Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MEDIA

Νέα «βόμβα» στο Survivor: Ο Πρίαμος είχε επαφή και με άλλη παίκτρια, εκτός της Καρολίνας!

Ελευθερία και Μάριος δείχνουν να έρχονται κοντά, όμως ο παίκτης των Διάσημων είχε ερωτική επαφή με μία ακόμα παίκτρια του Survivor!

Νέα «βόμβα» στο Survivor: Ο Πρίαμος είχε επαφή και με άλλη παίκτρια, εκτός της Καρολίνας!

Το «τρίγωνο» Καρολίνα ΚαλύβαΜάριος ΠρίαμοςΕλευθερία Ελευθερίου έχει καταφέρει να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον γύρω από το Survivor All Star με αποτέλεσμα ό,τι άλλο συμβαίνει φέτος στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ να περνάει στα ψιλά γράμματα.

Αμέσως με το που μπήκε στο Survivor All Star η Ελευθερία Ελευθερίου ξέσπασε στον Μάριο Πρίαμο για τα φιλιά του με την Καρολίνα στην απομακρυσμένη καλύβα στη ζούγκλα, ενώ στα επεισόδια που ακολούθησαν οι τόνοι ανάμεσα στους δύο έδειχναν να πέφτουν και να έρχονται πάλι πιο κοντά.




Μάλιστα, στο επεισόδιο της Πέμπτης (23/2) στις προσωπικές τους συνεντεύξεις η Αφροδίτη Σκαφίδα και η Χριστίνα Κεφαλά δήλωσαν πως Ελευθερία και Μάριος Πρίαμος είναι μάλλον και πάλι μαζί, αφού τους βλέπουν να περνούν πολύ χρόνο μαζί off camera και προσπαθώντας να το κρύψουν. Και ενώ θα νόμιζε κανείς ότι έρχεται το happy end για τους δύο παίκτες των Διασήμων, την Παρασκευή (24/2) το «Πρωινό μας» έδωσε spoiler για το επεισόδιο της ερχόμενης Κυριακής (26/2).




Σύμφωνα με την εκπομπή, εκτός από την Καρολίνα, ο Μάριος Πρίαμος είχε ερωτική επαφή και με μια άλλη παίκτρια του Survivor, κάτι για το οποίο θα τον ρωτήσει η Ελευθερία και εκείνος θα το παραδεχτεί, ενώ θα αποκαλύψει και για ποια παίκτρια πρόκειται. Αυτό που αξίζει να σημειωθεί είναι ότι οι δυο τους νομίζουν ότι αυτή η συζήτησή τους δεν καταγράφεται από την κάμερα και θα έχει ενδιαφέρον να δούμε ποια θα είναι η αντίδραση της Ελευθερίας Ελευθερίου.

Πηγή

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY