Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MEDIA

Survivor: Ο Νίκος Μπάρτζης «ξεσκέπασε» το σχέδιο της κλίκας Αναγνωστόπουλου

Ο Μπάρτζης πιστεύει ότι ο «πειρατής» είναι υποψήφιος για να βγει από το παιχνίδι ο Κρις.

Survivor: Ο Νίκος Μπάρτζης «ξεσκέπασε» το σχέδιο της κλίκας Αναγνωστόπουλου

Κλίκα κι εγκέφαλο βλέπουν ορισμένοι παίκτες πίσω από κινήσεις που γίνονται στις ψηφοφορίες του Survivor. Ο Σπύρος Μαρτίκας κι ο Νίκος Μπάρτζης στράφηκαν εναντίον του Κώστα Αναγνωστόπουλου, καθώς θεωρούν πως δρα με σχέδιο για να φύγει από το παιχνίδι ο Κρις Σταμούλης.

«Ο Κάπτεν, ο Κώστας Αναγνωστόπουλος, ο πειρατής. Δεν ξέρω αν είναι ο mastermind, όπως τον λένε, αλλά μήπως είναι του χάους; Μήπως είναι ο εγκέφαλος μιας καταστροφικής πορείας των μπλε; Αν ισχύει αυτό. Κώστα μου, πειρατή μου, όπως το πας εσύ έτσι, θα το βουλιάξεις το καράβι» ανέφερε ο Σπύρος Μαρτίκας στο Survivor.




«Στο προηγούμενο συμβούλιο όλη η ομάδα ψήφισε τον Κρις να φύγει κι από ό,τι φάνηκε δεν τον θέλουν γιατί τους δημιουργεί προβλήματα. Έρχομαι και λέω μήπως η κλίκα, που έχουν κάνει τα παιδιά, είπανε σε εμάς για να θολώσουν τα νερά ότι θα ψηφίσουμε τον μισθοφόρο και θα πούμε ότι είναι αγωνιστικός ο λόγος για να το πιστέψουν όλοι και να φανεί ότι δεν έχουμε κλίκα; Ο μισθοφόρος θα διώξει τον Κρις. Καλά ρε μάγκες τι παράσταση δώσατε πάλι; Αυτή η κλίκα έχει το ρίσκο της γιατί ο κόσμος βλέπει…» είπε μεταξύ άλλων ο Νίκος Μπάρτζης στο Survivor.







Πηγή

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY