Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MEDIA

Survivor: Ο Περικλής Κονδυλάτος έσταξε «δηλητήριο» για τον Κοψιδά

Η αντίδραση του Twitter εναντίον του διάσημου σχεδιαστή κοσμημάτων!

Survivor: Ο Περικλής Κονδυλάτος έσταξε «δηλητήριο» για τον Κοψιδά

Η ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού για τις αλλαγές στις ομάδες στο Survivor έφερε προβληματισμούς στις δύο πλευρές του νησιού και… λόγια.

Ο Γιώργος Κοψιδάς βγήκε αρχηγός των «Διάσημων» και θα επιλέξει τους παίκτες της μίας ομάδας, γεγονός που δεν άρεσε στον Περικλή Κονδυλάτο.

«Η θέση του δεν είναι δύσκολη, τόνισε το διογκωμένο του εγώ», είπε μεταξύ άλλων ο Περικλής ακούγοντας τον Γιώργο να λέει ότι είναι σε δύσκολη θέση και συνέχισε: «Δεν θα έχει κανένα ηθικό ή ιδεολογικό δίλλημα, η απόφασή του θα είναι ποιος θα του φέρει νίκες, φαγητό και δόξα. Του εύχομαι καλή αρχή».

Το Twitter στο άκουσμα των όσων είπε ξέσπασε, με τον Πέρι να φαίνεται ότι είναι από τους πιο αντιπαθείς παίκτες του φετινού ριάλιτι επιβίωσης.

Από την πλευρά των «Μαχητών», στην καλύβα έγινε συζήτηση για το ποιους θα επιλέξει ο Τζέιμς Καφετζής, με τη Σοφία και τον Κώστα Παπαδόπουλο να έρχονται σε ρήξη με τον Νίκο Μπάρτζη.

Από την άλλη, η Μαριπόζα μιλώντας για τις αλλαγές εξέφρασε την επιθυμία της να μείνει με την ομάδα του Τζέιμς, αν την προλάβει και δεν την πάρει ο Γιώργος Κοψιδάς.

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY