Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MEDIA

Survivor – «Ποτέ δεν το παίρνεις, στο υπογράφω εγώ»: Έξαλλος ο Τριαντάφυλλος με τον Άρη Σοϊλέδη

Τέλος η στήριξη του Τριαντάφυλλου στον Άρη Σοϊλέδη μετά από κάποιες δηλώσεις που ενόχλησαν τον γνωστό τραγουδιστή.

Survivor – «Ποτέ δεν το παίρνεις, στο υπογράφω εγώ»: Έξαλλος ο Τριαντάφυλλος με τον Άρη Σοϊλέδη

Έξαλλος με τον Άρη Σοϊλέδη έγινε ο Τριαντάφυλλος, με αφορμή τα όσα είπε ο ποδοσφαιριστής για εκείνον στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο του Survivor.

Ο τραγουδιστής αποτέλεσε έναν από τους πιο αγαπητούς παίκτες του περσινού Survivor, παρότι δεν ήταν και ο καλύτερος αγωνιστικά. Κάτι αντίστοιχο θεωρούν πολλοί ότι συμβαίνει και στον φετινό κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης με τον Σπύρο Μαρτίκα.




Ωστόσο ο Τριαντάφυλλος εξοργίστηκε όταν ο Άρης Σοϊλέδης ανέφερε στην κάμερα: «Ίσως η Ασημίνα θεωρεί πως αν βγει υποψήφια με τον Σπύρο θα είναι εκείνη που θα αποχωρήσει. Τις έχω πει πολλές φορές ότι δεν συμφωνώ με αυτό. Θα έρθει κάποια στιγμή η ώρα που ο Σπύρος θα αποχωρήσει. Ο Τριαντάφυλλος είχε τον κόσμο, τον κράτησε αλλά τον κράτησε έως ένα σημείο γιατί αγωνιστικά δεν μπορούσε να προσφέρει μετά. Θα γίνει κάτι παρόμοιο με τον Σπύρο, δεν μπορεί να κερδίσει. Ο κόσμος τον κρατάει μέχρι κάπου, δεν μπορεί να φτάσει στον τελικό με αυτή την αγωνιστικότητα. Θα είναι άδικο για τους υπόλοιπους».
Η αντίδραση του Τριαντάφυλλου

Η δήλωση αυτή έκανε τον Τριαντάφυλλο να αντιδράσει έντονα μέσω Instagram, λέγοντας και γράφοντας, μεταξύ άλλων: «Και εγώ ο βλάκας στηρίζω Άρη εδώ και τόσο καιρό. Λοιπόν ακούστε, δε με νοιάζει για το ρεκόρ. Στηρίζω Μαρτίκα. Ας το πάρει. Αν ήθελα να δω αγώνες, θα έβλεπα Ρεάλ-Μπάρτσα και NBA. Πάμε τώρα να στηρίξουμε Μαρτίκα, Στάθη, Ασημίνα. Και αφού δεν είμαστε καλοί αγωνιστικά, γιατί 43 χρονών ο ένας, 45 ο άλλος, να δούμε αν το πάρεις τώρα Άρη. Μπορείς;… Άρη δεν το παίρνεις ποτέ. Ποτέ δεν το παίρνεις, στο υπογράφω εγώ. Τέλος».

Πηγή

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY