Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MEDIA

Survivor: Ο Λιανός αποκάλυψε τους λόγους της αποχώρησης του Τζέιμς

Το σχόλιο για την οικειοθελή αποχώρηση του Τζέιμς Καφετζή και η αποκάλυψη για τα έπαθλα.

Survivor: Ο Λιανός αποκάλυψε τους λόγους της αποχώρησης του Τζέιμς

Το παρασκήνιο της αποχώρησης του Τζέιμς Καφετζή αποκάλυψε ο Γιώργος Λιανός, ο οποίος στάθηκε στις αλλαγές που πρόκειται να υπάρξουν στο ριάλιτι επιβίωσης.

Ο Τζέιμς Καφετζής αποχώρησε στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο (11/5) και εξήγησε τους λόγους της οικειοθελής αποχώρησής του.

Το πρωί της Τετάρτης (12/5) ο Γιώργος Λιανός μιλώντας στην ραδιοφωνική εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου μίλησε για την αποχώρηση του James και αποκάλυψε αν τελικά τι συμβαίνει με τις ρήτρες στα συμβόλαια των παικτών σε περίπτωση που κάποιος αποχωρήσει οικειοθελώς.

«Να σου πω την μαύρη αλήθεια είχε συμβεί και λίγο στο παρελθόν αυτό πάλι ήταν και ο Νίκος και ο James. Είχα κάνει κι εγώ μια κουβέντα μαζί τους και είχαν λίγο απελπιστεί, είχαν λίγο κουραστεί και κάποια στιγμή έφτασε στο όριο του. Και να σου πω ο James πέρα από το θέμα του παιχνιδιού είναι ένας άνθρωπος που θα μπορούσα να κάνω παρέα έξω. Άμα νιώθεις ότι δεν μπορείς να συνεχίσεις εντάξει. Αν ένας παίκτης δεν μπορεί να συνεχίσει για Χ και Ψ λόγους είτε για ψυχολογικούς, είτε για σωματικούς αποχωρεί. Από εδώ και πέρα θα έχει συγκεκριμένη πορεία το παιχνίδι, θα γίνει ατομικό σε κάποια φάση. Θα είναι κάνα δύο εβδομάδες στις οποίες μπορεί να μην υπάρξει αποχώρηση γιατί υπάρχουν κάποια μεγάλα έπαθλα και κάποια ταξίδια που έμαθα ότι θα γίνουν», είπε ο Γιώργος Λιανός.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί

Πηγή

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY