος των τεσσάρων νέων παικτών έφερε εντάσεις στις παραλίες και των δύο ομάδων, όπως θα δούμε απόψε. Η ρήξη μεταξύ του Τάκη Καραγκούνια και του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ είναι γεγονός. Οι χαρακτήρες τους φαίνεται να είναι τόσο διαφορετικοί όσο και οι προτεραιότητες τους στις δουλειές της καλύβας.




Οι «Κόκκινοι» έχοντας χάσει ήδη την πρώτη ασυλία της εβδομάδας αποζητούν τη ρεβάνς. Ποιοι θα είναι οι νικητές της δεύτερης ασυλίας της εβδομάδας; Οι «Μπλε» ή οι «Κόκκινοι»;




Στο αποψινό συμβούλιο οι τόνοι ανεβαίνουν επικίνδυνα. Ο Νίκος Αντωνόπουλος και ο Γιώργος Κατσαούνης έρχονται σε… ιστορική σύγκρουση, λίγο πριν μάθουμε τους νέους υποψήφιους προς αποχώρηση. Τα αποτελέσματα θα εκπλήξουν και τους 20 παίκτες του Survivor!

Δείτε το τρέιλερ:




Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY